תאחלו לי החלמה מהירה אני נגמל בליווי התקפי חרדה. נראה לי שכותל עוזר לדברים האלה
G gallardo New member 12/6/07 #1 תאחלו לי החלמה מהירה אני נגמל בליווי התקפי חרדה. נראה לי שכותל עוזר לדברים האלה
G gallardo New member 12/6/07 #3 בטח אני בגמילה מעישון והתהליך הזה מלווה בהתקפי חרדה קשים. 5 חודשים כמעט אני סובל מזה, וכנראה אני די בסוף. מחכה ליום שאהיה אחרי, במהרה בימינו אמן.
בטח אני בגמילה מעישון והתהליך הזה מלווה בהתקפי חרדה קשים. 5 חודשים כמעט אני סובל מזה, וכנראה אני די בסוף. מחכה ליום שאהיה אחרי, במהרה בימינו אמן.
G gallardo New member 12/6/07 #7 איזה פורום? גם אני יכול לפרסם את זה עכשיו. למען האמת, אני יותר מתעניין בחרדות מאשר בבעיות סמים
א אלון 58 New member 15/6/07 #13 ../images/Emo50.gif>>>../images/Emo120.gif=../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif
G gallardo New member 13/6/07 #10 תודה מי כמוני יודע איך זה שאנחנו מתכננים את העתיד ופתאום בא משהו בלתי צפוי וגורם לשינוי אבסולוטי של התכניות. כנראה יש מישהו למעלה שמחליט מה יהיה איתנו. מאחל לך שתצאי מחוזקת מכל הברדק הזה, מה שלא הורג מחשל
תודה מי כמוני יודע איך זה שאנחנו מתכננים את העתיד ופתאום בא משהו בלתי צפוי וגורם לשינוי אבסולוטי של התכניות. כנראה יש מישהו למעלה שמחליט מה יהיה איתנו. מאחל לך שתצאי מחוזקת מכל הברדק הזה, מה שלא הורג מחשל