תאחלו לי בהצלחה!

1מאיוש

New member
לירן תפסיק לעצבן.. אריאל תגיד לו

שהוא לא גרועע הוא אומר שרק אתה יודע להגיד את הדעה עליו...מבחינה מוזיקלית [וזה נכון]

orianush

New member
לירן..

קודם כל אתה לא שר כל כך גרוע! אתה צריך לדעתי רק לעבוד קצת על הנשימות וחוץ מזה אם אתה חושבת שאתה שר כל כך גרוע למה אתה מקליט את עצמך והולך לתחרויות?? אם היית כל כך גרוע לא היית עושה את זה..

moranush86

New member
טוב תקשיב

אי אפשר ככה נשמה באמת אני לא יודעת מה הבעיה שלך אתה צריך לעבוד על גישה. אני לא שמעתי את השיר כי אני לא יכולה לשמוע שירים מהמחשב אבל לא צריך להיות גאון בשביל להבין שיש לך בעיה ולא בשירה. אתה לא יכול לרצות לשיר ובמקביל לא להאמין בעצמך. אתה לא יכול לשיר ולהקליט שירים ואז לסטור את עצמך בלהגיד שאתה חרא של זמר ואתה שר גרוע. אז אולי יש מה לשפר, אני לא יודעת לא שמעתי את השיר כמו שאמרתי, אבל אתה לא צריך מחמאות מאנשים וזה לא יעזור כל עוד אתה לא מאמין בעצמך. חוץ מזה שאתה זמר מתחיל אז מין הסתם ולגמרי ברור שלא נולדת זמר ושיש עוד הרבה שנים של עבודה לפניך שום דבר לא מוגש על מגש של זהב אז תעבוד על זה ואח"כ תדבר על דעות של אחרים.

ניר86

New member
מצטרף למורן ...

תקשיב אתה צריך להאמין בעצמך ואם לא תאמין בעצמך שום דבר לא יקרה ... ואם תגיד כל הזמן שאתה גרוע אתה באמת תיהיה גרוע ! אז תאמין בעצמך ! כי כלום לא יקרה בלי האמונה שלך ושתיהיה שלם עם עצמך ! ואל תנסה לסחוט מחמאות זה לא הדרך .. שבוע טוב :)

ניר86

New member
אחי כנס....

לא התכוונתי להעליב או משהו בתגובה נראה לי שזה יצא קצת ככה... אבל בתכלס רציתי להגיד לך שתשנה גישה שאם אתה לא תאמין בעצמך אף אחד לא יאמין בך ! ! ! וכמובן שכמו כל דבר כדי להצליח צריך לעבוד ! אז קח את זה כדבר טוב שאמרתי ותלך על זה עד הסוף בכל הכח ! ושוב הכי חשוב תאמין...

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifדייי כבר!! אתה שר

יפה!!!! תקבל את זה שאומרים לך מחמאות
|!

יאאא לירן

המון בהצלחה!!! כבר דיברתי איתך במסנ'... אני בטוחה שיהיה טוב.. חחח אל תתרגש יותר מידי :p

לירן, קטונתי מלבקר מישהו או אותך

אני ממש אבל ממש לא אחליט אם אתה זמר טוב או לא. מי אני בכלל. אמרתי לך אך ורק את דעתי האישית ע"ס הניסיון שיש לי.. שיהיה המון המון בהצלחה! יש לך קול מקסים, וכמו כל דבר צריך לעבוד קשה..

אורטל 31

New member
נכון מאמי באמת שהוא צודק!:]

יש לך קול מדהים,שיהיה לך המון בהצלחה מתוקה. :]:]

למעלה