תאחלו לי בהצלחה....

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
תאחלו לי בהצלחה....

[לפני הכל, המחשב שלי חזר היום מתיקון...] בימים הקרובים אני אפסרם סיפור שלי שלא קשור למורה (אולי כן, אבל לא בצורה ישירה) ולא תאמינו למי אני מקדיש אותו הפעם (זה לא שחשחבתי למי להקדיש ואז כתבתי, אלא להפך). ומחר (או בעצם היום ה- 11.5) אני הולך ליום פתוח באוניברסיטה העברית (קמפוס הר הצופים, איפה שלומדים את מדעי הרוח ומדעי החברה...) כדי לראות מה לומדים שם וגם...בשביל לראות את הפקולטה לפילוסופיה (וגם מדע הדתות), לראות מה לומדים בה ואיך זה נראה. אז שיהיה לכולכם בוקר טוב...

B o N u s

New member
ווע.. מזל טוב על המחשב ../images/Emo65.gif../images/Emo102.gif ואני רוצ

רוצה כבר לקרא
שיהיה לך בהצלחה שם ובוקר טוב גם לך

רעיון למתנת יומולדת

שלום שלום....... אני רוצה לקנות מתנת יומולדת למעריצה בת 8 אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע תודה :)

Super Chuly

New member
המלצה

קודם כל- מזל טוב! שנית, יצא עכשיו הספר השני של השמינייה "השמינייה בעקבות הקרדינל המוזהב". אפשר לקנות אותו, ואפילו את הראשון (הוא עדיין בחנויות למיטב ידיעתי) "השמינייה בעקבות המסכה הבורמזית" שהיה מצויין ביותר (בן דוד שלי, בן 6, לא מפסיק לבקש שאקרא לו ממנו, לכן בת 8 תהנה אפילו יותר). ליהי :)

בהצלחהההההההה ויום טוב!!

ותאחלו לי גם בהצלחה.. היום בשעה 2:30 יש לי בגרות בחיבורררררררר

ואייי מאמי בהצלחהההה../images/Emo24.gif

ונכו, זה קל אבל זה גם תלויי בנושאים שייתנו .. אוףף לפעמים יש נשאים שאין כבר מה לפתח הרבה וזה תוקע ת'בגרות
חחחח וגם צריך מילים "עשירות" בקיצור בהצלחההההההההההההה

FrutillitA

New member
בהצלחההההההה../images/Emo9.gif

יאא היום ה11.5 עוד שלושה חודשים יש לי יומולדת

M i N i M i K i

New member
נצל"ש

בזמן הקרוב אני לא אגיב הרבה כי המחשב שלי מפגר!!! הוא מת!! אני מהלפטופ... והוא קצת מפגר.. לכן אני לא אגיב הרבה..

בהצלחה../images/Emo79.gif

בהצלחהההה בהצלחהה
, מה?! כשאני עצבנית אני מתחילה לשיר"(מיקה לשישיה פרק 81)

למעלה