תאחלו לי בהצלחה!

icודליה

New member
תאחלו לי בהצלחה!

בשעה 5 אני הולכת לחזרות שיתקיימו במגרש הכדורסל שמחוץ לבית הספר (איפה שתהיה המסיבה באמת, נכון קמצנים?!) ואלו החזרות הראשונות והאחרונות שנעשה במקום שתהיה המסיבה באמת. וואי איזה תפקיד יש לי...... איזה פדיחות!!! הנה ההצגה שאנחנו מציגות בקצרה וחלק מהטקסט כי זה באמת יצא מכל החורים ואני זוכרת לא מעט בעל פה(עד כמה שאפשר): היו היה מלך
שלא היו לו בנים והוא לא ידע מה לעשות. הוא פנה לשריו, ושאל אותם מה לעשות. (השרים עומדים בחצי גורן והמלך באמצע) שר 1: אין לנו מלך אלא אתה שר 2: -אני לא זוכרת- (אחרי הכל, התפקיד הזה לא שלי.....) שר 3: איש דובר אמת בלה בלה בלה שר 4: איש יפה תואר הוא זה שינהל את המלוכה שר 5: איש עשיר שיוכל להוסיף לעושרך, הוא המתאים לנהל את המלוכה שר 6: לדעתי, הכי מתאים - איש חזק, ורב מהללים שידע לגבור על כל האויבים שר 7: איש בעל חוש הומור (חה-חה) שידע לצפצף על הכל! שר 8: לא ולא! כולכם טועים! האיש הכי מתאים הוא איש אהוב, ונחמד שתמיד יהיה מכובד (זה התפקיד שלי) ואת 2 השרים האחרים אני לא זוכרת..... אתם יודעים - אלה שמדברות בשקט המלך: מה, מה שווה לי אושרי ופארי, אם לא אדע מי ימשיך את דרכי? עצתו של השר השלישי התקבלה על ליבי! אבחר באיש אמיתי... שינהל את ההמלכה כלבבי. אז, המלך והיועצים יוצאים לצעדה, להגיע לכפר. רואים את ילדי הכפר משחקים. ואז ילדה אחת צועקת "המלך מגיע, המלך מגיע". והמלך אומר: "הקשיבו נא לי ילדים חביבים, זקן אני ובא בימים. כידוע לכם לא זכיתי לבנים ואחד מכם יירש את כיסאי.(נו, אני לא זוכרת הכל בעל פה!)אך...... תחילה עלי להעמידכם במבחן קטן! כולכם תקבלו זרע. השקוהו וטפחוהו ביד חמה והילד שפרחו יהיה היפה מכולם הוא יזכה לירש את כיסאי - לעולם." הילדים מתרגשים וכו'.. ואז מגיע החלק המרגש של ההצגה.. רואים אישה זקנה ומולה שני ילדים משחקים מולה. ואז נכנס אחד הילדים (תום) אל אימו ואומר "אמא, אמא, את יודעת מה קרה היום בכפר? המלך בא! ואיתו - בשורת העיקר! כל אשר ישתול את הזרעון ויטפחו יזכה לרשת את כיסאו - לעולמים!!!" האמא: "אשמח בשבילך ילדי המקסים אם יצא לך פרח יפה ונעים אולי תזכה להיות יורש המלוכה שעליה בני, תמלוך ביד רמה." ואז תום מתקרב יותר לקהל ואומר: "אבא, אבא שבשמים, עשה שהפרח שלי יצמח. לא בשבילי. בשביל אמא ואחי הקטנים שלא זכו לאושר ואהבה, ה' בבקשה!". ואז מראים את תום עובד ועובד, אבל כלום לא צמח. היום הגדול הגיע והשרים צועדים עם המלך אל הכפר. לכולם יש פרחים אבל לא לתום. המלך עובר בין כל הילדים ומכל פרח הוא כועס יותר ויותר!
ואז הוא מגיע לתום "ומה איתך תומי?" והוא עונה "לי לא צמח מאומה. השקיתי ועבדתי. אני מצטער! באמת!
המלך לוקח את תום למרכז הבמה, עתה מצאתי את מבוקשי, מושל כלבבי. כל הילדים בהלם! צועקים דברים כמו "זה לא פייר!". ואז המלך "הקשיבו לי ילדים חביבים, הזרעים שנתתי לכם הם זרעים מדומים. כל אחד הביא את פרחו
אך לא מן הזרעון שאני הבאתי לו....". כל הילדים משפילים פנים. המלך מדבר -בלה בלה בלה בלה בלה בלה במקומו מצאתי זרע של מלכות. הוא יהפוך לזרע של מלכות! ואז כולן צועקות "הוא יהפוך לזרע של מלכות!". ואז יש איזה שיר וזהו החלק שלנו במסיבה!

mE and Me

New member
נוסטלגיה - (../images/Emo18.gif הודעה משועממת)

מקווה שמסיבת הסיום שלך תצא יפה! זה תמיד אחד הזכרונות הכי טובים מהיסודי... בכל מקרה אם מישהו מעוניין לקרוא על מסיבת הסיום שלנו בשנה שעברה... (אני עדיין מתרברב שנשארתי בבי"ס ב-12 בלילה... אל תתיחסו אלי) - מסיבת הסיום שלי (שנה שעברה) - "אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי..." טוב, הממ... אז אחרי חודשיים של דיבורים, התחלנו סוף-סוף בחזרות... אני זוכר שניסו לצרף אותנו לאיזה ריקוד עם בנות-זוג. בסופו של דבר הסכמנו וזה הסתדר, אבל הרשו לי לדלג על הקטע הזה - זה מביך כל הקטע של הריקוד... ביום שישי 21.6.2002, החלו החזרות בחוץ. ביום א' עוד חזרה... ביום ב' עוד חזרה... עוד אחת ביום ג'... ואחת נוספת ביום ד'... כל יום בשבוע האחרון ללימודים עשינו 6 שעות חזרות (!) בחוץ מתחת לשמש הקופחת. כל יום זה היה בערך אותו הדבר... אז גם על זה נדלג. עד שביום רביעי הייתה אמורה להתקיים החזרה הגנרלית. החזרה נקבעה לשבע בערב, אף שאני כאחד האחראים על התפאורה הייתי צריך להגיע כבר בשש וחצי. אז יאללה, כולם הגיעו, מתחילים... התחלנו. על ההתחלה סילקו ידלה אחת בעוון לעיסת מסטיק. הכל יצא די נחמד, חוץ אולי מהאחראית שכל הזמן צרחה על ילדים במיקרופון. ישבנו לנו בשקט (כן, בטח) על הספסלים שבצדי המגרש (כן, גם אותנו דפקו ועשינו את זה במגרש ביה"ס...), מדברים, מריצים בדיחות ויורדים על מי שמופיע ברגע מסויים... ופתאום אנחנו שומעים צרחה במיקרופון הראשי: "סליחה!!! אני רוצה לדעת למה הבת שלי לא משתתפת במסיבה!!!!!!!!!!!" חחחחח, איך כולם קפצו ממקומם! אח"כ הבנו שזאת הייתה האמא של הילדה שהעיפו בעוון לעיסת המסטיק... אבל זה היה גדול... השעה הייתה עשר בלילה. המשכנו בחזרות. בינתיים כולם התחילו להשתעמם; כמה ילדים נרדמו, ומכות התפתחו מאחורי הקלעים. אחרי שכבר גמרנו ושרנו את התקווה זכינו בהודעה המשמחת: "ילדים, זה היה יפה מאוד - עכשיו עוד פעם!". מה לעשות? עוד פעם אז עוד פעם. את זה דווקא גמרנו די מהר (כולם כבר היו סחוטים) - משהו כמו שעה. התפזרנו מבי"ס רק בחצות, לאחר שזכינו בביקורה המשמח של ניידת משטרה, ששם קץ לחזרה הגנרלית. למחרת כולם באו לבי"ס בתשע, וראינו סרט, וחילקו לנו חולצות מחזור... והלכנו הביתה. בערב הייתה המסיבה, שכמובן החלה באיחור של כחצי שעה. נכנסנו למגרש מן הצד, והסתדרנו בשורות. שני שירים ("הלוואי" ועוד אחד ששכחתי איך קוראים לו). מתיישבים. קטעי-דיבור. נאומים שנמשכים חצי שעה. שיר פתיחה ("תן לי כוח"). שער I - ילדות. שער II - א"י, שיר שלנו ("רוח צפונית"). שער III - אהבה, ריקוד שלנו ("אני אשתגע"). [עשינו מסיבה על שיריו של אהוד מנור, כך שכל שער היה אוסף של שירים שלו באותו נושא]. ולבסוף - שיר סיום ("לחיי האהבה"). "התקווה". נגמרת המסיבה. מחלקים כיבוד. המורות הולכות הביתה כבר בעשר וחצי, ומשאירות אותנו למין מסיבה נורא משעממת ונורא קצרה משלנו, שנמשכה עד אחת-עשרה ורבע. כשיצאנו ראינו עוד ניידת משטרה עושה את דרכה לביה"ס... למחרת אף-אחד כמובן לא בא. אבל בערב היה יומולדת לילדה אחת... היה נחמד. למחרת שבת. וביום ראשון עשינו לשאר ביה"ס לקט מן ההופעה (חיפפנו הכל!). ויאללה - נגמר יסודי! הביתה! כל הכבוד למי שקרא את כל זה. אתם רוצים לשמוע על החופש הגדול ועל תחילת החטיבה? (אין צורך לענות, אני יודע שלא...) אה, וicודליה - מצטער שגנבתי לך את ההצגה
ומכל מקום -
עם המסיבת סיום!!!

למעלה