תאחלו לי בהצלחה!

DaphneZ

New member
תאחלו לי בהצלחה!

בעוד שעה וחצי אני ניגשת להיבחן בבחינת ה-Toefl... נקווה לטוב!

liat129

New member
ראשית- בהצלחה, ושנית - מה זה הבחינה

הזו? ?(סליחה על הבורות)...

בחינה באנגלית לסטודנטים זרים

שאינם דוברי אנגלית, לצורך קבלה לאוניברסיטאות בארה"ב.

אני עשיתי

אני עשיתי בחינה דומה לסטודנטים זרים באנגליה, אנלא יודע איך זה בארה"ב, אבל הבחינה שלי ב- 5 יחידות אנגלית היתה קשה יותר מהבחינה פה..

DaphneZ

New member
סוף סוף נגמר../images/Emo65.gif...

איזה מבחן ארוך ומייגע... לצערי היה יותר קשה משחשבתי, וספר ההכנה שקניתי היה קל יחסית למבחן, אבל לשמחתי יש הערכה של התוצאה בסוף המבחן ודווקא הלך לי לא רע, בהחלט מספיק כדי להתקבל ל-SUNY או משהו כזה... בעוד שבועיים יגיעו התוצאות הסופיות...

../images/Emo45.gifעברת בטוח!

אם לא (וברור שכן!) אני בא מלונדון לטפל בהם..

DaphneZ

New member
אני לא ממש דואגת

צריך לחכות שבועיים לתוצאות כי שני אנשים צריכים לקרוא את החיבור שלי ולתת לי ציון עליו. אני לא דואגת מאחר שכתיבה זה התחום שלי (במיוחד אחרי 5 שנים ב"מעריב לנוער")... עכשיו אני רק צריכה לשלם את ה-application fee על סך $40 לכל אוניברסיטה שאני רוצה להגיש אליה מועמדות, יקר לי!

anatul

New member
לאן את ניגשת?

גם אני עשיתי את הבחינה לפני חודש והיה לי את נושא החיבור המעצבן ביותר עלי אדמות - "מהי החיה החשובה ביותר בארצך ולמה?" לא יאומן אבל רשמתי שהתרנגול - אל תשאלו בכל מקרה עברתי בסוף וזה העיקר - ונרשמתי לFIT (פרטים על החיבור שלי ניתן למצוא בשרשור למעלה) ואגב עם ניסיון כתיבה כמו שלך אודה אם תוכלי לעלות על טעויות או למצוא איזה משפט סיום.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

חחח

זה נושא מעצבן זה? אותי שאלו מה אני חושב על שינויי האופנה בעולם מעשור לעשור.. איזה רבע שעה ישבתי כמו אידיוט ולא ידעתי מאיפה להתחיל..

DaphneZ

New member
דווקא אצלי

נושא החיבור היה נחמד - "אנשים לומדים בשיטות שונות, חלק בלמידה עצמית (לחוות את הדברים), חלק קוראים על הנושא ואחרים מקשיבים למה שאחרים יש לומר על הנושא, לאיזה מהקבוצות את שייכת?" אני אשתדל לקרוא את החיבור שלך עוד מעט, אבל הניסיון שלי הוא יותר בכתיבה בעברית. בהצלחה!!!

WC

New member
כמה יצא לך המשואר?

בתור מי שעתה את כל כתהליך עד לא מזמן, ומצפה בקוצר רוח, ובציפורניים כסוסות לתשובות, האסלה כולה סקרנות. לאן את מגישה מועמדות? את לא צריכה SAT? לא עבר הדדליין (אצל האסלונת זה נא בין ה1-ל15 בינואר)? WC בהצלוייחה

למעלה