תאחלו לי בהצלחה

motios

New member
תאחלו לי בהצלחה

אני מתכוון ללכת לתחרות בפריק בתל-אביב ביום שני (הפעם ברצינות) בגלל שהתייאשתי ממפגש פורום... סתם בצחוק
למרות שכנראה אני לא ינצח, כי אני רוצה לנסות את החפיסה של הגלאדיאטורס ואני ממש גרוע באיזון דקים... כל הזמן יוצאים לי קלפים שאני נתקע איתם
טיפים כללים בנושא יתקבלו בשמחה ! בקשר לעצה של פרדי לא להשתמש רק בקלפים של גלאדיאטור בחפיסה, טוב בסוג הזה זה קצת שונה בגלל שיש לך יתרון ככל שיש לך יותר סוגים של גלאדיאטורים בחפיסה אז...
(בדקתי ובכל מקרה אין לי כרגע קלפים אחרים שיכולים להועיל לדק במשהו...) טוב אז הנה הדק שאני כנראה ישתמש בו : Monsters: 21 Tribute: Gladiator Beast Alexander Gladiator Beast Spartacus Non-Tribute: Exiled Force Gladiator Beast Bestiari Gladiator Beast Bestiari Gladiator Beast Dimacari Gladiator Beast Dimacari Gladiator Beast Dimacari Gladiator Beast Hoplomus Gladiator Beast Hoplomus Gladiator Beast Laquari Gladiator Beast Laquari Gladiator Beast Murmillo Gladiator Beast Murmillo Gladiator Beast Secutor Gladiator Beast Secutor Test Ape Test Ape Test Ape Test Tiger Test Tiger Spells: 12 Brain Control Colosseum - Cage of the Gladiator Beasts Colosseum - Cage of the Gladiator Beasts Giant Trunade Gladiator Beast's Battle Manica Gladiator Beast's Respite Gladiator's Return Gladiator's Return Heavy Storm Lightning Vortex Monster Reincarnation Rush Recklessly Traps: 8 Compulsory Evacuation Device Defensive Tactics Defensive Tactics Defensive Tactics Dust Tornado Negate Attack Sakuretsu Armor Trap Hole Fusion Deck: 1 Gladiator Beast Gaiodiaz אה כמעט שכחתי שצריך סייד דק, טוב אני יחבר משהו מהקלפים שנשארו לי

Witchcrafts

New member
בשני הקרוב? ז"א, מחר?

אתה מגיע לטורניר עם הגישה הנכונה. אז כבר כל הכבוד והכל. אם זכרוני לא מטעני, זה הפריקי הראשון שאתה הולך אליו. לא? מייק אס פראוד (לא בכמות השחקנים שתנצח, אלא בגודל ההנאה שתפיק)!

motios

New member
תודה

זה לא רק הפריקי הראשון שלי זה המשחק הראשון שלי
אני באמת מקווה להנות ! (וזאת תהיה הכנה למפגש פורום שלנו שיהיה.... מתישהו
)

motios

New member
טוב, חזרתי !

תכינו אתים ותתכוננו לחפירה
בקשר להנאה.. ת'אמת... לא נהנתי כל-כך.
היו הרבה סיבוכים ועשיתי להם כמה בעיות בטורניר, בהתחלה עזר לי מישהו שקוראים לו עומרי לסדר קצת את הדק הוא הכניס לי הרבה קלפים והוציא כמה אבל לא היה לו זמן והוא עזב באמצע והשאיר לי בחפיסה עוד איזה 15 קלפים מיותרים ולא שמתי לב בכלל עד אמצע הטורניר, וכול הטורניר הדק שלי היה ממש לא מאוזן ונתקעתי עם הקלפים ביד... ואז באמצע הטורניר כבר אסור לשנות. במאצ' הראשון שיחקתי עם מישהו שגם הגיע פעם ראשונה והוא אמר לי שמשחקים רק פעם אחת עם כל שחקן (מה שלא נכון זה 2 מתוך 3) ומשתמשים בסייד דק בין שחקן לשחקן, למרות שהייתי דיי בטוח שזה לא ככה אבל הוא אמר שהוא יודע אז שיחקתי נגדו פעם אחת ואז הודענו על הנצחון (שלי דרך אגב
) במאצ' השני בטעות ערבבתי את הסייד דק עם הדק שלי וראיתי את זה רק באמצע המשחק, ונראה לי שממש עיצבנתי את המתמודד השני.. שאלנו שופט והוא אמר שאני צריך לשחק בתור הזה בלי לשנות... ובכל שאר המשחקים כיסחו אותי (למרות שזה לא ממש העניין) בקיצור לא ציפיתי לנצח ואפילו אם לא הייתי מנצח פעם אחת זה לא היה משנה לי אבל לא ציפיתי לשחק כשהדק שלי כל-כך גרוע אחרי כל המיותרים שהוסיפו לי בטעות ולא ציפיתי לעשות כל-כך הרבה בעיות... אז אני יאסוף את הקלפים שלי ויגיע יותר מוכן בפעם הבאה. (דרך אגב קיבלתי כמה קלפים במתנה, אולי זה יעזור לי לדק)

impale

New member
תגובה

קודם כל בקשר להפסדים.. אף אחד לא מנצח בהתחלה. פשוט מתוך הגיון שהם אנשים שרגילים למשחק התחרותי ואתה לא. בקשר לעזרה- אתהמ וזמן לכתוב את הקלפים שנתנו לך :O ובקשר לזה שאנשים התעצבנו-אנשים מצפים שכל שחקן מתחיל יקח את היוזמה ויטרח ללמוד לא על כל הקלפים אבל כן על הקלפים שמשוחקים בכל חור.... ראיזה,סנגן,כארד טרופר וכדומה. יש אנשים כמוני שאין להם בעיה להסביר,אבל יש כאלו שזה מפריע להם.

motios

New member
זה בסדר

ההפסדים לא משנים לי כבר אמרתי שלא ציפיתי לנצח פשוט התבאסתי שלא יצא לי לשחק בחפיסה כמו שרציתי ככה לא יכולתי אפילו לנסות אם אתה מבין על מה אני מדבר. וזה שהוא התעצבן זה לא משנה לא כולם חייבים להיות מתחשבים במתחילים. פשוט לא הלך לי טוב (שוב בלי קשר לנצחונות) ובאופן כללי לא נהנתי... (מצטער על הקוטריות
) ד.א נראה לי שזה שפעם ראשונה ששיחקתי עם מישהו היה בטורניר לא היה רעיון טוב בכל מקרה, אני צריך עוד להתרגל למשחק בלי הלחץ של הטורניר והזמן, ועם מישהו שיש לו סבלנות להסביר למתחילים.

Witchcrafts

New member
תודה על השיתוף!

לי זה נשמע כמו "מזל" של מתחילים. אני בטוחה שבפעם הבאה, כשתגיע לשם, תהנה ותשתלב ותתמצא יותר. אל תשכח שגם באת לבד (ז"א, אני יוצאת מנקודה ההנחה הזו), אז בטח אפילו הרגשת לא קשור שכזה. חוץ מזה, לאט לאט. סבלנות. אתה לא ממהר לשום מקום, הרי. בטורניר הבא בטח תתקל בשחקנים שהגיעו לטורניר הנוכחי וכך מעגל השחקנים שאתה מכיר יתרחב, מה שיתרום להרגשה הכללית שלך. ואין ספק שככל שהזמן יעבור אתה תחשוב שהטורניר הראשון בעצם קרה למישהו אחר או שהיה בתקופת זמן אחרת. ככה זה תמיד. צברת המון מההתנסות הזו, בעיקר לחיוב. גם אם זה לא נדמה לך. אפשר לומר ששברת את הקרח ומעכשיו העניינים יזרמו.

motios

New member
תודה

גרמת לי להרגיש יותר טוב ! באמת היכרתי הרבה אנשים חדשים, וכנראה שלטורניר הבא אני יגיע יותר מוכן ויהנה יותר

impale

New member
תגובה

יסמין סלחי לי על זה שהלינק הזה הינו מפורום אחר,אבל אני לא יכול להעתיק דבר כזה כי הבן אדם עבד על המאמר כמה שעות טובות וזהח וסר אחריות לא לפרסם את זה כאן כי זה המדריך הכי טוב שיצא לי לראות בעברית ובכלל לשחקנים מתחילים http://www.yugioh-il.org/forum/index.php?showtopic=10788

motios

New member
כן קראתי את זה

עשו את זה כי לתחרות האחרונה הגיעו הרבה (5-6) מתחילים.

למעלה