תאורת חרום

הילית111

New member
תאורת חרום

תאורת חרום החורף התחיל ואמרו לי שעכשו שיש לי בייבי בבית ( בן 10 חודשים) צריך לדאוג שיהיה בבית תאורת חרום... סליחה על הבורות אבל מה הכוונה בדיוק לתאורת חרום ? במקרה של הפסקת חשמל או משהו יש לי פנס קטן שעובד על סוללות.... אשמח לקבל המלצה על תאורת חרום טובה איפה כדאי לקנות ושל איזה חברה? ובכלל מה שמים את זה במקום מסויים בבית? תודה מראש ויום מקסים

תאורת חירום היא מנורה המחוברת לחשמל ונדלקת

רק בזמן שהזרם בשקע מופסק .כלומר -נדלקת לבד ברגע שיש הפסקת חשמל או קצר . עלות המנורה תלויה בחברה המייצרת ובמשך הזמן שהמנורה יכולה לדלוק (לא אומר ,לעניות דעתי ,דבר לגבי הטיב) המחירים נעים להערכתי בסביבות ה-100 ש"ח (האחרונה שרכשנו לפני שנה וחצי) . אצלינו התאורה מונחת מעל המקרר במטבח . בזמן הפסקת חשמל המכשיר לא צריך להיות בשקע ואת יכולה לנייד אותו ברחבי הבית כמו פנס . אפשר להשתמש בנורה אחת או שתיים לפי הצורך (בשימוש באחת את מכפילה את משך הזמן שבו המנורה דולקת) . לדעתי -בבית עם ילדים קטנים זה באמת ציוד חובה .

Fish725

New member
קניתי לפני מספר חודשים

תיאורת חירום מתוצרת HYUNDAI באייס בשד' ירושלים ביפו ב-100 שח. לא הייתי טורח וכותב על כך אבל המכשיר שקניתי הוא בעל היתרונות הבאים : יש אפשרות לתאורה של מנורה אחת או שתיים לצורך חסכון במצבר או תאורה חזקה יותר יש בתוך המנורה מחמם טבליות מובנה נגד יתושים. וגולת הכותרת היא שיש בתוכה מצבר 6 וולט שניתן להחלפה, כי יש אורך חיים מסויים לסוללות, ומאחר והמצבר הוא נשלף, אין צורך להחליף סוללות ע"י בעל מקצוע אלא ניתן לרכוש מצבר בכל חנות לחלקי חילוף לרכב ולהערכתי לא יותר מ-40 ש"ח. מזל טוב ובהצלחה עם הקטנטונת

למעלה