תאורמה: אנטיתיזה

תאורמה: אנטיתיזה

...אבל אני אספר לכם חלק קטן מהאמת שלי. כי כאשר אתה כותב וחושף את מה שיש לך בלב, אתה גם צריך לשלם את המחיר. כאשר החלטת לפתוח את המגירה, עליך לדעת שעשוי לבוא גם משוב מכיוון בלתי צפוי, שיעמיד אותך עם הגב אל הקיר, ויותיר אותך פעור פה מול תחושות ומצבים שניסית כל העת להתכחש להם. חלק קטן מהאמת שלי הוא שאני כנראה הדפוק. והחל מהיום, החל מרגע זה ממש, אני צריך לשקול באיזה צד אני. האם בצד האמת, האם בצד השקר. וייתכן שזה ייקח תקופה ארוכה (חה חה, אלא מה... הכי קל זה למרוח את זה על פני תקופה ארוכה...). אבל אני מבטיח את זה לעצמי, וגם לכם. (אגב, זה כבר כמה שנים שאני שוקל להפסיק לעשן ו....) ויש מגוון עצום של אפשרויות להחלטה. בין היתר, אני יכול להמשיך להשקות ולטפח את הגינה שלי בעולם הוירטואלי. הגינה בה צומחים פרחים יפהפיים ונהדרים, ולא רק נרקיסים. בקצה השני של קשת האפשרויות, יש לשקול ברצינות את הוצאתו להורג של סקסופון - כמה שזה נשמע נורא... וביניהן - מיליון אפשרויות; כולן לגיטימיות כמובן, אך בתנאי שהינך מודע למשמעות ולמחירים. אז... לא דיברתי בשמכם. רק בשמי. אתם תחליטו בעצמכם מה מתאים לכם. אני בינתיים, נשאר בפוזה הכי אהובה עליי. הפוזה של המתלבט. הפוזה של הרומנטיקן. הפוזה של סקסופון. פוזה מרתקת... סקסופון.

מילקי1

New member
נאה ניגנת ידידי

מה אומר ומה אוסיף סקסופון, שירטטת, ביד אומן, את לבטיו של המתמכר הממוצע, ובעיקר את המתח הבלתי נסבל לעים, בין החיים הוירטואליים לאלה המשניים,אה...האמיתיים, הרבה שאלות סקסו, נדמה לי שקצת פחות מידי תשובות... אבל תודה שהצגת כך את הדברים. מילקי1

לי28

New member
הפוזה סקסופון

פוזה אמרת סקסופון ידידי וצדקת... הרי כמעט כולנו פה נכנסנו לשם הפוזה ולעיתים הפוזה נפגשת עם האני האמיתי - פגישת חברים - ואז מתגלה האמיתיות שבנו. לעיתים נוצרת כימיה ושמעתי שלעיתים גם הכל נמוג. צד האמת או צד השקר הם הצדדים בהם התברכנו, אנו כאנוש, לבחור את הצד הטוב לנו החיוב או השלילי וללכת בעקבות הלב והנשמה...ולא תמיד הצד שלפי דעתנו הוא שלילי הוא באמת אשר יוביל אותנו לשלילי...

סקסו יקירי...

הרשומות שלך לא יכולות להשאר בלי תגובה... אבל עדיין חסרות לי המילים, אני צריכה עוד רגע לחשוב עם עצמי על התגובה שלי... ואתה יודע מה? אולי היא בעצם הגיעה כבר בצורה הרשומה שלי למעלה היומן שכתבתי אותה לפני שקראתי מה כתבת אתה. אוהבת נרקיס

loveyou4

New member
סקסופון...גם אני חשבתי להרוג את loveyou4

גם כאן אתה צודק...אני נבהל ממה שעובר עליך...או שאתה קורא אותי...או שאנחנו מקידמא דינן שרויים באותה בועה (לא רכה), מה יהיה?...דווקא מוצא חן בעיניי שיש לי אח תאום. שלך רז

למעלה