תאוריית הקשר..

Obi Dan Kenobi

New member
תאוריית הקשר.. ../images/Emo38.gif

המשחק המפורסם, תאוריית הקשר. מה המטרה של משחק זה? למצוא קשר כלשהו בין שני חפצים, דרך חיבור בין גורמים שונים. במשחק הזה, עליכם למצוא לפחות עד שש "תחנות", מגורם לגרום. לדוגמא, הקשר בין צ'ובאקה לדקסטר מקורוסנט. צ'ובאקה [שותף של] האן [חבר של] לנדו קלריסיאן [קשר ברית עם] דארת' ווידר [שהיה בעבר] אנאקין סקייווקר [הפדוואן של] אובי-וואן קנובי, חברו של דקסטר. זוהי עוד דוגמא קלה, אך כל שבוע המשחק ייפתח מחדש, עם שני גורמים שונים. אסור לחזור על דרך שמישהו כתב בעבר, לכן כדאי לעבור על ההודעות הקודמות. והקשר להשבוע: הרוזן דוקו ואדמירל אקבר יש לזכור- צריכות להיות שש תחנות.

Heathen Dawn

New member
אכבר ../images/Emo46.gif

"אכבר", לא "אקבר", כי זה בא מ-أكبر, בכאף, לא בקאף. בתור סטודנט לערבית, דברים כאלה מוציאים אותי מדעתי.

MajorWinters

New member
רק מבין וקורא...

עוד קשה לו עם הדיבור והכתיבה, אבל הוא עוד לא סיים את התואר.

Rockamora

New member
אם אני אראה בחופש הזה.. עוד משהו

אחד שקשור לשפה המסריחה הזאת (בלי להעליב, כן?) אני דוקר משהו!!!!

Obi Dan Kenobi

New member
אילחם דולילה ../images/Emo6.gif

הדבר היחיד שאני זוכר מלימודי ערבית בכיתות א', ב', ד' ו-ה'. אה, וגם "מדרס", שזה בית ספר. אני צודק, נבו?

Rockamora

New member
אתה שואל אותי אם אתה צודק בערבית?

לא יאומן.. לאן הדרדרנו.. נבו יודע ערבית? אבוי.. איך הגעתי למצב הזה?

Heathen Dawn

New member
המממ... מסית'ריפיו לפלפטין

סית'ריפיו [היציר של] אנקין סקייווקר [הבעל של] פאדמה אמידאלה [הקולגה של] בייל אורגאנה [סנאטור ב]סנאט הגלקטי ואחר כך הקיסרי [בראשות] פלפטין.

Heathen Dawn

New member
טוב, טייק טו

אכבר [המפקד הצבאי] של ברית המורדים [המכילה את] לוק סקייווקר [הפדוואן של] אובי-ואן קנובי [הפדוואן של] קויי-גון ג'ין [הפדוואן של] הרוזן דוקו. האם מותר לחזור על אותה דרך קישור?

Lu Tze

New member
טוב, ננסה...

דוקו [תאום של] סארומון [תלמיד של] מרלין הקוסם [שעובד עם] הגבירה מהאגם [שמכירה] דייג [שאוהב] דגים [שהם אבות אבותיו של] הגנרל הנכבד. אני כמעט מרחם עליך. אתה חושב על דרכים להפעיל את הפורום הזה וכל פעם אני בא והורס לך את הרעיון.

Obi Dan Kenobi

New member
לא צריך לרחם עליי..

אני מנסה להחיות את הפורום מתוך עקרון פשוט.. הפורום הזה חשוב לי. אם אתה קורא למה שאתה עושה "הרס", אז חבל.. הודעות הומור מעולם לא הרסו דבר.

למעלה