תאוריית הפיג'מות

גרי 541

New member
תאוריית הפיג'מות

כול מי שבפורום הזה חייב לפי דעתי לעבור תאורייה על הפיג'מות, כלומר דף עם 30 שאלות הקשורות לפיג'מות, מתוך ה30 שאלות מותר לטעות 4 פעמים , מי שטעה יותר מ4 טעויות נכשל בתאורייה ויאלץ לעבור אותה שוב חחח השאלות על כמה דברים הקשורים לפיג'מות: 1. הפיג'מות 2. קפה קר-סול 3. סייד קיק 4. צרבת 5. המסך הלבן 6. פסטיגל 2006 7. שאלות עתידיות 8. פסטיגל 2007 9. שאלות ידע כללי על שחקני הפיג'מות השאלון ינתן בהודעה הבאה ותשובות במסר ! התוצאות בסוף היום

גרי 541

New member
השאלון

1. באיזה שנה החלה הסדרה הפיג'מות את שידוריה: א. 2004 ב. 2003 ג. 2002 ד. 2000 2. בסדרה הפיג'מות, מה הפרש הזמנים בין העונה השלישית לעונה הרביעית א. שנתיים ב. שנתיים וחצי ג. שלוש שנים ד. שנה וארבעה חודשים 3. עם אני ירצה לארגן מסיבה בה היו שחקני הפיג'מות, סביר להניח שאני לא יראה שם את.. א. אילן רוזנפלד ב. אלונה טל ג. אלי קרן-אסף ד. שרונה פיק 4. אני רוצה לראות הפיג'מות בטלוויזיה באיזה ערוץ עלי לבחור א. יסבבה ב. הוט גיימס ג. ערוץ 2 ד. ערוץ 5 הקולנוע הישראלי 5. באיזה מהפרקים הבאים ראינו את הדמות פרדי א. אילן הכוכב א' ב. איך הכול התחיל ג. פסיכולוגיה הפוכה ד. סיאנס 6. איפה נולד קובי במציאות א. פתח תקווה ב. שדרות ג. כפר סבא ד. נצרת עילית 7. בתוכנית סייד קיק, מה שם המשפחה של הזוג אתי ומנשה (עודד וקובי) א. מזור ב. מנור ג. אבנר ד. ברקת 8. מיהו הזמר המועדף על בשיר המלצר הערבי א. שלמה ארצי ב. זוהר ארגוב ג. אריק ברמן ד. צביקה פיק 9. מה שמו של אמרגן שבה כול ערב לתוכנית סייד קיק א. שוקי פרר ב. פרדי ג. אדי ד. אף תשובה לא נכונה 10. מה הסיסמא של סייד קיק א. תוכנית עצבנית ב. תוכנית הלילה ג. תוכנית רגועה ד. תוכנית בועטת 11. פותר התשבצים בתוכנית הוא... א. סימון רוזנפלד ב. אסף אשתר ג. קובי פרג' ד. אילן רוזנפלד 12.מי שר/ה את הפתיח של הפינה של מבקר הטיולים דדי בן ישראל א. אלונה טל ב. ימית סול ג. אליענה בקייר ד. נינט 13. הסדרה קפה קר-סול היא בשביל הפיג'מות א. סדרת בת ב. סדרה מחליפה ג. עונה חמישית ד. סדרה מתחרה 14. בסדרה קפה קר-סול איזה שיר שרו עודד וימית ביחד א. משקר ב. זה לא עושה לי כלום ג. דון קישוט ד. שווים 15. הדמות החדשה של קובי בסדרה היא א. דובלה ב. פרדי ג. מרסל פוארו ד. סבבה סאלי 16. הפיג'מות החליטו להפוך את בית הקפה ל... א. מסעדת דגים ב. קפיטריה על הדרך ג. מסעדה עם מלצרים מזמרים ד. מאפייה 17. השעה עכשיו היא 10:15 בבוקר האם יש סיכוי שאני יראה בשעה הזאות את קפה קר-סול א. לא ב. כן כי כול פרק נמשך חצי שעה ג. לא כי כול פרק נמשך חמש דקות ד. רק ביום שבת 18. איזה מהמשפטים הבאים מופיע בפתיח של התוכנית "צרבת" א. "צרבתי גם את אסי" &nbsp

גרי 541

New member
המשך משאלה 18

18. איזה מהמשפטים הבאים מופיע בפתיח של התוכנית "צרבת" א. "צרבתי גם את אסי" ב. "צרבתי גם את שלמה" ג. "קיבלתי גם צרבת" ד. "צרבתי כול דבר" 19. מיהו המנחה של התוכנית "צרבת" א. אילן רוזנפלד ב. קובי פרג' ג. עודד פז ד. יניב פולישוק 20. איך נקרא התחרות בו הפיג'מות בוחנים אנשים בשירה א. "כוכב ליד" ב. "כוכב מוקלט" ג. "כוכב המוזיקה" ד. "כוכב מושלם" 21. בפסטיגל 2006 הפיג'מות שיחקו בטור... א. משרתים ב. אסירים ג. פועלי בניין ד. שחקני כדורגל 22. איך נקרא פסטיגל 2006 בו השתתפו הפיג'מות א. "פסטיגל גיבורי הממלכה" ב. "פסטיגל פנטזיה ג. פסטיגל הרוח" ד. פסטיגל שומרי הממלכה 23. בתוכנית הרדיו "המסך הלבן" איזה שפה מלמד אבא של עודד א. איטלקית ב. קווקזית ג. אנגלית ד. נווארית 24. איזה מאפשרויות הבאות היא שם של פינה במסך הלבן א. "סיפורי לילה" ב. "יומנו של עודד" ג. "הבית הלבן" ד. "מקבלי החלטות" 25. איך קוראים לתוכנית החדשה של הפיג'מות בערוץ 2 א. "הרוח הטובה" ב. "העיר של כולם" ג. "העיר שלנו" ד. "העיר הגדולה" 26. הפיג'מות עומדים להשתתף בפסטיגל 2007 שיקרה א. "פסטיגל על הזמן" ב. "פסטיגל נוסע בזמן" ג. "פסטיגל הכוח" ד. פסטיגל הספורט" 27. יניב פולישוק שיחק גם ב... א. "מסכים" ב. "שבתות וחגים" ג. "מיכאלה" ד. "אגדת דשא" 28. אלונה טל שיחקה גם ב... א. "ארץ נהדרת" ב. "על טבעי" ג. "חצי המנשה" ד. "הרוח" 29. לפי הפיג'מות באיזה סרט סטודנטים השתתפה ימית סול א. "השחר" ב. "רוח רפאים" ג. "מלחמה קרבה" ד. "בר מינן" 30. יובל סגל מביים את... א. "כוח האש" ב. "האסיר" ג. "בוב ספוג" ד. "מפלי שלמה"

גרי 541

New member
כן אבל יש עוד שאלות חוץ מסייד קיק

ועם לא יודעים אז מהמרים

את לא רואה סיידקיק בגלל שבת!?../images/Emo75.gif

1. סיידקיק זה אחרי שבת 2. מי ביקש ממך בכלל לראות סיידקיק??? רק תשמעי וזהו!

חחחחחחחח כן אבל אני עסוקהההה

יש לי טונוותתתתתתת של שיעורים כי ביום ראשון אני לומדת 8 שעות ואני לא יכולה לעשות שיעורים בבוקר חח

../images/Emo201.gifאז תעשי תוך כדי../images/Emo75.gif

את יכולה לעשות ש"ב מילה אחת וזה ייחשב שעשית ש"ב ><

3yuval3

New member
זה לא מה שמנע ממנה לנסות ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גרי 541

New member
בסדר אבל תענה על השאלות האחרות

וכשתגיע לשאלות על סייד קיק תהמר

למעלה