תאוריית המשלים האנרגטי

Curious

New member
תאוריית המשלים האנרגטי

http://forums.nana.co.il/Article/?ArticleID=188285 מה דעתכם על התיאוריה? במידה ויש בה דבר מה, כיצד לדעתכם ניתן ליצור את השלמת החסר? (מעבר למה שתואר במאמר)? האם ניתן להשלים את החסר ואף לגדול ממנו למשהו שיותר גדול מהשלם המקורי שהיה לפני החיבור ואחריו?

זה די קשור בעיני...

למה שדיברנו עליו לא מזמן, ומבחינתי זה נושא לא סגור, עם הקשר הקארמתי, שנמשך אצל אחד, ואם הוא יכול להמשך אצל אחד ולהפסק אצל אחר, מה שקראנו לו גם קשרים לעבר... וכו'.... זוכרים? זה היה דווקא לא מזמן...

skooby

New member
את האמת

נראה לי שחלק גדול מהדברים שם לא נכונים כי א. המשלים האנרגטי לא חייב ליהות מישהו יש איתו אהבה רומנטית, נראה שיכול ליהות גם אח, אחות וכו' ב. משלימים אנרטים לא חייבים לחוש תמיד אואותו דבר לפעמים הם צריכים לחוש דברים הפוכים על מנת להתאזן. ג. כאשר המשלים האנרגטי נפטר, אין זה אומר שהוא נעלם, אלה ממשיך ללוות משם את אותו אדם.

Curious

New member
חחח..בדיוק חשבתי על כך כעת...

אולי כמו ההבדל בין תרכובת לתערובת? אולי כמו ++ ו-- כנגד +ו--? ואולי יותר מורכב? ואולי המדובר בהבדל סימנטי בלבד? נקודה טובה למחשבה. מה עומר אומרת על כך?

אור גינאל

Well-known member
לדעתי ומנסיון אישי

המשלים האנרגטי לגבר הוא האישה הראשונה שהוא שוכב עימה ובותל אותה וכנ"לגבי אישה המשלים האנרגטי של האישה הוא הגבר ראשון ששוכב איתה ובותל אותה . שאר צירופים כמו לא בתולה עם בתול או בתולה עם לא בתול איבדו את המשלים האנרגטי שלהם ויוכלו לזכות בו רק אחרי התקופה שיבינו איך אידו אותו כדי שבגלגול הבא ידעו איך לא לחזור על אותה טעות .

Curious

New member
מעניין...

ואם דבר "האבדן" לא היה בידיהם הם, כיצד ימנעו את ה"טעות" בגלגול הבא? אני מרגישה שזוהי גישה צרה מדי... אבל מעניינת, אולי אם ניקח את ה"בעילה" אל תוך מובן רחב יותר.

אור גינאל

Well-known member
לאור תשובתך העיניינית

תרשי לי לדייק גם בגלגול הזה נפגשים נשמות תאומות שהתפצלו כמו שאת אומרת שלא בידיהם הם ורואים אחד את השני בעיניים כלות איך הם חיים את חייהם בזרועות האחר ,יש ךהם עוד סיכוי להתאחד כאן אבל זה כרוך במחיר של אובדן כל מה שבנו והשיגו עד לאותו יום . תרשי לי גם לתקן אותך בוודאי ובפירוש שהאובדן היה בידיהם היות וכאנשים בוגרים החליטו להיפרד כל אחד לדרכו כל אחד מסיבותיו הוא . הבעילה הראשונה עד כמה שהיא נראית סתמית ושגרתית בעולם התזזיתי משהו שלנו יש בה כוח עצום ,ולא משנה מאיזה מובן הצר או הרחב ,,,.

Curious

New member
חלילה וחס

לא זילזלתי במשמעותה של הבעילה הראשונה, ההיפך הוא הנכון. אני מסכימה, שיש לה כוח עצום ומנסה לחקור ולהבין את הדברים לעומק. תרחיב\י בבקשה לעניין הסיכוי הנוסף להתאחד? מה כוונתך באובדן כל מה שבנו והשיגו עד היום הזה? ומה כוותך בכך שהנשמות התאומות שהתפצלו רואים אחד את השני בעיניים כלות איך שהם חיים את חייהם בזכורות האחר? האם מכאן משתמע שגורלן של כל הנשמות התאומות להתאחד בסופו של דבר? הכיצד ובאיזה אופן?

למעלה