תאוריות.

ההגמון

New member
תאוריות.

אני דיי שונא את הפורום הזה כי רוב ההודעות פה הן בסיגנון "חבר שלי לא אוהב אותי יותר, תעזרו לי!". זה מעצבן, משעמם, נדוש ודיי פתטי. אז החלטתי לפתוח שרשור שקצת יותר נוגע למאגיה וכישוף,לדעתי. הרגישו חופשיים לשרשר כאן תאוריות שלכם, בין אם אתם מאמינים בהן ובין אם לא. וגם סתם תאוריות מעניינות, או היסטוריות, ששמעתם.

ההגמון

New member
אני אתחיל, כדי לעודד את אפקט העדר.

יש תאוריה שאומרת, שיש מגדל, והוא מחבר בין כל העולמות (שמונחים אחד על גבי השני כמו שכבות, לדוגמא, אבלון ואי הנזירים), ופעם בראש המגדל, היה משהו, כמו אלוהים, אבל הוא לא שם עכשיו, ואף אחד לא יודע מה קרה לו. על התאוריה הזאת מתבססת סדרת הספרים "האקדוחן" של סטיבן קינג. ששם הורד הוא המפתח למגדל, וכו'.

LiRs Lullaby

New member
אה. מה?

איזה מגדל? כמה עולמות יש? למה הם קיימים? אין אולי סתם יקום אחד שבו אנשים ממציאים תאוריות לגבי היקום?
חברה שלי קראה באיזה ספר שכל מה שאי פעם נהגה או חשבו עליו או חלמו אותו - בעצם קיים. אני חושבת שזה אולי המישור האסטרלי או הדוחות האקשיים, או לך תדע מה. כמיטב המוחות וכרוח הדמיון - כך מספר התיאוריות לגבי משמעות היקום והמגדלים למיניהם....

ההגמון

New member
אני לא מנסה למצוא תשובה

קולקטיבית. סתם עיניין לשעות הפנאי. ובהקשר של "כל מי שאי פעם נהגה או חשבו עליו או חלמו אותו עדיין קיים", זו התאוריה המובאת ב"סיפור שאינו נגמר", בארץ פנטסיה.

או שאף אחד לא מוצא לנכון

לפרסם אותן כאן ללא שום סיבה מיוחדת. אם אנשים ירצו להגיב הם יגיבו. אם לא אז לא. מה גם, שכותב ההודעה לא הראה סיבה מיוחדת לחשוף בפניו את דעותינו.

ההגמון

New member
זה לא בפני.

זה בכלל. וזה לא חייב להיות דעות. או משהו שמאמינים בו. סתם בשביל העיניין.

CAT4

New member
אני מאמין

הדת נוצרית היא הפיברוק הכי גדול שנעשה בעת החדשה ע"י הרומאים וצלינים אחרים כדאי שהם יכלו להקים אימפריה גדולה וחזקה לכדאי לבנות לעצמם מעמד של כוח ואלוהות אבל לך תדע זה רק אני

ההגמון

New member
מסכים.

אבל יש בזה יתרון, כי ככה אנשים מוצאים את הדרך שלהם לאלוהים, וזה גם טוב, לדעתי. חוץ מזה שאני מאמין שישו היה באמת קיים, וגם אם לא היה קדוש ו"הבן של אלוהים" כמו שהנצרות מציגה אותו, הוא בהחלט היה בנאדם.. מעניין. וחזק.

PurpleFilth

New member
"רומאים וצליינים אחרים"?

לא נעים לי. תפתח ספר הסטוריה.

EvilFlame

New member
אממ

צלינים? לא ממש מבין מה הקשר אבל אני מסכים עם רוב דבריך. ואני לא מתנגד בתור אחד שאינו חבר בכנסיה הרומית. בכל אופן הם שילבו את דתם עם האמונה המשיחית של אז ויצרו משהו אחר לגמרי שלא ממש קשור. הם גם הרוויחו כסף ועברו על החוקים של עצמם. אבל היי האפיפיור ציווה! למה לא?

למעלה