תאוריה היי רציתי לשאול עם מישהו יודע כמה עולה קורס תאוריה ? ואני גרה באזור ראשון ..
ח חיילת חיל אויר New member 14/12/06 #1 תאוריה היי רציתי לשאול עם מישהו יודע כמה עולה קורס תאוריה ? ואני גרה באזור ראשון ..
S Superdror New member 14/12/06 #2 אין מחיר קבוע. קורס תאוריה זה לא משהו מחוקק בחוק כרגע - ולכן, אם תמצאי קורס לתאוריה, הוא יהיה כנראה קורס שמבוצע על ידי בית ספר לנהיגה, קורס עצמאי ביוזמת הבית ספר - כזה שבית הספר מתמחר. ניסית ללמוד ולא הסתדרת ?
אין מחיר קבוע. קורס תאוריה זה לא משהו מחוקק בחוק כרגע - ולכן, אם תמצאי קורס לתאוריה, הוא יהיה כנראה קורס שמבוצע על ידי בית ספר לנהיגה, קורס עצמאי ביוזמת הבית ספר - כזה שבית הספר מתמחר. ניסית ללמוד ולא הסתדרת ?
ח חיילת חיל אויר New member 15/12/06 #3 תגובה אני רוצה ללמוד תאוריה ובגלל זה אני מתעניינת מבין ? כן ניסיתי ללמוד לבד ולא הצלחתי ...
ח חיי בבועה New member 15/12/06 #4 נסי שוב, תיאורה זה חומר נתפס. רובו זה תמרורים על הכביש ו\או בצידי הדרך, מנוע תלמדי בקטנה וזה. קורס = בזבוז כסף.
נסי שוב, תיאורה זה חומר נתפס. רובו זה תמרורים על הכביש ו\או בצידי הדרך, מנוע תלמדי בקטנה וזה. קורס = בזבוז כסף.
א איש העוגה New member 15/12/06 #5 באיזו צורה ניסית ללמוד? נסי ללמוד דרך דיסק אולי יילך לך יותר בקלות (עם סימולוציות וכד' שימחישו לך את העניינים יותר)
באיזו צורה ניסית ללמוד? נסי ללמוד דרך דיסק אולי יילך לך יותר בקלות (עם סימולוציות וכד' שימחישו לך את העניינים יותר)