תאוריה אני רוצה לעשות רישיון 02 לרכב פרטי. אני צריך ללמוד על מנוע דיזל?
T The RKO Master New member 1/12/06 #1 תאוריה אני רוצה לעשות רישיון 02 לרכב פרטי. אני צריך ללמוד על מנוע דיזל?
I InFeCtEd MusTool New member 1/12/06 #2 כן... כיום יש מכוניות שמתאים לדרגה 02 שממונעות על דיזל... תשאל אם אני זוכר משהו שלמדתי על זה כמעט כלום...
כן... כיום יש מכוניות שמתאים לדרגה 02 שממונעות על דיזל... תשאל אם אני זוכר משהו שלמדתי על זה כמעט כלום...
I Itamarro New member 2/12/06 #3 למה התכוונת אין שום הבדל ברשיון ב02 בין בנזין או דיזל, אתה יכול לעשות טסט על בנזין, ואז לנהוג על דיזל, ולהפך. אם התכוונת לכך שרוב המורים נוהגים על דיזל, יש מורים, מעטים אומנם, שמלמדים על בנזין, אם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ללמוד איתם.
למה התכוונת אין שום הבדל ברשיון ב02 בין בנזין או דיזל, אתה יכול לעשות טסט על בנזין, ואז לנהוג על דיזל, ולהפך. אם התכוונת לכך שרוב המורים נוהגים על דיזל, יש מורים, מעטים אומנם, שמלמדים על בנזין, אם זה מאוד חשוב לך אתה יכול ללמוד איתם.
א אב12 New member 2/12/06 #4 אבל למה כן?? בחוברת של התאוריה יש ליד הנושא של מנוע דיזל את הציור של המשאית.. אז זה לא אומר שלא צריך את זה?
אבל למה כן?? בחוברת של התאוריה יש ליד הנושא של מנוע דיזל את הציור של המשאית.. אז זה לא אומר שלא צריך את זה?