תאוריה

Voice21

New member
תאוריה

אני לומד לתאוריה מספר של שנת 2001 האם זה בסדר ? או שהרמה של התאוריה עכשיו השתנה והשאלות השתנו ? האם למישהו יש לינקים לאתר עם מבחנים לדוגמא ? או חומר לימוד שיכול לעזור ? תודה.

samata

New member
פשוט אל!

תקנה ספר של 2006 (או תשאל את המורה שלך אם הוא מביא לתלמידים - יש מורים שמחלקים בחינם). השתנו מספיק חוקים ותקנות מאז 2001..אתה סתם מסתכן בטעוית מיותרות ובאי ידיעת החוק.

Voice21

New member
ככה

אני כבר עשיתי תאוריה אחת בשנת 2002 בערך ועברתי בקלות, בקושי התכונתתי והשאלות היו ממש קלות. ופשוט עברו לי שנתיים מאז ואני צריך לגשת שוב לתאוריה , אני כרגע לא לומד אצל מורה. ויש לי ספר של שנת 2001 ואני רוצה לגשת כבר מחר.. יש לך אולי לינקים ? למבחנים לדוגמא או לחוקים החדשים שאני צריך לדעת ? האם האתר הזה של driver2b הוא בתשלום ? http://shlomidrive.com/TOL/Exam.aspx אני עובר בקלות את המבחני דוגמא האלו שבאתר של "שלומי דרייב" האם זאת באמת הרמה של השאלות ? תודה , למי שיכול לענות.

מימוזה21

New member
כן.

אבל מה אכפת לך לקנות ספר חדש? או להשאיל ספר של 2006 ממישהו שכבר למד?

Voice21

New member
כי אני רוצה לגשת מחר

ואין לי כבר זמן וזה לא אמור להיות מבחן כל כך קשה

kfktj

New member
הספר אותו דבר

מצאתי בביתי ספר מ2001 והשוויתי אותו ל2006 וזה אותו הדבר חוץ מכמה דברים שוליים (על שיטת הנקודות ועל התקנות החדשות). אני אישית עשיתי תיאוריה ב2005 ולמדתי מספר של 2003. בהצלחה.

Voice21

New member
תודה

למדתי עד עכשיו בסך הכל לא כזה קשה רק הפרק של המבנה של הרכב קצת בעייתי.. http://www.tamrur.co.il/TestMain.asp?Title=%EE%E1%E7%EF%20%FA%E0%E5%F8%E9%E4 אתה חושב שהבחינה הזאת באתר של תמרור שווה ערך לבחינה האמיתית... ?

kfktj

New member
אני לא יכול לראות ת'לינק

צריך להירשם ואין לי כוח. אבל בעיקרון השאלות בתיאוריות פשוטות וקלות (במיוחד על התמרורים) ובכל בחינה נותנים לך כ-4 שאלות שהן קצת מעבר למה שלמדת ומצריכות קצת חשיבה והיגיון. אם אין לך מושג בזה אז תבחר בתשובה הארוכה ביותר והמחמירה ביותר. וגם לפעמים יש שאלות על המנוע ודברים טכניים אז תתכונן גם על זה. הדברים שאני אומר זה זה מתוך ניסיון אישי וגם מה ששמעתי מחברים- יכול להיות כמובן יוצאים מהכלל (שאלות קשות על תמרורים, בחינה קלה מדי, בחינה קשה מדי) אף אחד לא יודע איך זה עובד בדיוק אבל אם קראת את כל הספר כמה פעמים ואתה ברמה של ידיעה ולא זיכרון אני חושב שזה אמור להספיק. בהצלחה.

למעלה