תאוריה
[?]

Lord VoIdemort

New member
תאוריה../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif[?]

הרגע חשבתי על זה (אני מניח שכבר העלו את זה כאן אבל שיהיה). אולי הארי הוא אחד ההורוקרוקסים? מי אמר שהכישוף שוולדמורט הטיל עליו היה באמת אבדה קדברה? לא היו שם עדים, אולי זאת המצאה כדי שאף אחד לא יחשוב שהוא הורוקרוקס. ואיזה סוף יכול להיות טוב יותר מזה שהארי יהרוג את וולדמורט, יהרוס את כל ההורוקרוקסים, ואז הוא יגלה שהוא האחרון ובזה ייגמר הספר ויהיה סוף פתוח?

אנה92

New member
יש תאוריות על זה

אני אתאכזב אם זה נכון כי כולם כבר חשבו על זה =\

wine forever

New member
הסוף לא ישאר פתוח

רולינג לא רוצה שהוא ישאר פתוח... היא רוצה אותו סגור... והדרך היחידה לסגור אותו סופית... עצובה!

Jemma7

New member
יש דרך לא עצובה

היא יכולה להשאיר את הארי בחיים אחרי שהוא הורג את וולדמורט, ואז לתאר את החיים שלו אח"כ איך הוא מת בשיבה טובה יחד עם ג'יני וצאציהם שחיו באושר ועושר לנצח. זה גם סוף סגור, לא?

wine forever

New member
לא.. הוא לא סגור

זה עולם של קוסמים מי שרוצה להמשיך את הספר יכול בקלות לתאר את חייו של הארי לאחר המווות... =0

ToryMaster

New member
מה קשור שזה עולם של קוסמים?

סוף הוא סגור כשהקונפליקט נפתר. כשוולדמורט [שמייצג את הקונפליקס] מושמד - הסיפור סגור.

Guid

New member
ובמקרה שלנו-

כששני הדמויות הראשיות מתות!! *צחוק מרושע ביותר* סתם אנשים, שלא תבינו לא נכון, אני לא רוצה שהארי ימות אבל רק ככה הציפייה שלי לעוד ספר תדעך לחלוטין! תארו לכם שהסוף יהיה קצת פתוח! איזה רע זה יהיה?! אני ארגיש נורא...

wine forever

New member
לא...

אבל היא אמרה שהיא לא רוצה שימשיכו את הספר אז סביר להניח שהיא רוצה סוף סגור...

KING האחד1

New member
אכן, זה כבר פורסם בעבר.

אני לא מאמין שהארי הוא הורוקרוקס... זה לא יהיה מקורי, כל העולם ואחותו חשבו על זה. חוץ מזה, דמבלדור אמר כמה וכמה פעמים (אולי לא במפורש, אבל בכל זאת אמר משהו כזה) שוולדמורט ניסה להרוג את הארי בעזרת אבדה קדברה ובגלל ההגנה של אמו, הקללה פגעה בוולדמורט (האהבה יותר חזקה מהמוות- זה מה שדמבלדור אמר לוולדמורט בקרב שלהם בסוף הספר החמישי). ורולינג אמרה שהיא נגד סוף פתוח ולכן אין אפשרות שהסוף של הספר השביעי יהיה פתוח (ברוך השם).

למעלה