תאוריה

תאוריה ../images/Emo53.gif

שלום לכם
זה משנה מאיזה ספר לומדים לתאוריה? יש הבדלים ביניהם? או שיש ספרים שלא אושרו ע"י מי שצריך? (קיבלתי ספר אבל הוא לא "נהיגה נכונה" המומלץ..) ד"א אפשר לשאול אתכם לגבי מורים לנהיגה או שזה לא נהוג על גבי הפורום? תודה!

BananaOdium

New member
בהחלט נהוג כאן אם יצא לך לראות :

אני יכול לעזור לך רק עם מורים באזור השרון. דבר שני, הכי חשוב שיהיה לך ספר מעודכן, אני מאמין שספר מ2004 הוא בסדר אבל למיטב ידיעתי נוספו חוקים חדשים, לכן עדיף ללמוד מהמהדורה החדשה של "2007" שחבר שלי קיבל. מומלץ ללמוד מספרים שאושרו ע"י משרד התחבורה בגלל שהם יותר פורמליים. ויש יותר מספר אחד שאפשר ללמוד ממנו לתיאוריה . כמו כן יש אתרים כמו: www.lamed.co.il דורש הרשמה ע"י שליחת הודעת SMS בעלות להודעה 2.www.tamror.co.il 3.אתר לימוד התיאוריה של יואב תקישי בגוגלwww.google.co.il 4.יש עוד אתרים. 5.באיזה אזור את מחפשת מורה נהיגה ועל איזה סוג רכב את רוצה ללמוד?

BananaOdium

New member
דבר נוסף:

במידה והחלטת להרשם לwww.lamed.co.il קחי בחשבון שהסלקציה שם גורמת למחיקת משתמשים אוטומטית מהמערכת לאחר חודש שאת רשומה באתר. כך שאם כבר שילמת על הודעת SMS קחי לך איזה שבוע ותלמדי למבחן ותעברי אותו. אנשים שמעוניינים יכולים להתנסות בסימולטורים של נהיגה, מאוד מהנים אבל יש רק גירסת הדגמה כיוון שהגרסא המלאה בתשלום. לפרטים-גוגל...

BananaOdium

New member
../images/Emo207.gif-אני לא רוצה לפתוח אשכול מחשש

לכך שדרור יעיף אותי מהפורום אבל אני רוצה לתת כמה טיפים ממקרים אישיים שהיו לי ב4 החודשים האחרונים: דבר ראשון- אם אתה מזהים ביקורת משטרתית אז אל תנסו לעבור נתיב כדי שלא יתפסו אותכם כי דווקא יתפסו אותכם. פשוט תשארו ותנו לשוטר לרשום את הפרטים של הרשיון שלכם. 2.אל תסעו בלי רשיון אחרת הלך עליכם,מישהו מהבית ספר שלי נסע על רכב בלי רשיון ותפסו אותו ונתנו לו איסור ללימוד נהיגה כ-4 שנים. 3.אל תהמרו, תסעו על בטוח, אל תנסו להשיג את הרמזור באור צהוב, לא יעזור לכם, מרפי אוהב אותכם. 4.תהיו מוכנים לכך שאנשים נוהגים כמו זבלות בכביש, אפילו אני זבל לפעמים, אז תהיו מוכנים על רגל ימין על הברקס, ותממצו את מקסימום הריכוז שלכם בנהיגה. 5.הסטטיסטיקות מראות שנהגים חנונים ונהגים מבוגרים שעברו את הקטע של להשוויץ עוברים פחות תאונות כיוון שהם לא שמים מוזיקה בווליום 34 שזה המקסימום, קיצור אל תעשו דווינים, זה עלה לי כמעט בחיי הרשיון שלי. 6.בחיים אל תסיעו יותר מ2 אנשים כאסור לכם, אני מכיר מישהו שזומן לביהמ"ש בגלל זה. 7.אל תעשו נהיגות שטח, חבל על האוטו של אבא, לא?

flutter girl

New member
הקטע של המוזיקה קצת הזוי

אני שומעת מוזיקה, לפעמים בווליום חזק (ולפעמים לא...) ממש לא בקטע של דאווינים, פשוט כי ככה אני אוהבת לשמוע מוזיקה (גם בבית). נכון, זה יהרוס לי את האוזניים, אבל זה לא דאווינים זה בטוח.

ertert15

New member
אבל לפעמים אם נוסעים בשעות הקטנות

של הלילה ,במקומת מבודדים אפשר קצת לזרוק ז' ,לא אומר לנסוע 200 קמ"ש, אלא באיזה שכונה מזופטת ב3 בלילה אפשר לנסוע 80 במקום 50 או דברים כאלה :S. פשוט צריך לדעת מקוות שכמעט אין בהם משטרה,למשל ברור שבקריות רוב במשטרות בערבי שישי הן באיזורי הפאבים והבילוים,כי שם הם הכי תופסים. אם סתם תסע בקריה שלך ברחובות בלילה סיכוים אפסם שתהיה ניידת,מקיסמום איזה ניידת של המשמר האזרחי .

אוקיי

יש לי ספר של 2007 כנראה שזה טוב. אזור השרון זה מעולה! אני מכירה כמה מורים טובים, אבל אני מאוד רוצה ללמוד על רכב 'גדול'. ראיתי טוסון אבל לא הספקתי לבדוק מי ומה הוא.. אז זה הכיוון. ותודה על כל האתרים.

BananaOdium

New member
בבקשה שיעמם לי אז...

בכל מקרה אם את רוצה ללמוד על ג'יפ, שזה אחלה חוויה אז תשיגי תיכופוניסט או "דפי זהב" ותחפשי שם מורה בשם "אילן" עם תמונה גדולה של ג'יפ... אני לא יודע איך הוא בתור מורה כי לא למדתי אצלו. אבל אין לי טעם להמליץ על המורה שלי אם למדתי על רכב קטן ואת לא מעוניינת.

למעלה