תאוריה

or19951

New member
תאוריה../images/Emo163.gif

בעקבות הארועים האחרונים... אני חושב שהחבר'ה לא ישנו שנה.. מה אתם אומרים? מישהו נכנס וכיוון את השעון...

../images/Emo192.gifאני חושבת בדיוק כמוך אור.

זה לא הגיוני שהם ישנו שנה שלמה , בטח מישהו הזה (ההוא שכאילו חטף את ג'יני) הגיע למבצר וראה את השעון והזיז אותו שנה קדימה.

Yarinv

New member
האסטרואיד זה לא חלק מה"תכנית"

האסטרואיד פולט קרינה רדיו אקטיבית, אם תרצה ואם לא תרצה. אם הם היו חשופים לקרינה הם לא היו מתקיימים לעוד הרבה זמן. חוץ מזה, זה לא שמישהו כיבס את הבגדים של מייקי והוסיף תוספות שיער לליבי

coullette

New member
אין מצב שהם ישנו שנה

לא שמתם לב שהשיער של הבנים לא התארך בכלל? והזקן שלהם לא גדל??? בוא נגיד שהם לפחות בני 16,לילדים בני 16 כבר יש זיפים,היינו מצפים שאחרי שנה ללא גילוח יהיו להם לפחות זיפים! אבל לא היה להם כלום.לפי דעתי הכדור הזה היה פשוט כדור שינה שגרם להם לישון חזק וכך אנשים אחרים יכלו להכנס לכוון את השעון ולעשות להם משהו לשיער.אז או שיוצרי הסדרה ממש לא שמים לב לפרטים כמו גילוח וכו' או שהם פשוט לא ישנו שנה. כמו שעבדו עליהם בנוגע לג'יני ולשעון כך גם יכלו לעבוד עליהם בנוגע לזמן שישנו.הרי זה ברור עכשיו שהם לא לבד בעולם כי אם אתם זוכרים כשהראו את מקס בפעם הראשונה היה כתוב שהתאריך הוא 9.9.09 מה שאומר ש-א.הם לא ישנו שנה ב.בזמן הזה היו קיימים מקס והלנה אז איך יכול להיות שהם שרדו? ועוד משהו-לא תהיתם מי לעזאזל משדר לטלוויזיה שלהם אם לא נשאר אף אחד שישדר דברים לטלוויזיה? הרי הם היו אמורים לראות שלג או משהו...לא הגיוני. אם תשאלו אותי לא היה שום אסטרואיד והכל היה תחבולה או שכן היה אבל הסיבה שלא הייתה קרינה זה כי הם חזרו בזמן או משהו או שהגיעו לעתיד.מה שבטוח-שנה הם לא ישנו.

לא בטוח...../images/Emo203.gif

תראי, הקטע עם הזיפים-זו בעיה להצמיח זיפים בכמה ימים של צילומים.. לדעתי זו פאשלה קטנה של ההפקה.. כאילו הם לא היו יכולים לחשוב על ה-כ-ל בכל העיניין הזה של לישון שנה... ובעניין של הטלוויזיה-יש מצב שאת זה סידרו האנשים בקיימים על האי מלבדם, פשוט כדי שהם ידעו מה המצב ואיפה פחות או יותר הם נמצאים.. או שבאמת יש חלק בעולם שהיה רחוק מהפצצה ושרד.. זה גם הגיוני.. אבל האסטרואיד בטוח נפל! ז"א גם אחרי שהם נכנסו למנהרה היה את ה"בום" הזה ואת הרעידה, וגם הציור בספר... גם הקרינה.. הכל מצביע על זה. כנראה שנצטרך לחכות ולראות=]

coullette

New member
מה הבעיה להדביק זקן?

או לצייר? "לא היו יכולים לחשוב על הכל"? זקן זה לא דבר שכזה קשה לחשוב עליו.. כנראה שזו פשלה של ההפקה אבל נראה לי שבאמת הם לא ישנו שנה.גם אין מצב שג'יני הייתה שם שנה לבד באי.

אוקיי,

טומי וצ'יף מתפתחים מאוחר. עוד אין להם זיפים. סגרנו את הנקודה הזאת?

הפגומט

New member
תירגע, אין סיבה לקפוץ למסקנות

יוצרי הסידרה הם חפיפניקים.. הם מנסים בכח לחקות את אבודים בכזאת אובססיביות שהם שוכחים פרטים.. אין לך באמת מה לחפור.. הם מחפפים בכל הפרטים כמו הצלחת במיקרו.. כמו השיער שלא באמת התארך.. לא לבנים ולא לאף אחד.. אולי רק לליבי עם התוספות שיער.. כמו הזיפים. הטלויזיה? מה אתה מחפש היגיון? זה ערוץ הילדים.. באמת ציפית להיגיון?.. אל תחפרו על זה כאילו זה באמת שווה את זה.. זאת סתם סדרה בינונית שמנסה להתחקות בכח אחר סדרות אמריקאיות מצליחות אחרות.. ומה זה לעזאזל צ'יף? מייקי? אנחנו גרים בישראל אנחנו לא גויים!

coullette

New member
וג'יני וזואי וטומי ודילן...

זה כזה ברור שהם מתכננים למכור את הסדרה לחו"ל או משהו או שהם מנסים ליצור אווירה "בינלאומית" כזו...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif משהו שמפריע לי

אם האסטרואיד אכן פגע והשמיד את רוב העולם. אז נכון החדר טלוויזיה ? שרואים את העולם מושמד ואת הבור שהשאיר האסטרואיד ? אז מי לקח את התצלום שהלווין צילם והכניס אותו לטלוויזיה ? הרי זה לא הגיוני שאשכרה נראה איך העולם הושמד כי .. אממ, נו, לא הגיוני. כי, הוא הושמד ><. כולם מתו וזה. לא הסברתי כל כך מובן, אין לי מושג איך להסביר את זה יותר מובן מזה ><

לכל המפקפקים

הם בטח כיוונו את הלווין לפניי שנחת האסטוראיד והלווינים הם מחוץ לאטמוספירה ככה שלא קרא להם כלום. יש כדורי שינה חזקים מאוד והם שמו בהם הרבה חומר מרדים. חבר שלי בן 17 ובחיים לא היה לו זיפים.

harel600

New member
אז איך את מסבירה ? ../images/Emo118.gif

אז איך את מסיברה את החולצה של פיסטוק שהתכווצה ושהשיער שלהם נהיה ארוך יותר !!

למעלה