תאוריה

sun girl f

New member
תאוריה../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif

בספר ה-4 כשוולדי עולה לשלטון הוא אומר על החור שבמעגל שאחד מהשניים הוא בוגד הוא יהרג...והשני הוא הפחדן מדי בשביל לחזור...הוא ישלם על כך... מכאן... הבוגד הוא קרקרוף..(מצאו אותו מת..) והפחדן הוא סנייפ...מכאן...סנייפ רע...ויכול להיות שהוא חזר לכוחות האופל

gurke

New member
איך הגעת?!../images/Emo58.gif

כל הרעיון זה שוולדמורט חשב שסנייפ בוגד.וקרקרוף הוא הפחדן-הוא אמר בעצמו שהוא פוחד לחזור כי אוכלי המוות יהרגו אותו-כי הוא הסגיר אותם למשרד הקסמים במשפט שלו. ולכן ההפך הוא הנכון. אחת התשובות של סנייפ לבלטריקס זה שהוא העדיף להשאר עוד שעתיים בהוגוורטס ושוולדמורט יחשוב שהוא בוגד.

mjlk

New member
../images/Emo45.gif קרקרוף הוא הפחדן../images/Emo118.gif

וסנייפ הוא הבוגד

Pr0NgS

New member
קרקרוף הפחדן, כן. ../images/Emo58.gif

משהו בדברים של סנייפ בספר השישי גרם לי לחשוב על זה: סנייפ אמר שוולדמורט חשב שכנראה נטש אותו לנצח. זוכרים שוולדמורט אמר על אחד שכנראה נטש אותו לנצח? אני די חושב שזה הוא.

2 Mיכל

New member
נכון. "אחד מוג לב מכדי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לחזור ואחד שכנראה נטש אותי לנצח". זה בטוח הוא.

ben10000

New member
התיאוריה הזאת תתברר...

כנכונה כשתקראי את הפסר השישי!

גם אני חשבתי על זה, ולדעתי,

קצת
לדעתיזה ההפך. "אחד מוג לב מכדי לחזור"- קרקרוף "ואחד כנראה נטש אותי לנצח"- סנייפ.

mjlk

New member
אם כבר מדברים על סנייפ...../images/Emo58.gif?

דמבי אומר להארי , שבגלל שהוא הציל את פיטר, בין פיטר להארי נוצר קשר מסויים, קשר שאי אפשר לראות, נכון? זה קורה כשקוסם מציל לקוסם אחר את החיים. חשבתי על זה: ג'יימס הציל את חייו של סנייפ (בערבה המפליקה), נכון? ומתברר לנו שסנייפ הוא זה ששלח את וולדמורט לי הנבואה נכון? - ז"א שהגורם למותם של לילי וג'יימס הוא סנייפ.. נכון?? אבל לסנייפ יש את הקשר הזה עם ג'יימס, כי ג'יימס הציל את חייו. לא?? :S

נקודה מעניינת

אני חושבת שאולי בגלל זה סנייפ הציל את חייו של הארי בספר הראשון, כי הוא כאילו היה חיב לו. ודרך אגב אהבתי יותר את החתימה של אתמול (עם הקשת החיננית)

2 Mיכל

New member
כנראה שהוא באמת../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

לא ידע שזה יגרום למותם. או שלא היה איכפת לו, אבל אני לא חושבת שזה המצב. צריך רגש מוסרי או מצפון כדי שחוב החיים יהיה תקף לגביך והוא לא עד כדי כך אטום.

rds15

New member
בספר השלישי.

סיריוס ורמוס רצו להרוג אותו, והארי עצר בעדם.

sun girl f

New member
בספר ה-3

הוא החליט שיקחו אותו לטירה...לסוהרסנים...במקום שלופין וסיריוס יהרגו אותו...

noosh

New member
אם כבר מדברים על זה

אז אני עדיין מחכה שפיטר יגמול להארי בדרך כלשהי. הוא ניסה בספר הרביעי (כשאמר לוולדמורט לא להשתמש בהארי), אבל אנ ילא חושבת שזה נחשב. אם זה לא יופיע מתישהו, אני אהיה די מאוכזבת.

אם כבר מדברים על פחדן../images/Emo58.gif

איכשהו זה הזכיר לי את הקטע שסנייפ מתפרץ על הארי שלא יעז לקרוא לו פחדן. והוא גם די שנא את קרקרוף. קשור?

../images/Emo12.gif ~../images/Emo58.gif~ ../images/Emo12.gif

הייתכן כי האדם שבגד בוולדמורט הוא רא"ב והוא עדיין חי..

2 Mיכל

New member
לא חושבת. אחרת וולדמורט../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

היה מציין במפורש שיש עוד אחד שלא חזר.

למעלה