תאוריה שלי:]

MorningGlory

New member
תאוריה שלי:]

חשבתי עליה זה כבר הרבה זמן ולמרות שהיא נשמעת ממש מופרכת אני לא מצליחה להוציא את זה מהראש. מה אם הטבעת שוולד' הפך להורק' הייתה מכושפת כבר קו דם, ו-וולד' לא ידע? כישוף שגרם להורק' לעבור לדמבלדור כשהוא השמיד אותה? ובגלל שדמבלדור הפך להוק' הוא היה חייב למות. בגלל זה אני גם חושבת שסנייפ בצד של הטובים. מה דעתכם? אני אשמח לשמוע

סילחי לי,אך את טועה בייסודך.

גם אני הייתי מעדיף לחשוב שדמבלדור יחזור איכשהו..אבל אם כפי שאת אומרת זה מופרך. כי אם כך אז דמבלדור היה צריך למות ישר כשכישף את הטבעת ואם היה רוצה לעשות לעצמו הורק` הוא היה עושה זאת מזמן..ולגביי סנייפ שהציל את דמבלדור אחרי שהיד שלו נשרפה,זה לא בגלל שסנייפ עם הטובים, זה כדי שדמבלדור ישאר בחיים,ומאלפוי יקיים את פקודת אדונו..

Chugworth

New member
אבל רוחות הם אנשים שפחדו מהמוות

ולכן לא רצו להמשיך הלאה לעולם הבא ו"נתקעו" במין מצב ביניים, כמו שהסביר ניק בספר 5. ואם יש משהו שאנחנו יודעים על דמבלדור בוודאות כמעט מוחלטת מתוך דבריו, זה שהוא *לא* פוחד מהמוות או היה רוצה להימנע ממנו.

MorningGlory

New member
לא אמרתי שדמבלדור יחזור../images/Emo12.gif

להפך, הוא מת. וזהו. וגם לא אמרתי הוא מת בגלל ההורק' אלא שבגלל שהורק' עבר אליו אז הוא צריך למות, כדי להשמיד את ההורק'. "ולגביי סנייפ שהציל את דמבלדור אחרי שהיד שלו נשרפה,זה לא בגלל שסנייפ עם הטובים, זה כדי שדמבלדור ישאר בחיים,ומאלפוי יקיים את פקודת אדונו.. " - גם זאת רק תאוריה, אתה עוד לא יודע את המניעים האמיתיים שלו.

לא נכון! אני צודק! סנייפ כן רע!

וזו לא תאוריה,זה הגיון פשוט,וגם שנרקיסה ואחותה מבקרות את סנייפ הם מדברים על זה..!

Chugworth

New member
אבל אתה אמור להבין מזה שאולי הוא

מרמה גם אותן. אי אפשר לדעת.

אלאסטור

New member
לא נראה לי שיש סיבה...

למישהו אחר ליצור כזה כישוף סתם בכל אופן התיאוריה הזו לא מתבססת על כלום כך שכנראה היא לא נכונה, אגב למותו של דמבלדור היה ערך,(בין אם הוא מת ובין אם זו היתה הצגה כלשהי) אבל זה לא לעכשיו.

hcarmiel

New member
אני ראיתי ופיתחתי תיאוריה אחרת

הקשר של דמבלדור עם עופות חול (ופוקס במיוחד): כולם יודעים שיש קשר מיוחד בין פוקס לדמבלדור ועכשיו לתיאוריה (אני לא מבטיח שלא שמעתם אותה בעבר): או ש דמבלדור הוא אנימאגוס של עוף חול או שהוא חקר את עופות החול והבין את עיקרון הלידה מחדש או משהו בסגנון הזה... שימו לב למשל לתיאורים הבאים: "פוקס חג בחלל המשרד ושעט מעליו. דמבלדור שיחרר את הארי, הרים את ידו ותפס בזנב המוזהב הארוך של עוף החול. היה הבזק של אש והשניים נעלמו."(ספר 5 עמוד 639) "להבות עזות, לבנות, התלקחו סביב גופתו של דמבלדור והשולחן שעליו שכבה: הלהבות התרוממו גבוה יותר ויותר, והסתירו את הגופה. עשן לבן היתמר והסתלסל, ויצר צורות משונות: לרגע אחד החסיר ליבו של הארי פעימה, כי חשב שהוא רואה עוף חול המרחף בשמחה בשמי התכלת, אבל האש נעלמה בתוך שניות. במקומה נגלה קבר שיש לבן, שכיסה את דמבלדור ואת השולחן שעליו הונח." (ספר 6 עמוד 581) לא יודע מה איתכם אבל לדעתי התיאורים מאד דומים ובאותה צורה שדמבלדור נעלם בספר 5 (אפיחו שאי אפשר להתעתק אל או מחוץ לחומות הטירה) הוא נעלם בספר 6

ספירלי1

New member
פוקס מרחף משמחה?

ב"ה כבר העלו רעיון שדמבי הוא אנימוגס של עוף החול. ואולי זה גם הפוטרונוס שלו ? יש מצב שאתה צודק, יש מצב גדול.

hcarmiel

New member
ב"ה אני צודק...

בס"ד 4 8 15 16 38 42 do you know whats in the hatch? i do (לא קשור לה"פ)

black robe

New member
לא נראלי.../images/Emo63.gif

אני חושבת שדמבלדור היה אמור להרגיש את זה שיש בתוכו חלק מהנשמה של וולדמורט. זה נראלי קצת הזוי לא להרגיש שחלק מנשמה אחרת נכנסת בך.

MorningGlory

New member
זה מה שאמרתי../images/Emo12.gif

הוא ידע ובגלל זה ביקש מסנייפ להרוג אותו..

למעלה