תאוריה: מצעד המתים

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
תאוריה: מצעד המתים

לפי רוח הדיונים פה ביומיים האחרונים בואו נעשה רשימה של הדמויות שלדעתכם לא הולכים להגיע לקו הגמר של הסדרה. 1) לורה רוזלין, הבחירה הטבעית והברורה. הרי הנבואה מדברת על כך שהיא תמות, הסרטן שלה חזר ומור כבר הצהיר שהוא שם כדי להשאר 2) גאיוס באלטר, לפי ההקבלה לישו, אין צ'אנס שה- one true god ייתן לו להמשיך לחיות :) 3) אחד מהפיינל פייב חייב למות את המוות הסופי. למה? אין לי הסבר או תאוריה מבוססת, סתם הרגשה. לדעתי זה יהיה סאם (ע"י קארה) או טורי (ע"י רוזלין).

tsou

New member
?! מאיפה הקרצת את 3?

סתם רוח הקרבתית נחתה עליך פתאום? חח

SiC

New member
דעתי האישיץ ו-

משפט שמור אמר באחד הראיונות איתו שהקדימו את העונה ה-4: everybody dies in season 4. מה שאומר שיהיו הרבה חללים העונה :)

tsou

New member
אהה,

אז הכנת רשימת חיסול פרטית ליתר בטחו, הבנתי אותך

ההימורים שלי...

אדאמה ימות טי ימות רוזלין תמות גאיוס ימות קארה תמות שרון תמות...

tsou

New member
אם כבר התחלתם לחסל את כולם ברצף

תהיו מקוריים וגם תספרו איך ..

Wah Wah

New member
אפשר להוסיף משאלה?

גיידה ודואלה במוות ארוך ומחריד במיוחד. בבקשה.

tsou

New member
א פרופו גייאטה/דאטה,

(אני רואה את הדמיון יותר ויותר), נזכרתי שיש לו קמיאו מצחיק במלאך האפל- זוכרים? יש לו שם תלתלי אפרו ארוכים וכובע טניס לבן, והוא מועסק יחד עם מקס וסינדי המקורית כשליח בפוני-אופניים
זה גם הזכיר לי שבומר שלנו התחילה את הקריירה הסיילונית בכלל בסדרה ההיא בסדרת שנים עשר האקס-5 חוץ מזה אני די בעד צירוף שני אלה לרשימת החיסול המיידית. דואלה במיוחד. למרות שגם טורי...

The Human

New member
אפרופו חיסול...

יש שמועה שאומרת שאחת הדמויות המרכזיות תלך בפרק ה-3.. יש לך מושג מי זה יהיה?

tsou

New member
זו אמורה להיות אחת הדמויות בצילום

ואם השמועה אמינה אני מהמרת על הילו, כי חוץ ממנו אני פשוט לא רואה עוד מועמדים- לורה צריכה לחיות יותר פרקים, לי צריך להחליף אותה, אדאמה? שוב פרק 3 זה מהר מדיי, לקארה יש גורל וכך גם לגאיוס לצערי, והשאר הם סיילונים..

SiC

New member
הלוואי הילו!!!

וואו כמה שאני שונא אותו. מטייס בינוני וצעיר הוא הפך תוך שלוש שנים לXO... הזוי!

tsou

New member
לא סתם קוראים לזה מדע בדיוני ../images/Emo6.gif

אגב גם סאם קודם לטייס במסלול-בזק

SiC

New member
לא נכון

הוא סתם NUGGET (טירון)... גם קארה לא מבינה מה הוא עושה בסרבל טיסה, וגם טיי צוחק עליו שהוא לא הצליח לירות בסיילון כי הוא טירון. בכל מקרה, הילו סתם דמות מצטדקת (עוד יותר מלי) בלי עומק, וקו עלילה משעמם. גם השחקן דיי בינוני ומעיק ואפילו השם שלו בלתי ניתן להגייה :)

tsou

New member
טירון בקוקפיט של וייפר=טייס

בלי קשר לירידות של טיי וקארה הילו באמת נעשה מעיק בגלל האידיאליזם המופרך שהדביקו לו , למרות שהוא אחלה שחקן, זה די פספוס

סוקט

New member
הוא אמר לקארה שהוא סיים הכשרה...

כשהיא שאלה אותו מה הוא עושה בסרבל (ג'קט...) טיסה.

SiC

New member
אולי אז אני פספסתי את זה

כי אני זוכר שהוא אמר לה שהוא עובר הכשרה, לא שהוא סיים אותה... אבל בקטנה :)

redrider

New member
דווקא לא כזה הזוי

יש מושג קטן שנקרא מחסור בכוח אדם". כשכולם עברו לניו-קפריקה לא נשארו יותר מדיי אופציות ואפולו היה צריך מישהו שיכל לסמוך עליו.

למעלה