תאורטית, איך נשמע לכם

תאורטית, איך נשמע לכם

כמומחים למשחקי תפקידים: אני אורחת כאן, פליטה של פורום "מאטריקס וקונספירציות" שסובל לאחרונה מיובש זוועתי ואחד החבר'ה הציע לפתוח משחק תפקידים מבוסס-מאטריקס. אמרתי לו שלא ברור לי איך/מה, אז.. זה נשמע לכם רעיון טוב בכלל ? לאיזה כיוונים אפשר ללכת עם הקונצפט המאטריקסי כמשחק תפקידים

backdoorslam

New member
אינסוף כיוונים עם ליבה אחידה

תאוריית המטריקס מאפשרת משחק מגוון מאוד, ברמה שלא הוצגה בטרילוגיה. את הקמפיין אפשר להתחיל במטריקס - העולם שלנו שאינו האמיתי למעשה - ולהביא את הדמויות דרך מסע תודעתי עמוק לנקודת מפנה קריטית בפרספקטיבה. כאן אפשר לפתח יפה מאוד משחק תפקידים עמוק - למי שנהנה מזה. לאחר מכן אפשר לחשוב אל האפשרויות הבלתי מוגבלות לפיתוח דמויות, כאשר הן לומדות ומוכשרות בזמן קצר מאוד. לאחר זמן ההכשרה ניתן יהיה לקחת את כל המטען הפסיכולוגי (שוב, למי שרוצה) ואת מטען הכישרונות הלחימה המגניבים לכל מקום שאפשר להעלות על הדימיון. בטרילוגיה הוצגו מעט מאוד מקומות שקיימים כתוכנה במקביל למטריקס המתוחכמת, אבל בתכל'ס ניתן ליצור *פשוט כל דבר*, החל מהעולם הקדמון על כל הצמחיה והחי היוצא דופן שלו ועד לפריז בימי הביניים בואריאציה ביזארית מאוד - כוח משיכה מוחלש נניח, או אחוז גבוה של ג'ינג'ים. האמת היא שאפשר לוותר ל משחק כזה, ופשוט לשחק על פי Mage של וויט-וולף. מדובר בעולם בעל מכניקה מאוד דומה.

אוקיי, טנקס- פתחת כיוונים

אני אישית לא שיחקתי כבר כמה שנים טובות,וחוצמזה עכשיו צריך לשכנע את הפורום העצלן שלנו להזיז את עצמו, אבל.. אולי.. בכל.. זאת... יצא משהו. אבל זה בהחלט נשמע טוב
אגב, למה התכוונת "מקומות שקיימים כתוכנה במקביל למאטריקס"? יקומים מקבילים לעולם האמיתי, או פשוט תוכנות נוספות במסגרת הmainframe של המכונות, או משהו בכלל אחר?

backdoorslam

New member
פשוט תוכנות נוספות

בטרילוגיה היו כמה מקרים שמושגים קיימים (כמו הבחור שמשכפל מפתחות) קיבלו מקבילים בתוכנות הדמיית מציאות. אפשר לעשות בזה יופי של שימוש במשחק תפקידים.

slallum

New member
חההה../images/Emo70.gif מגיע לך../images/Emo70.gif

את חושבת שאת תוכלי לתפוס אותי בכל מיני פורומים אחרים ושאני לא אחזיר לך
בכל מקרע, אני לא חשבתי ליצור מערכת חוקים.. פשוט חשבתי לעשות חופשיטה (Free Form) ושזה פשוט יהיה בעולם של המטריקס
למרות ששיטה של מטריקס ממש יכולה להיות יפה.. אבל אני לא עומד להמציא אחת כזאת, נתן לאנשים אחרים לעשות את זה
חוצמזה.. לחבר שלי יש הרפתקא מוכנה.. היא די חביבה, שיחקתי אותה

הצילו רבותי, הבנאדם רודף אותי...

תגיד, חוצפן חסר בושה, אתה לא קולט שבאתי לפה לכבודך ולכבוד ההצעות המדהימות שלך? אבל עם כל הרצון האוב של החבר'ה פה אני לא נותנת לזה סיכוי בפורום היבשושי ההוא שלנו. צר לי. אבל תספר לי על ההרפתקה של חבר שלך- היה שווה? ותישאר אווילבל כי נמאס לי מהאיקס הכחול ליד השם שלך בתפוזונ(ה). got eet?

slallum

New member
חחחחחחחחח היה כיף ביותר../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ואני לא חושב שהפורום יבש.. פשוט אין להם על מה להגיב שם=\ חוצמזה חצי משם מכירים גם במציאות ומדברים באיי סי
One last timeeee, we fade awayyyy!!

רמץ

New member
כמו העולם של נהג החשמלית

אחרי שרואים את אנימטריקס אפשר רק להתפלא איך עדין לא הוציאו כזה משחק.

SabreRunner

New member
תנסה את "Matrix Online"

זה נראה מאוד קרוב. אתה מרים שם דמות בעולם המטריקס ואתה יכול לפתח אותה בשלושה מסלולים (האקר, מרגל, לוחם) וזה צריך להיות מאוד נחמד. כיף טוב ונקי במטריקס. אין לי כוח לחפש קישורים בשעה הזאת אבל כל חיפוש שתעשה כנראה יניב תוצאות מתאימות.

עמית ו

New member
LOL!!

לא. אין שום סיבה שתבינו למה זה מצחיק אותי, אבל חשתי צורך עז לספר לכם שבשל צירוף מקרים משונה, השאלה הזו פשוט שופכת אותי מצחוק. ולשאלה - משחקי פורום לא מתאימים למערכת הזוועתית של תפוז.

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום!

אני לא בסדר. כתבת לפני לא מעט זמן, ועדיין לא נתתי את ברכת הדרך! שלום וברוכה הבאה
! שמח לראות אותך כאן מקווה שתהני משהותך כאן, שנמשיך לראותך ותהפכי לחברה תורמת בפורום אל תתביישי לשאול כל שאלה שעולה על דעתך.
את מוזמנת להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך בלוח האירועים ולעיין במילון המונחים, בשאלות הנפוצות ובשאר החומר שאספנו כאן חשוב גם לקרוא את דבר המנהל. באשר לשאלתך, בהחלט! אין סיבה שרעיון מאטריקס לא ישמש כרקע למשחק תפקידים. נהפוך הוא. לדעתי הרעיון מצויין. אתם בקטע של משחק על גבי הפורום?

gambakupu

New member
לא כדאי שתסיים את הראשון קודם?

בכל מקרה, count me out, מאטריקס זה לא בשבילי.

DDN

New member
מה?! לא.

אני לא מתכנן להריץ אחד כזה. לא לא לא לא אני כבר יודע מה יהיה המשחק הבא פה בפורום. משהו סגנון מלחמת הכוכבים או מרוצללים. אבל לפחות חודש וקצת אחרי הנוכחי. אלא אם כן מישהו אחר ירצה להריץ אותו

BluePrint

New member
...something is not right

מאיפה בדיוק אתה יודע דברים כאלו? אתה משתף פעולה עם החייזרים שחטפו אותי אתמול בלילה? תפסיק לקרוא לי את המחשבות!

למעלה