תאונת קטנוע ברמת גן
היום רכבתי לתומי בשקט במהירת ניעמה של בערך 50-60 קמש ברחוב בן גוריון ברמת גן
לפתע עקף אותי בפול גז ובסערה קטנוע דינק ישן עליו רוכב ומורכבת שנענשת כאילו היא במיטת שיזוף בים...
הם חלפו אותי בסערה בפול גז...ואני מסתכל עליהם וחושב לעצמי איך אפשר ככה לנסוע במהירות מטורפת ועוד בהרכבה..ללא כל יכולת להגיב ולבלום...
תוך כדי שהמחשבה מתאיידת לי בראש..רכב משום מקום סטה מהנתיב הימני שמואלה ...אולי רצה להתפרסס אולי רצה לקחת שמואלה מתישהו יש פנייה שמואלה מטרים ספורים בהמשך...
כצפוי ולהתדהמתי הקטנוע רק הספיק לסטות מעט ימינה והתנגש בחוזקה בצידו הקדמי של הרכב ליד הצמיג..שני הרוכבים התעופפו מעל מכסה המנוע והטקנוע ממש ננעץ ליד הגלגל הקידמי..
שנייה מיד..הרכובת הפגועה קמה בהיסטרייה וחלה לצעוק "אתה לא נורמלי אני בהריון!!!"
כמה שניות אחרי היא כבר שכבה על המדרכה שעוברי הארוח מסביב קפצו לעזור לה ..
בן זוגה גם מיד קם הוחל לצלם בסלולורל את הרכב הפוגע...
בקיצר אני עדיין המום..
לדעתי כולם אשמים..ונהג הרכב אשם יותר לפי החוק.
מיד התחילה מהומה ואני בלב כבד ובנפש חוציה נסעתי משם...
אנא אחי הרכובים..סעו לאט תהנו מהלאט מהרוח הנעימה מהשמש..המקסימה..למה פולגז למה למהר..בבקשה..אני רוכב כבר 20 שנה כמו חנון לאט ובנעימות וברגוע..אולי אם זה היה אני הייתי מספיק לבלום או ההתנגשות היתה קטנה בהרבה יותר..
שיהיה לכולנו חג שמח
והחלמה מהירה למי שנפצע
ושוב בבקשה סעו בזהירות
היום רכבתי לתומי בשקט במהירת ניעמה של בערך 50-60 קמש ברחוב בן גוריון ברמת גן
לפתע עקף אותי בפול גז ובסערה קטנוע דינק ישן עליו רוכב ומורכבת שנענשת כאילו היא במיטת שיזוף בים...
הם חלפו אותי בסערה בפול גז...ואני מסתכל עליהם וחושב לעצמי איך אפשר ככה לנסוע במהירות מטורפת ועוד בהרכבה..ללא כל יכולת להגיב ולבלום...
תוך כדי שהמחשבה מתאיידת לי בראש..רכב משום מקום סטה מהנתיב הימני שמואלה ...אולי רצה להתפרסס אולי רצה לקחת שמואלה מתישהו יש פנייה שמואלה מטרים ספורים בהמשך...
כצפוי ולהתדהמתי הקטנוע רק הספיק לסטות מעט ימינה והתנגש בחוזקה בצידו הקדמי של הרכב ליד הצמיג..שני הרוכבים התעופפו מעל מכסה המנוע והטקנוע ממש ננעץ ליד הגלגל הקידמי..
שנייה מיד..הרכובת הפגועה קמה בהיסטרייה וחלה לצעוק "אתה לא נורמלי אני בהריון!!!"
כמה שניות אחרי היא כבר שכבה על המדרכה שעוברי הארוח מסביב קפצו לעזור לה ..
בן זוגה גם מיד קם הוחל לצלם בסלולורל את הרכב הפוגע...
בקיצר אני עדיין המום..
לדעתי כולם אשמים..ונהג הרכב אשם יותר לפי החוק.
מיד התחילה מהומה ואני בלב כבד ובנפש חוציה נסעתי משם...
אנא אחי הרכובים..סעו לאט תהנו מהלאט מהרוח הנעימה מהשמש..המקסימה..למה פולגז למה למהר..בבקשה..אני רוכב כבר 20 שנה כמו חנון לאט ובנעימות וברגוע..אולי אם זה היה אני הייתי מספיק לבלום או ההתנגשות היתה קטנה בהרבה יותר..
שיהיה לכולנו חג שמח
והחלמה מהירה למי שנפצע
ושוב בבקשה סעו בזהירות