תאונת עבודה

oleg2009

New member
תאונת עבודה

לפני חודש באימון קרב מגע מטעם העבודה עברתי תאונת עבודה כאשר אחד האנשים איתם התאמנתי בעט לי באגודל של יד שמאל. האצבע לא נשברה אבל אני כמעט ולא יכול להשתמש באגודל מאז המקרה. האורטופד שטיפל בי הודיע לי לפני יומיים ששהוא מבין שזה כואב אבל הוא אינו יכול להביא לי עוד ימי מחלה כי "זה לא שבר". מה שקרה זה שבעבודה לא מאפשרים לי לחזור כי אני לא כשיר והרופא לא נותן לי ימי מחלה כדי להחלים. בבקשה תייעצו לי מה לעשות כי אני יושב בבית ולא יודע מה לעשות....

תאונת עבודה

שלום רב, קצת תמוהה תשובת הרופא, תקבע לבדיקה אצל אורטופד אחר! לבנתים, גם רופאת המשפחה יכולה לתת ימי מחלה. ימי המחלה צריכים להיות במסגרת תאונת עבודה, אח"כ תוכל לשקול תביעה לביטוח לאומי, כן או לא והשלכותיה, בברכת החלמה מהירה

חשיבות ההרכה בביטוח לאומי

שלום רב, עליך לפנות אל הביטוח הלאומי בתביעה להודעה על פגיעה בעבודה ותשלום דמי פגיעה. גמלת דמי הפגיעה הינה איפוא החזר כספי עבור ימי אי הכושר לעבוד בכפוף למספר מגבלות: מוגבלת ל- 90 ימים, הנמנים ממחרת מועד התאונה ושיעורה 75% מממוצע השכר ברבעון האחרון שלפני התאונה. להכרה בתאונה חשיבות רבה במידה ותחול החמרה בעתיד. בנוסף, אני מציע לשקול ביקור אצל רופא תעסוקתי שבאפשרותו להאריך ימי המחלה. רפואה שלמה,

למעלה