תאונת עבודה

מתוקה 122

New member
תאונת עבודה

שלום בחודש נובמבר האחרון עברתי תאונת עבודה . אני עובדת במוקד טלפון ומיהרתי צאת להפסקה ,תוך כדיי הליכה מהירה עיקמתי את הרגל ושברתי את רגלי ,הובלתי לבית החולים עברתי שם 2 ניתוחים וכיום אני צולעת . ברצוני לציין כי התאונה לא ניגרמה עקב רשלנות מיצד העבודה ,הריצפה לא הייתה מחליקה ,לא היה שום שגרם לנפילתי . מילבד העובדה שאני הייתי בלחץ מאוד גדול מיצד המעסיק שזה היה לעמוד עם סטופר כשאני מאחרת בדקה או שתיים. עקב התאונה הייתי 4 חודשים בחופשת מחלה קיבלתי דמיי ביטוח מהביטוח הלאומי והשבוע ניגשתי לוועדת נכות שאני עדיין מחכה לתשובה מהם . ובנוסף קיבלתי פיצוייים מביטוח המנהלים שייש לי דרך מקום העבודה. ברצוני לישאול האם אני יכולה ויש מקום לכך ליתבוע את הביטוח של מקום העבודה למרות שלא היה שום רשלנות מיצדו . אודה לתשובתך בהקדם.

תלוי בסוג הביטוח שערך המעביד

ככל ואת מדברת על ביטוח חבות מעבידים - הרי שאין לתביעתך סיכוי בשעה שתצטרכי להוכיח אחריות של המעביד. ככל ומדובר בביטוחי תאונות כגון תאונות אישיות לעובד או ביטוח נכות מתאונה, הרי שתהיה זכאית.אך סיכוי נמוך שערך המעביד ביטוח מהסוג הזה. על כל פנים, מומלץ לבדוק האם ברשותך ביטוחים פרטיים כגון הביטוחים המוזכרים. רפואה שלמה, רפאל

למעלה