תאונת לכה

תאונת לכה

מרחתי יאכט וארניש..והטוש הפרמננטי נוזל... הייתי צריכה לעבוד עם טוש על בסיס מים? או איזה לכה מתאימה?

בנבית

New member
../images/Emo13.gifהיי שמים ירוקים!!!

גם לי זה קרה בעבר
רק עם לכה אחרת. אני יודעת שלכה אקרילית על בסיס מים היא הפתרון ושום טוש לא נמרח. ואם את משתמשת עם יאכט וארניש אז קודם תמרחי אותה על העיסה ואח"כ תציירי עם הטוש. בהצלחה

לכה אקרילית על בסיס מים..

יש שם נוסף, ואיכן קונים בחנויות יצירה או טמבוריות למיניהן? וכמובן שתודה, יקירה...

בנבית

New member
../images/Emo13.gifשמיים ירוקים......

אני קניתי אצל ענת בסטודיו לכה אקרילית על בסיס מים. וגם את יכולה להשיג את הלכה בחנות יצירה שהמלצתי אליה ברמת גן.

אני מחזקת את ענת ומלי - יאכט

ורנישט לא אמורה בשום מצב למרוח את הטושים הפרמננטים. אני כל הזמן תוחמת עם שחור פרמננט וכמעט תמיד משתמשת ביאכט ורנישט ואין מריחות של השחור...

שמים ירוקים ../images/Emo140.gif

אין שום סיבה שבעולם שיאכט וארניש ימרח טוש פרמננט. האם זו הייתה באמת יאכט??? האם הטוש היה פרמננט??? אנא בדקי שוב את שני הדברים הללו!!!

50מרלין

New member
כמו שנכתב הלכה לא אמורה למרוח

את הטוש,,,לי נמרח הטוש פעם כשהזדרזתי מדי למרוח לכה...מאז נותנת לעבודה עם הטוש להתייבש יום יומיים לפחות לפני מריחת הלכה ומאז אין תקלות

העבודה יבשה כבר כמעט שבועיים...

זו קוביה והנזילות מהפיאות האופקיות לבסיס, בחלק האנכי אין נזילה...

שמים ירוקים../images/Emo122.gif

גם לי זה קרה וכדאי להימנע בעתיד עם יש לך ספקות לגבי טוש או זה שימוש בכורה שלו תנסי על חתיכת ניר ותמרחי לקה חבל ישר על העבודה מכירה את ההרגשה

שמים ירוקים ../images/Emo140.gif

גזר הדין הוא שהטוש שלך צריך למצוא את דרכו לפח!!! הוא זה שגרם את כל הבלגאן!!!
אני מצרפת לך צילום של עבודה שלי בה השתמשתי בטוש פרמננט ועליו יאכט וארניש. אני עושה את זה כבר שנים עם אפס תאונות!!! אני ממליצה לך לרכוש טושי פרמננט של חברת פרמננט. הם עולים מעט יותר אך שווים את ההשקעה!!! לא נורא, מכל טעות לומדים משהו

למעלה