תאונת דרכים

תאונת דרכים ../images/Emo73.gif../images/Emo66.gif

עכשיו מתחת לבניין שלי. 3 מכוניות. 4 אמבולנסים. המון צעירים שבאו מהרחובות ליד. 2 מכבי אש רעש גדול

AGNET SHESH

New member
תאונת דרכים? ../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif../images/Emo73.gif

מגניבבבבבבב!!! זה בטח מזה אקשןןןן!!!

Moreiro

New member
../images/Emo4.gif מה מגניב בדיוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

PopPy

New member
בטח! איזה מאגניייייייייב!!!!

אנשים מתרסקים! דם! אמבולנסים! אנשים נפצעים! אנשים מתים! איזה קטעייייייייייייייייייייים! משה, תעביר תפוקפורן! חתיכת אידיוט מגעיל ודוחה.

Gizmo14

New member
אררר, אולי תגיבו עוד כמה אנשים../images/Emo35.gif

בשום פנים ואופן אני לא מצדיקה את מה שמשה אמר, אבל אחרי שראיתם ששניים שלושה ארבעה אנשים הגיבו- אתם לא חושבים שהם הבהירו את הנקודה
מילא אם הייתם מצרפים הסבר ארוך ומפורט על יסודות המוסר והטאקט... אבל אתם סתם כותבים שהוא אדיוט או לא בסדר, וכבר כתבו את זה לפניכם
ממש מיותר בעיניי.

PopPy

New member
אם הוא זקוק להסבר על טאקט בגיל 16

ועל מה כן ומה לא אומרים, חוץ מלחשוב שהוא מטומטם אני אתחחיל גם לרחם עליו.

Gizmo14

New member
את יכולה לרחם עליו, ../images/Emo28.gif

זה לא העניין... העניין הוא שזה שגוי בעיני להתקיף אותו כולם ביחד. אחד מספיק. (לא אלייך מופנה, אל האנשים שכתבו בכלליות, ולא רק הפעם אלא בעוד כמה פעמים)... כאילו- מישהו עושה משהו אדיוטי (ולא בהכרח בפורום), אז כולם צריכים להגיד לו שזה אדיוטי
למה, כדי שתוכלו להיות חלק מכולם
אתם לא יכולים להגיד- אוקיי, היא כבר קראה לו אדיוט, אז זה בשמי ובשם כל השאר גם
כמו חרם. איכס.

Toujours Pur

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

גם לי ממש הפריעה הסקילה ההמונית.. אנשים, אם הוא עשה משהו אידיוטי זה לא אומר שהוא אידיוט!! וגם אם כן - זה אומר שצריך לפגוע ככה בבן אדם?! תגובות כאלה הן פשוט הרסניות..
אתם לא רוצים שזה יהיה אתם יום אחד.. לא משנה כמה מטומטם מה שתעשו

PURPLE CHICKEN

New member
אררר...

אני לא יודעת, הפיצולי אישיות שלי נקרעים בין להסכים אתכן ולצעוק על עצמי, לבין לגונן על כל האנשים שהגיבו וביניהם... אני.
וול, אז אני באמת חושבת שיש משהו במה שאתן אומרות, אבל אף אחד לא התכוון לפגוע בו, בזה אני בטוחה.
אני באמת נגד לקרוא לו "אידיוט!" וכל זה, ובגלל זה רק אמרתי שגם כשזה בצחוק זה לא יפה להגיד את זה, אבל אני בהחלט מבינה את מה שאתן מנסות להגיד.
בקיצור, עדיף שאני אשתוק, כי כששני פיצולים שלי נלחמים על משהו, זה לא נגמר טוב...

Gizmo14

New member
לדעת מתי לשתוק../images/Emo28.gif

זאת אחת מהתכונות הכי טובות אצל בנאדם, ושאני הכי מייחלת לעצמי לאמץ
"אין מילים בפיך, מעלה יפה אצל אישה"

Gizmo14

New member
אגב, מצטערת אם זה יצא../images/Emo28.gif

מניאקי...
"לדעת מתי לשתוק זאת תכונה טובה"- הכוונה היא שאם את יודעת שתנסי להגיד משהו ולא תצליחי להסביר את עצמך ובסוף זה סתם יצא רע, ואת מסוגלת פשוט להחליט לא להגיד אותו, זאת תכונה נפלאה
^-^
מקווה שהפעם יצא יותר טוב

PURPLE CHICKEN

New member
אני אקח את זה בתור עצה.../images/Emo3.gif

כי מחמאה זה לא...
(זאת חמאה, לא מרגרינה!
) אממ... אני לא חושבת שלא הצלחתי להסביר את עצמי, פשוט שתקתי כי ידעתי שאם אני אמשיך לכתוב אני אחזור על עצמי וסתם אף אחד לא יבין מה אני רוצה מהחיים שלו.
אם זה יצא ככה שזה נראה כאילו הפסקתי כי לא הצלחתי להסביר את עצמי, זה לא היה אמור להיות ככה.
וזהו.

Gizmo14

New member
אר, נו, לזה התכוונתי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

ששתקת כי ידעת שאם תמשיכי לכתוב תחזרי על עצמך וסתם אף אחד לא יבין מה את רוצה מהחיים שלו... כי יש אנשים שיודעים את זה, ובכל זאת ממשיכים
זאת כן מחמאה
*קסםטיפשה* רואה
אני למשל הייתי צריכה לשתוק

PURPLE CHICKEN

New member
אההה, אוקיי!../images/Emo9.gif

לא לא! קסם לא טיפשה! ירדן טיפשע!
המממ. אני דווקא נגד לעצור כשיודעים שאם נמשיך לא יבינו אותנו, הודעות שממשיכות הרבה יותר משעשעות!
אז הנה אני מתוודה- האמת שהסיבה העיקרית האמיתית שעצרתי היא כי לא היה לי כוח להמשיך לחשוב מה המוח שלי רוצה בכלל, ו... וול, אני עצלנית ארורה.

Me 4eVer

New member
אני לא מדברת אף פעם בשם כולם..

אני מצפה שהם לא ידברו בשמי.

Me 4eVer

New member
לאו דווקא..

כשהרבה אנשים מגיבים על אותה הודעה בצורה לא טובה- זה מבהיר את הנקודה יותר טוב. אם הוא לא יבין אחרי זה.. אני מבטיחה לכתוב לו הודעה ארוכה על יסודות הטאקט.

PURPLE CHICKEN

New member
קסם...../images/Emo4.gif../images/Emo140.gif

אם זה מעודד אותך, באמת הצלחת לגרום לי להרגיש רע.
אבל מצד שני, כמו שדניאל (נדמה לי שזאת הייתה דניאל.
) אמרה- זה רק מבהיר את הנקודה יותר טוב!
חוצמזה, כל אחד ניסח את זה שונה.
לסיכום- יש משהו במה שאת אומרת, אבל סה"כ לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, רייט?

למעלה