תאונת דרכים עם נפגע

תאונת דרכים עם נפגע

שלום רב! לפני כחודשיים נכנסתי עם הרכב שלי ברכב אחר מאחורה ואמא שלי שישבה במושב האחורי קיבלה מכה בגב ובכתף. היא לאחר השתלת כבד...מאז היא הלכה לרופא משפחה כבר כמה פעמים והוא נתן לה כדורים נגד כאבים יש לציין שלאחר התאונה היינו בחדר מיון. עו``ד של החברה מוכנה לשלם 2,500 ש``ח בלבד.מה אמא שלי יכולה לעשות? זה סכום מגוחך...למי עלינו לפנות?

תאונת דרכים עם נפגע

שלום רב, אין בפניי את הנתונים המדוייקים, אך על פניו נראה כסכום פיצוי נמוך. זאת בד"כ נטיית חברת הביטוח לעשות, הם מאתרים את הנפגעים, מציעים להם לחסוך עלויות בכך שהם יפצו ישירות את הנפגע ומציעים סכומים נמוכים בהרבה מאלו שיתקבלו כאשר נפגע מיוצג ע"י עו"ד מומחה בתחום. ממליצה, כהרגלי, להתייעץ עם עו"ד בקיא בתחום. בהצלחה,

עוד אסף

New member
איסוף חומר רפואי

אן, הסכום המוצע נראה נמוך וזאת אף ללא עיון בניירת הרפואית. ככלל חשוב לשמור את כל הניירת הרפואית כי היא מהווה את ההוכחה לנזק שנגרם (במידה ואין נכות) ולעיתים גודל הפיצוי הוא כעובי הניירת הרפואית. חשוב ללכת לרופא/מיון בכל מיחוש ו/או כאב שנגרם בגלל תאונת הדרכים ולבקש תיעוד רפואי על כך. ממליץ גם לך וגם לאמך לגשת לעו"ד שמתמחה בתחום. זכור שכר הטרחה של העו"ד משולם בסוף ע"י הביטוח ולא על ידך. ממליץ ללכת לעו"ד שלא לוקח שום שכ"ט בתחילת הייצוג אלא את כל שכר טרחה לוקח רק מהפיצויים בסוף.

למעלה