תאונת אופנוע . 2 שאלות

IndigoChild1

New member
תאונת אופנוע . 2 שאלות

בתאריך ה 19/2/010 הייתי מעורב בתאונה עם האופנוע של העבודה (בזמן העבודה) אופנוען שהיה מאחורי גרם לגלגל הקידמי שלו להינעל בזמן שניסה לבלום וכתוצאה מכך הוא החליק עם האופנוע שלו ולקח אותי איתו על הדרך עכשיו יש לי שתי שאלות 1. הפרטים שלקחתי ממנו נאבדו לי מה עושים ? האם זה הכרחי לאתר את הבן אדם (אין נזק לרכוש) ? אני גם קצת חושש שבביטוח לא יאמינו לי שבכלל היית תאונה כי אין לי ממש הוכחה לא הוזמנה משטרה או אמבולנס ( באותו רגע היה נראה שלא נגרם שום נזק רק למחרת בבוקר התחילו הכאבים האמיתיים) למרות שמצד שני היו המון עדים (חלקם עובדים בפיצוציות ברחוב בו התרחשה התאונה) אבל האם זה שווה משהו? 2. תוך כמה זמן מרגע התאונה אפשר לגשת למשטרה ולדווח על תאונה ?
 
תאונת אופנוע

שלום רב, כעיקרון, נזקי הגוף שלך מבוטחים במסגרת פוליסת הביטוח של האופנוע שלך ולמעט הצורך בהוכחת עצם קרות התאונה אין לך צורך בפרטים של האופנוע השני. יש משקל לעדויות של עדים אחרים וממליצה לך לגשת אליהם ולקבל מהם פרטיהם. מומלץ לגשת למשטרה ולדווח על התאונה בהקדם האפשרי. כן מומלץ לפנות לעורך דין המתמחה בנזקי גוף לצורך קבלת ייעוץ פרטני יותר. בהצלחה
 

IndigoChild1

New member
רגע רגע...

שאת אומרת אופנוע שני את מתכוונת לפרטים של הבחור שיתנגש בי או לפרטים של האופנוע איתו עבדתי ? וגם רק היום בערב אני אוכל לקבל את הפרטים של האופנוע של העבודה ויקח עוד כמה ימים עד שאני אצליח לאתר את העדים ולקבל מהם פרטים ככה שעד אז אני לא אוכל לדווח למשטרה על התאונה את חושבת שזה יכול לפגוע בי ?
 
רגע רגע ...

התכוונתי לאופנוע שפגע בך. ברגע שיש לך את פרטי האופנוע עליו רכבת בעת התאונה, אתה יכול לגשת לתחנת משטרה ולמסור להם דיווח על התאונה. את פרטי העדים לתאונה תצטרך אולי בהמשך. מאחר ומדובר בתאונת עבודה, אתה יכול להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי לדמי פגיעה (בגין ימי מחלה) ובמידה ותיוותר לך נכות כלשהי, תביעה לנכות מעבודה - מוסד לביטוח לאומי אוהב שיש עדים. כמה ימים לא יפגעו בך, שכן אתה תמיד יכול להסביר את העיכוב בצורך שלך לנוח ולהתאושש.
 
למעלה