תאונה

fxr

New member
עצוב עצוב...../images/Emo16.gif

יותר מידי נרות בפורום הזה...

ishay-to

New member
../images/Emo16.gifכואב .כואב. כואב../images/Emo16.gif

משתתף בצער המשפחה

baramundi

New member
רוכב אופנוע נהרג בת"א??../images/Emo46.gif

אולי נהג מכונית רצח רוכב אופנוע ??!! אני דורש לפרסם את שם הנהג הפוגע ושכל חברי הפורום ישלחו לו מכתבים - מנהלי הפורום קחו יוזמה !

GPZiv

New member
../images/Emo16.gif

וואלה! נשבע לכם שפעם השקעתי יותר בהודעות כאלה...

tygger

New member
../images/Emo4.gif קח נשימה רגע.

כולנו עצבניים, אבל תחשוב רגע על מה שאמרת, ועל ההשלכות המשפטיות של דבר כזה אם יקרה... עכשיו תחשוב על זה עוד פעם ואם הגעת לאותה מסקנה כמו לפני ששלחת את ההודעה הקודמת, אז גש לעורך דין טוב שישמח להסביר לך בעבור תשלום פעוט, כמה כסף דבר כזה עלול לעלות לך, במידה וזה אינו כולל זמן מאסר כזה או אחר.

baramundi

New member
חשבתי על זה ואתה צודק!

אבל משהו מתבקש להיעשות בנושא הזה (בגבולות החוק ,כמובן).

C O L T

New member
בגבולות החוק? זה כבר עשינו

קצת דיבורים,
, טיפה עבודת מקלדת... זה הכל. מערכת המשפט וזרועות החוק חונקים ומונעים כל יוזמה אחרת, "סמוך עלינו!" צועקים הם לאזרח והאזרח סומך. רק מה, העונשים קלים עד כדי עלבון והמצב מחמיר מיום ליום.

z x 7 r

New member
אני עובד בגני תערוכה..

ועובר את הכביש רוקח יום יום פעמיים שלוש ביום- לפני כמה חודשים התחלתי לסמן V בלוח שנה על כל תאונה שאני רק רואה..מה אגיד לכם - לוקח לי בדיוק 3-5 דקות לחלוף בקטע גני תערוכה - אבן גבירול בבוקר ובערב - חודש אחד הגעתי ל 8!!!!! Vיים.. וכמה תאונות לא ראיתי? סמעק..אי אפשר גם לנסוע בשום מקום אחר ..ועוד אחרי זה - אופנועים הם אוייב הציבור?
מה אנו רוצים?< כולה להגיע לעבודה בזמן? אגב לפני כחודשיים נהרג שם עוד אופנוען :-\

memphis

New member
יופי לך, אני מסמן 2 על כל יום ממוצע

בטווח של 40 ק"מ ביום. סעו בזהירות.

jackel1

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ת.נ.צ.ב.ה

../images/Emo16.gif גורם ה -X

קודם כל יהי זכרו ברוך ואני מקווה שמשפחתו לא תדע עוד צער. דבר שני, אני לא רוצה להכנס לדיון בנושא כאן, אבל זה אותו גורם X שאין מה לעשות נגדו כשאתה על אופנוע, ולזה התכוונתי בסיפור הכמעט ו.. שלי. לא משנה כמה מיומן אתה כרוכב, אתה לא יכול למזער את הסכנה לאפס. יש דברים שפשוט לא תלויים בך. תשמרו על עצמכם, וריכבו בזהירות. חג שמח אורי

nunimon

New member
אופס..

בטעות פרסמתי הודעה בשמי במחשב של חברה של אחותי - ליאת בעולם הוירטואלי - שכחתי להתנתק מהשם. קורה, טעות. אורי

nunimon

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

אני מקווה שמשפחתו לא תדע עוד צער. לא בא לי שיתחיל כאן דיון על זה, אבל זה מחזיר אותי למקרה שלי שלשום - זה פשוט אותו גורם X על הכבישים שפשוט לא תלוי בך. אתה יכול להיות ממוגן, מיומן, זהיר , ובעל נסיון - אבל כשזה מגיע אליך, אותו גורם X - הוא לא מתחשב בכלום. תשמרו על עצמכם שם. חג שמח.

ZZofeR

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo16.gif סעממממממק!

עצוב,מעצבןומיותר! יהי זכרו ברוך.
10 שניות לפני..10 שניות אחרי.. והשרשור הזה לא היה קיים,סתם עוד רכב מטומטם התהפך. יאלה. עצוב,בלתי נתפס.

למעלה