תאונה

light12

New member
תאונה

בכביש גני התערוכה חלפתי על פני ניסן טראנו שוכב על צידו , אחריו היה בחור שוכב על הכביש וכעשרה מטר אחריהם אופנוע ( 500 אני חושב הרוס לגמרי ) אני חושב שהבחור היה האופנוען שנעצר במדרכה . היה כבר סיוע במקום.

xfwind

New member
../images/Emo16.gifנהרג../images/Emo7.gif

רוכב אופנוע נהרג בתאונת דרכים בשדרות רוקח בתל אביב. מכונית מסחרית שנסעה בשדרות רוקח סטתה מסיבה שעדיין לא ידועה לכיוון הנגדי ופגעה ברוכב האופנוע, שנסע מולה. רופא בצוות מד"א קבע את מותו. המשטרה פתחה בחקירה לבדיקת נסיבות התאונה. בוחני תנועה במקום. (YNET)

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

סעו בזהירות בבקשה... בבקשה... משתתף בצער המשפחה

nimiz

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif סע בזהירות עד מחר מה זה

משנה?? יבוא בן זונה עם ניסן טראנו שמחפש מספר בסלולארי ורוצח בחור שרוכב (כפי שהבנתי) כחוק,על מסלולו.. הבחור נהרג עצוב מאד, בעיקר על מה שהפסיד], כי החיים באמת יכולים להיות הרפתקה יפה, אבל לפחות אני מקווה שאחד ההורים שלו שופט בבתי המשפח שלנו.. אולי כך הרוצח יבוא על עונשו,כי אחרת יש כאן כרונולוגיה של עונש ידוע מראש: חודש ע"ת וחצי שנה שליה..נשבר הזין מהקלות הבלתי נסבלת של ההרג פה..

../images/Emo45.gif לא התכוונתי למקרה הנ"ל..

ככל הנראה במקרה הזה הרכב סטה ולא נתן לאופנוען ברירה (אני מסיק מפרטים ראשונים)... אני רק אמרתי לכל מי שקורא פה עכשיו לנסוע בזהירות בלי קשר למקרה הנ"ל...

nimiz

New member
לא נתן לו ברירה?? לא נתן לו צ'אנס!!

רצח אותו,חד וחלק בלי מכבסות מילים..

Ducati999

New member
רצח מיותר לגמרי

זה כביש שלשה מסלולים שריק כמעט לגמרי בימי שישי וערבי חג. גם היום בבוקר הוא היה שומם.

C O L T

New member
../images/Emo45.gif חד וחלק - רצח. גם יחמוק מעונש

אני כבר מקבל צרבת רק מהמחשבה על "הנהג נענש מספיק ע"י תשלום חשבון הפחחות... לאופנוען אשמה ורשלנות תורמת..." כרגיל.

Vaderom

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

אופנוענים - הקלות הבלתי נסבלת של המוות.. רכב סטה מסיבה לא ברורה - ואין אדם.. כואב.

Ducati999

New member
פשוט מאוד:

גיהץ את הגדר כאילו היא מנייר, ועבר לצד השני לגמרי. ראיתי בדרך הביתה. איזה פחד! אני לא בטוח שלו היה שם פרייבט במקום אופנוע התאונה היתה נגמרת בהחלפת פרטים בלבד.

M O R M

New member
../images/Emo16.gif תעצרו את הקיץ!!

(אני עוד בעונת המלפפונים.) מצער ביותר לשמוע .

למעלה