תאונה

Y 7 7

New member
תאונה

מישהו שמע על התאונה באיזור הסינרמה בת"א??? חבר שלי עבר שם ורק ראה אופנוע מרוסק על עמוד הרמזור...ראה שהמיזטרה סגרה את הצומת לכל הכיוונים וראו שהרוכב אופנוע נפגע מרכב..מעבר לזה לא יכל לדעת כי השוטריפ פינו משם את כולם

Sany b

New member
לא, אבל כנראה המקלדת שלך היתה

מעורבת בתאונה... מיזטרה.....^#@%$@!%! (WTF) שוטריפ....&*#&@#&@ (זה בערבית?)

פיני007

New member
תאונה קשה בצומת הסינרמה

שעה 17:35. קבוצת קטנועים/אופנועים ממתינה בצומת הסינירמה לפניה שמאלה ליגאל אלוןומחכה לאור ירוק, מקבלים ירוק - נוסעים. רכב אמריקאי מגיע מצפון לא מאיט ולא עוצר באדום נכנס באופנועים. התוצאה: 3 כלים על הכביש, 1 הרוג, 1 פצוע קשה, 1 קל. הרכב מוריד נוסע ונמלט מהמקום. עדים במקום עוצרים את הנוסע וכנראה שיוביל לרכב הפוגע.

black enigma

New member
מה??? אני בשוק!

לא הצליחו אבל באותו רגע לקחת מספר רכב לדווח בינתיים עד שהעד ידבר?

black enigma

New member
מעניין מי הנוסע ...

אם סתם טרמפיסט או מישהו שהנהג מכיר ... יאללה איזה עצבים לשמוע דבר כזה. אבל ביניינו בסוף יתפסו אותו יקבל שלוש שעות עבודות שרות + חודשיים כלא על תנאי במקרה הטוב ... ואולי ישללו לו רישיון לחצי שנה .

פיני007

New member
אני קיבלתי הפרטים משליח של

העבודה שבדיוק עבר במקום. אמר שהבחור הסתובב כאילו סהרורי וכולם הצביעו עליו כשייך למקרה. צריך להכניס "פגע וברח" למאסר עולם בלי חנינה.....

lilimeshi

New member
אסור אסור!!!!

לתת בגז ראשונים ברמזור!!! צריך לחכות להסתכל ימינה שמאלה לראות שלא עובר איזה דביל!!! אפילו בירוק שישרף הבן @#$%@#$ הזה החלמה מהירה לנפגעים

highlander

New member
בצמתים אל תהיה צודק, תהיה פרנואיד

גם אני עברתי שם שניה אחרי התאונה היה שם קטנוע שחור אפור שנראה כמו בורגמן שפשוט היה מרוח על רמזור, פשוט טרוף!

nunimon

New member
ססססאמק...

דברים כאלה גורמים לי לנסוע על ה RR כאילו יש לי קורקינט... אין מה לעשות נגד זה.. ולא, לא מאסר עולם. צריך כמו בפאקיסטן - להוריד לנהג את שתי הידיים - בכיכר המדינה ! אדום קיבינימט אדום ! אני מתערב איתכם שיש לו איזה 100 עברות אם יש לו בכלל רשיון, וכמעט בטוח שהוא היה שיכור... מה יש לעשות עם תופעות כאלו... הלוואי ולשאלה הזו היה פתרון. רק לנסוע בזהירות, וכמו שכולנו יודעים כבר - הירוק הוא רק להתארגן לתחילת תנועה לפני שנוסעים - ושהבן ז**ה עם הזמבורה מאחורה יתאפק ! החלמה מהירה לנפגעים...

WildFade

New member
../images/Emo11.gifאתה צודק מאה אחוז.

איזה עצבים נהגים כאלה! עוד יותר כי הוא יקבל קנס שבע תשעים, מאסר שנה על תנאי ועבודות שירות לשלושה שבועות. ישראל. יום טוב לכולם...

y u v i k

New member
פשוט המערב הפרוע... עד מתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

למעלה