תאונה

cafesito29

New member
תאונה

רכב שעבר נתיב בלי לאותת, גרם לי (על קטנוע) להחליק ולהתמרח על הכביש בתוך ת"א. ביננו לא היה מגע, אבל אני נפגעתי מעט. בצילומים לא רואים שום פגיעה אבל לי כואב קצת הצוואר והגב העליון. אני גם צולע כבר שבוע. יש לי קטנוע פחות משנה ועד היום לא הזדקקתי לזה-תודה לאל- ואין לי מושג למי לפנות בתביעת פיצויים. למשהו יש טיפ לנהג מתחיל כמוני? נ.ב. כן, אמשיך לנסוע על קטנועים- הפקקים וחוסר החניה בת"א מסוכנים לבריאות יותר מכל דבר אחר בכביש.

royboy1

New member
גם לי

אין מושג למי אתה צריך לפנות על מנת לתבוע פיצועים (לא בטוח שמגיע לך). אני כן יודע שישנו גולש בפורום שהניק שלו הוא CAFESITO ולכן,מן הראוי, שתחליף את הניק...

Dust Air

New member
קודם תרגיש טוב, תחלים, בסה"כ

מה שעברת בטח לא נעים. תפנה לרופאים ותטפל בעצמך כי לא תמיד אפשר לראות נזקים בצילומים, ולא תמיד הצילומים בחדר המיון (אם פונית לחדר מיון) מגלים את כל הנזקים. בכל מקרה, תשמור את כל המסמכים הרפואיים, הקבלות וכו'. לגבי נזקי גוף - תפנה לעו"ד, הם מטפלים בתביעות כאלו לפי אחוזים. בנוסף, גש למשטרה ותוציא אישור משטרה על תאונת דרכים. לגבי נזקי רכוש - נסיבות התאונה מהתיאור שנתת לא כל כך ברורים, האם ניסית להימנע מפגיעה או שנבהלת, האם נסעת בנתיב או ששניכם נכנסת יחדיו לאותו נתיב וכו'. לא ברור עם היו עדים לתאונה (לפחות כאלו שניתן לאתר), האם שוטר הגיע למקום, מה גירסת נהג הרכב וכו'. אלו דברים שיכולים לסייע לך. תיקח בחשבון שלא תמיד נהג אחראי לוקח אחריות ולא תמיד חברת ביטוח "אחראית" ממהרת לשלם. לפעמים הדברים לוקחים זמן, כסף וטיפול משפטי שיכול לעלות לך כסף. תרגיש טוב ובהצלחה.

augustushill

New member
קודם כל

היית חייב, אבל חייב לגשת למיון ולהראות שביקרת שם. בלעדי טופס ממיון, יהיה לך קשה מאוד להגיש תביעה. פרט לכך, יש עו"ד שמתמחה בתביעות של תאונות דרכים. פנה אלי באופן אישי ואתן לך את הפרטים שלו. לי הוא עזר כמה וכמה פעמים...בהצלחה.

Vקינג

New member
ראשית, איחולי החלמה....

חשוב שתבדק ותחלים. לא להזניח כל כאב או מועקה. שנית, פיצוים אתה צריך לדרוש (ע"י עורך דין שמייצג אותך) מביטוח החובה שלך. אגב, שמעתי שבתי החולים מדווחים לביטוח חובה אוטומטית בעת הגעתו של החולה לטיפול. יש אנשים שקיבלו כאן כסף בלי שהם הגישו תלונה לביטוח. הארה (לא הערה)אחרונה....המלצתי היא שתחליף את הניק שלך, קפסיטו. יש כאן מישהו מאוד ותיק תחת הניק הזה. שמו אורן. אתה גרמת לי לאבד פעימה כשחשבתי שזה הוא שעבר תאונה, נוספת, אחרי התרסקות לא קלה בעבר הלא רחוק.

למעלה