תאונה

beni165

New member
תאונה ../images/Emo7.gif

יש לי (או היה לי...) בקבוק ענק, ששימש פעם רוקחים ורכשתי אותו בשוק הפשפשים לפני 15 שנה בערך, הבקבוק בגובה 60 ס"מ ובקוטר של 30 בערך. עד היום הוא היה מקום משכנן של כל מטבעות ישראל הישנים שהגיעו אלי (לירות, אגורות, שקלים ישנים). לפי זכרוני שמתי שם פעם סביבון מעופרת שמכר שלי נתן לי פעם... לא יודע למה כי יש שם רק מטבעות, אבל הסביבון מצא את דרכו לבקבוק. בכל אופן היום החלטתי לחפש אותו על מנת להעבירו לרחל, הבעיה הייתה שהייתי חכמולוג וגילגלתי את הבקבוק על הדופן שלו כדי שהמטבעות יתערבבו, הדופן לא עמדה בלחץ והבקבוק התנפץ !!! עכשיו יש לי חדר מלא מטבעות. וסביבון אחד ביד. כמאמר המשפט הישן: מוטב סביבון אחד בבקבוק ממלא מטבעות על הרצפה... רחל, למרות זאת הסביבון שמור לך! בני

אוי ואבוי!!!../images/Emo7.gif

חיפשתי פכם בנרות בקבוק כזה, כדי לעשות בתוכו גינה במשק סגור, כזו שלא צריך להשקות. כשכבר מצאתי, קיבלתי וטו מוחלט על העניין מהשותפה שלי בבית... אולי זה לטובה - ככה אתה יכול למיין את המטבעות, אולי תמצא אוצר?

rachelea

New member
הבקבוק היקר

רשמתי לפני את פרטי הבקבוק. אנסה לחפש לך אחד כזה. אם לא אמצא, אפנה לאריק לסיוע. ובכל אופן, תודה על דאגתך לאוספי.

beni165

New member
אין שום סיבה

שתחפשי עבורי, אבל תודה. ולאבא של נועם - זה כל הרעיון, המטבעות שם כבר עברו מיון, כל מה שמישראל ולא בעל ערך מיוחד מצא את דרכו לשם. פעם גם ערכתי רישום מדוייק של כמות כל מטבע מכל שנה, אבל במהלך השנים התבלבלתי ואין לי כוונה לעשות זאת מחדש (יש שם בערך 10,000 מטבעות!!) הכוונה הייתה למלא את הבקבוק...

beni165

New member
אין ספק שזה כבד.

כרגע הם יושבים בקופסאות של גלידה רייקות, ועוד כל מיני כלי קיבול שרתמתי למשימה.

למעלה