תאונה מחרמנת

yohi243

New member
תאונה מחרמנת

יום שישי לקראת ערב חוזר מהים לאחר יום של שמש ושל חרמנות מענגת נכנס לרכב ומתחיל לפנטז על האישה בבגד ים החוטיני שפגשתי וחזיה הקטנה שבקושי כיסתה את הפיטמות והחזה הגדול שלה נשפך החוצה שגרמה לי לזיקפה במשך היום לכאבי בצים בעוד שאני מפנטז בזמן נהיגה יד אחת נשלחת למעבר הבגד הים ומוציאה את הזין החוצה ומתחיל לעשות ביד תוך כדי איבוד חושים מרגיש על עצירה פתאומית של הרכב לפני וברגע האחרון בלמתי הזין עדין עומד ובחוץ ופתאום מרגיש חבטה עזה מהרכב מאחור עוצר בצד מסתכל במראה ורואה את הבחורה שהכרתי ברכב ולא יוצאת ניגשתי אליה היא הייתה נבוכה כי ניסתה להוריד את הבגד ים שלה תוך כדי נסיעה החזה היה חשוף התחתון למטה והשימלה ניתקעה תוך כדי שהתלבשה עזרתי לה עם השימלה תוך כדי שאני נוגע בחזה בכוס החלק והחשוף שלה הזין שלי כבר מלכתחילה היה עומד ועכשיו מאיים לצאת החוצה נכנסתי לרכב שלה וידיי החליקו על הכוס החלק שלה תוך כדי שאני מוציא את הזין שלי החוצה מרכין את ראשה לעבר הזין שלי ואומר לה בואי נסגור חשבון מהר מבלי לערב את הביטוח הזין שלי היה בתוך פיה והחלה למצוץ בתאווה גדולה מיץ חם יצא מתוכי ומלא את פיה נישקתי אותה ואמרתי לה סעי בזהירות ונפרדנו

מוכן לצאת לכביש

שאתה אחרי הטיול בחוף זה פשוט מסוכן לצאת לנהיגה
החרמנות מובילה אותך לחלומות בהקיץ

למעלה