תאונה מחרידה

miki69

New member
תאונה מחרידה

http://news.msn.co.il/news/Internal/Internal/200708/2007080707900.htm

ala40

New member
האם מדובר על התאונה בדרום הארץ

שנהרגו תלמידי ישיבה ?

ala40

New member
עצוב כואב אך לצערי ב''בין הזמנים''

תלמידי ישיבה פורקים עול וזאת אחת התוצאות האכזריות . האם שמת לב שב''בין הזמנים'' נפגעים תלמידי ישיבה יותר מהרגיל באירועים שונים של חוסר אחריות . תאונה זאת היא עוד אירוע טרגי ועצוב ,אך לצערי יקרו עוד אירועים מעין אלה בגלל כמה סיבות : 1 חוסר הבנה וכבוד לשטח או בשפתם ''בין אדם למקום '' 2 אין לתלמידי ישיבה הסברה והכנה מוקדמת 3 גרועים בהכרת תנאי הדרך משום שאין בישיבות שיעורי גאוגרפיה ויש לי חברים בישיבות שכימעט נהרגו בנסיבות דומות . 4 הרבנים נגד הסברה מונעת משום מה , למה ? צריכים לשאול אותם . אז אם כל הכאב וצער נקווה שלא יקרו עוד אירועים עצובים כאלה ו

zepelin

New member
כמה שטויות אפשר לכתוב בפעם אחת ???../images/Emo46.gif

אני מצטט אותך : חוסר הבנה וכבוד לשטח או בשפתם ''בין אדם למקום ''. מאיפה הגרלת את השטות הזו ?? בין אדם למקום פירושו: מכלול המצוות שבין אדם לאלוהים. בניגוד למצוות שבין אדם לחברו. מה הקשר לכבוד לשטח ??? הוספת לקשקש במרץ, "גרועים בהכרת תנאי הדרך משום שאין בישיבות שיעורי גאוגרפיה". חצי מהחיים שלי נווטתי בשטח בדיוק כמו עשרות חברים שלי שמעולם לא למדו לנווט בשעורי גאוגרפיה. מעולם לא שמעתי על בית ספר שלימד ניווט בשעורי גאוגרפיה. מה בכלל אתה יודע על תלמידי ישיבות או על מה הם לומדים ?? למדת בישיבה חרדית שאתה מתיימר לתת להם ניתוח כה מעמיק ??. אז אני כן למדתי בחינוך חרדי. ומה שהספקתי לטייל שם בחופשים מסופקני אם תספיק אי פעם. סייג לחוכמה שתיקה !!

למי ששומר "בין-המצרים" יש .....

נטיה לפרוק עול לאחר מכן בכל התחומים. . חלק "מהמצוות" ע"פ דרכם.

zepelin

New member
חבל להכפיש צבור שלם. אחרי בין המצרים יש

את בין הזמנים, חופשה מלימודים. נכון שיש תאונות לא מעטות בקרב החרדים הנופשים, בדוק ותמצא כי מספרן לא עולה על מספרן אצל החילוניים. לצערנו נהרגו השנה בתאונות מיותרות שגבלו בחוסר אחריות, לא מעט מטיילים חילוניים. שטפונות ועוד. אל תטעה בי אינני נמנה על הציבור החרדי, אם כי הייתי כזה עד גיוסי לצבא. ומכיר את הנושא היטב. אסור לבצע הכללות. גם חילונים אחרי תיכון פורקים עול לעיתים, בקפריסין למשל ומביישים את כל הישראלים. אין להסיק מכך שכל תיכוניסט לפני גיוס הוא פורק עול.

ולהשכלה כללית, לגבי רשיון נהיגה

בקרב בחורי ישיבות. הנושא אסור מבחינת הרבנים עד אחרי חתונה, ז``א שבחור שמוציא רשיון נהיגה כשהוא עוד רחוק מחתונה יכול לעוף מהישיבה בגלל זה. וכמו שכתבו כבר לפני פשוט כשקורא משהו שבחורי ישיבות קשורים לזה בצורה זו או אחרת אז הכותרות כבר שונות.. דמוקרטיה..

למעלה