תאונה דרכים קשה ל"שרון"

כבאי נפצע במהלך כיבוי שריפה בבניין

כבאי נפצע במהלך כיבוי שריפה בבניין ברמת גן 13:52, 15 ינואר 2004 / כ"א בטבת תשס"ד כבאי נפצע לפני זמן קצר ברגלו במהלך כיבוי שרפה ברחוב קריניצי ברמת גן. הדליקה פרצה בבניין בן שתי קומות וכתוצאה ממנה קרסה תקרת אחת הדירות. כוחות כיבוי גדולים הגיעו למקום. כבאי שעסק בכיבוי הדליקה נפצע ברגלו ופונה ע"י מד"א לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. הדליקה התפשטה לשלוש דירות נוספות בבניין.

מדובר בתאונה קשה ביותר כל הזמן

אמבולנסים עדיין זורמים למקום גם מירקון זורמים

עמית אני רואה שאתה מסדר את הפורום

מה שאני מבקש זה שתסדר את הארועים לפי תעריכים תודה

amitp

New member
הבעייה היא

שאם הייתי משרשר את ההודעות החדשות לישנות היית צריך לחפש אותן איפושהו במעמקי הפורום... בעייה. אני אנסה לנעוץ את השרשור הזה, נראה אם זה יעבוד. בכל מקרה, מה קורה עם התאונה?? זאת באמת תאונה קשה או סתם תאונה קלה עם הרבה נפגעים (אוטובוס)?

afiksambol

New member
מתוך YNET

16/01/2004 00:48 מבזקים מד"א: כ-20 פצועים בתאונה בין אוטובוס למשאית ליד מחלף ינאי; 5 מהם קשה תאונת דרכים אירעה לפני זמן קצר בין אוטובוס למשאית באזור מחלף ינאי. כוחות של מד"א הגיעו למקום ודיווחו על כ-20 פצועים, בהם 5 במצב קשה. המשטרה מדווחת כי באוטובוס נסעה קבוצה של תלמידי ישיבה מירושלים. (רענן בן צור / YNET)

afiksambol

New member
ואני שואל מה יהיה ??? ../images/Emo12.gif

מבזקים 16/01/2004 01:19 מתה מפצעיה הנהגת שנפגעה בתאונת הדרכים בצומת העוגן מתה מפצעיה הנהגת שנפגעה הלילה באורח אנוש בתאונה בצומת העוגן על כביש מספר 4. בתאונה היו מעורבים שלושה כלי רכב. 16/01/2004 01:21 כביש החוף נחסם לתנועה ממחלף נתניה למחלף ינאי עקב התאונה כביש החוף נחסם לתנועה בין מחלף נתניה למחלף ינאי עקב תאונת הדרכים בין האוטובוס למשאית. ממד"א נמסר כי בתאונה נפגעו 29 בני אדם, שניים במצב קשה, שלושה בינוני והיתר קל. באוטובוס נסעו תלמידי ישיבה מירושלים. שתי דקות בין דיווח לדיווח, מה יהיה הסוף ???

הדווח הוא שיש הרבה פצועים כולל אנוש

וכנראה גם הרוגים לפי מקור דיי אמין שלי

BiAAcH

New member
לפי מה שראיתי ושמעתי...

אין הרוגים לפחות נכון ללפני שעה....

BiAAcH

New member
עכשיו חזרתי משם...

סיקור האירוע, משאית סמיטריילר (אני חושב) מאוד רחבה חנתה על שולי הדרך בכביש החוף לפני מחלף ינאי, בגלל רוחב המשאית היא בלטה כ-1.5 מ' לכביש, באותו זמן הגיע לשם אוטובוס עמוס תלמידי ישיבה בדרך לקברי צדיקים, האוטובוס שאני משער שנסע די מהר עלה עם החצי הימיני שלו על המשאית ואני מאמין שאפילו עף באוויר קצת ונחת סמוך למעקה הביטחון. אז ככה, אני גר בערך 5 דק' נסיעה ממקום האירוע, אח שלי הוא כונן, קיבל את ההודעה לביפר, ואני ישנתי, אז לא היה לו זמן לחכות לי, אז אמא שלי העירה אותי והקפיצה אותי לשם, כבר בדרך רואים שזה הולך להיות גדול (לפני ששמעתי פרטים על התאונה), אמא מורידה אותי בכביש סמוך למקום התאונה, אני הולך כמאה מ' ורואה אוטובוס פשוט מרוסק, כל הצד הימיני שלו מגולח, עד האמצע, באיזור הנהג לגמרי מכוסך וכשהולכים אחורה הגילוח היה על תא המטען ולא על המושבים. אז אני מגיע לשם, במזל בין החובשים הראשונים אני מוצא את אחי, מודיע לו שאני שם, ומתחילים להעמיס פצועים, אני הגעתי אחרי שכבר הפצועים קשה פונו, אבל היה מספיק פצועים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה-35 מתוכם איזה 13 קשה. מתוך ה-13 קשה היו 3 אנושים, אחרי שלא היו יותר פצועים אחד הנהגים הראשונים שהיו שם הראה לי 3 כתמי דם גדולים על הכביש ואמר לי ששם נחתו האנושים. סה"כ היו שם לדעתי כ-30-20 אמב' ועוד כ-20-30 כוננים, והאירוע היה פשוט מפוצץ במטפלים. 20 דק' אחרי שהגעתי הכל מסתיים, נותר רק לסדר, הכוחות מתחילים לעזוב את המקום, המשטרה מתחילה לאפשר תנועה בכביש, ואז מגיע האמב' לאיסוף חלקי גופות של זק"א, לא היו ממש חלקי גופות, אז הם אספו את כל התיקים, כובעים, מעילים וכו'. רק כשמתנדב זק"א עבר לידים עם ערימת בגדים התחלתי להריח את הריח, אני משער שזה לא היה נורא כמו בפיגוע, אבל עדיין, אני לא מעריץ של ריח של דם... עכשיו נותר לי רק לחכות שאחי שעלה לסייע לאחד הנהגים בדרך לבי"ח יחזור, אז בינתיים, יושבים מסתכלים, מעכלים את מה שהיה, ואז אני רואה סופסוף אותו מגיע באחד הנט"נים, הוא יורד, נכנסים לאוטו, ומחליפים חוויות בדרך הבייתה. עכשיו אני זז לישון, היה לילה עמוס, לילה טוב לכולם!!

למעלה