עכשיו חזרתי משם...
סיקור האירוע, משאית סמיטריילר (אני חושב) מאוד רחבה חנתה על שולי הדרך בכביש החוף לפני מחלף ינאי, בגלל רוחב המשאית היא בלטה כ-1.5 מ' לכביש, באותו זמן הגיע לשם אוטובוס עמוס תלמידי ישיבה בדרך לקברי צדיקים, האוטובוס שאני משער שנסע די מהר עלה עם החצי הימיני שלו על המשאית ואני מאמין שאפילו עף באוויר קצת ונחת סמוך למעקה הביטחון. אז ככה, אני גר בערך 5 דק' נסיעה ממקום האירוע, אח שלי הוא כונן, קיבל את ההודעה לביפר, ואני ישנתי, אז לא היה לו זמן לחכות לי, אז אמא שלי העירה אותי והקפיצה אותי לשם, כבר בדרך רואים שזה הולך להיות גדול (לפני ששמעתי פרטים על התאונה), אמא מורידה אותי בכביש סמוך למקום התאונה, אני הולך כמאה מ' ורואה אוטובוס פשוט מרוסק, כל הצד הימיני שלו מגולח, עד האמצע, באיזור הנהג לגמרי מכוסך וכשהולכים אחורה הגילוח היה על תא המטען ולא על המושבים. אז אני מגיע לשם, במזל בין החובשים הראשונים אני מוצא את אחי, מודיע לו שאני שם, ומתחילים להעמיס פצועים, אני הגעתי אחרי שכבר הפצועים קשה פונו, אבל היה מספיק פצועים. לפי מה שהבנתי בסביבות ה-35 מתוכם איזה 13 קשה. מתוך ה-13 קשה היו 3 אנושים, אחרי שלא היו יותר פצועים אחד הנהגים הראשונים שהיו שם הראה לי 3 כתמי דם גדולים על הכביש ואמר לי ששם נחתו האנושים. סה"כ היו שם לדעתי כ-30-20 אמב' ועוד כ-20-30 כוננים, והאירוע היה פשוט מפוצץ במטפלים. 20 דק' אחרי שהגעתי הכל מסתיים, נותר רק לסדר, הכוחות מתחילים לעזוב את המקום, המשטרה מתחילה לאפשר תנועה בכביש, ואז מגיע האמב' לאיסוף חלקי גופות של זק"א, לא היו ממש חלקי גופות, אז הם אספו את כל התיקים, כובעים, מעילים וכו'. רק כשמתנדב זק"א עבר לידים עם ערימת בגדים התחלתי להריח את הריח, אני משער שזה לא היה נורא כמו בפיגוע, אבל עדיין, אני לא מעריץ של ריח של דם... עכשיו נותר לי רק לחכות שאחי שעלה לסייע לאחד הנהגים בדרך לבי"ח יחזור, אז בינתיים, יושבים מסתכלים, מעכלים את מה שהיה, ואז אני רואה סופסוף אותו מגיע באחד הנט"נים, הוא יורד, נכנסים לאוטו, ומחליפים חוויות בדרך הבייתה. עכשיו אני זז לישון, היה לילה עמוס, לילה טוב לכולם!!