תאומים

תאומים

אני חושב שהיה ניסיון לפתוח את הטופיק הזה כאן בעבר, אבל אני אפתח אותו שוב: אתם מוזמנים להשוות בין דמויות דיג'ימון לכל דמות שתרצו-מספר, סדרה, אנימה אחרת, מנגה...אני הייתי משווה בין רייסטלין לקואיצ'י אבל אני לא אוסיף פירוט כי אני רוצה להישאר בחיים, ואחרי שמעריצות קואיצ'י יראו למה אני משווה אותו זה הדבר האחרון שאני אזכה לו.

Goggle Girl

New member
אני ניסיתי כזה

ולא הלך
לפחות יכולתי לברבר קצת על נארוטו. לפי דעתי סטו רינגו מאנג'ליק לאייר דומה למימי מהעונה השנייה. גם היא "בלונדה" כי היא מחייכת וצוחקת הרבה וניראת מטומטמת, אבל היא תמיד שם בשביל החברים שלה ויודעת לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון כשצריך.

Goggle Girl

New member
היא דוגמנית וזמרת

וכמו מימי, היא דמות שאתה רואה ויודע שהיא שם, אבל היא לא חשובה כל כך לעלילה

טאקוייה, טאי ודיוויס ממש דומים ל...

טייסון! כן, באמת! אני לא צריך לפרט, כי כולם מכירים את הדמויות. טייסון גם הוא גוגל בוי.

Seto¥Girl®

New member
טייסון הוא לא גוגל בוי! ><

הוא סתם דפוק! פשוט באנימה הגיבור תמיד אוכל הרבה והוא די טיפש, אבל שזה מגיע לתחום של הסדרה הוא גאון.... (חוץ מיוגי הו, אבל ג'ואי הוא די ככה^^;) ותמיד הזאב הבודד והוא הם הזוג הכי מתאים^^ כמעט P: (גוקו/וג'יטה, טייסון/קאי, טאקויה/קוג'י, טאי/מאט, דיוויס/קן) ויוגי/סטו לא ממש נחשב כי סטו הוא זאב בודד טהור ולא חברותי לחלוטין, ויוגי הוא ילד די חכם (תנסו אתם לפתור את פאזל המילניום P:)

OFIRB9

New member
לא לומר את זה!!!!!

גוקו ווג'יטה?! הם אחים לעזאזל!!! ואיזו תמונה מגעילה עלתה לי עכשיו! איחס!!!! אני עוד לא מבינה את בולמה! אבל לעינייננו טאקו הוא לא גוגל בוי! (ואני רק למדתי את המילה הזו, תודה) הוא הדפוק של החבורה, תמיד יש אחד כזה, טאקו במקרה הוא גם אלוף העולם והגיבור והכל, אבל שיהיה, טאקו מזכיר את אש, זה הכל, הם תאומים ועם הוא רק מתקרב לקאי אני מורידה לו את הכובע עם הראש!!! מישהו אמר לי תתחדשי? לא

אמ...

את טומוקי הייתי משווה לפיפקין מהספר גבעת ווטרשיפ... כמובן אני משווה אישיות x_x 1. שניהם קטנים מעצבנים ונגררים 2. שניהם מקבלים יחס מיוחד מהמנהיג (דאגה כמו של אח גדול) 3. שניהם נדבקים כמו אנ'לא יודעת מה למנהיג... זה פשוט מעצבן (אבל פיפקין יותר שימושי וחמוד במקרה הזה ^^') 4. בגלל ששניהם קטנים אז יותר "מציקים" להם ואמ... זהו, אין לי עוד דמויות להשוות :]

OFIRB9

New member
הייתי משווה את מיני לזואי

כי לשתייהן יש שיער בלונדיני ארוך, אבל אני כבר מקופלת מתחת לספה רק כי אמרתי את השם הזה.... בואו נראה..... בכל פעם שאני רואה דיג'ימון אני אומרת לעצמי "כבר ראיתי את זה פעם!!!" הייתי משווה את קאזו לטאקו בייבלייד, כי שנייהם מפגרים ומצחיקים קנטה, טוב הוא הבחור במשקפיים שרואים הרבה, הוא מזכיר לי את האח של הרוקה מפוקימון אה הה! טומי מזכיר לי את גוהן דיביזי, רק שגוהן גם קורע לרעים את הצורה על אמת חחח קואיצ'י:אני ריי! ללא ספק! אופיר:בטח, יש לכם את אותו מדובב מיני: לא קשור! הוא רייייי

OFIRB9

New member
מיני מעצבנת אותך רייס?

היא נעלבה מיני היא החברה של קואיצ'י דאאאא והיא חתולה חחחחח סתם היא בן אדם מיוחד בוא נגיד ככה, והיא עוד תראה את עצמה, בנתיים היא מוסרת דש מבילוי עם קואיצ'י מיני:לא יפה....מה אני לא נחמדה? רינת יודעת עליי הכל אבל עם היא תספר היא תפר שבועה חחחח

Dark SpaWn

New member
יודעים למי אני חושב שקאי דומה ?

הוא דומה לספייק מהמאנגה קאובוי ביבופ (הערת שולים: סדרה מדהימה !) הוא כעסני,שקט,אלים,מיסתדר בלי החברים שלו ולרוב מכחיש שיש לו חברים, אף פעם לא אומר משהו טפשי,תמיד אומר את מה שהוא חושב וכמאט אף פעם לא נכשל בכלום הייתי משווה את ספייק לקאיבה או קוג'י כי יש דמות אנטי חברתית בכל סדרה אבל ההבדל בין סטו לקאי וספייק זה שסטו כל הזמן מפסיד אפילו שהוא נחשב הכי טוב תמיד מישהו עובד עליו,פוצע אותו או פשוט מצליח לנצח אותו וקוג'י שונה מספייק וקאי כי לכמו הרבה דמויות אנטי חברתיות בסדרות אחרות הוא לבסוף פשוט ודה שיש לו חברים ולמה כל זה מסתכם ?... קאובוי ביבופ סידרה נפלאה ! דרך אגב רק כשה כבר סיימתי את ההודעה הזו חשבתי לעצמי שלא קראתי את מה שהיה כתוב בהודעה הראשית בהרבה צומת לב אז אם זה לא קשור לנושא על תיכעסו

moon flower

New member
המממ הייתי משווה את יולי

ללינה מהסליירס... האופי שלהם דומה וגם את קארי לאמילה... שתיהן כאלה תמימות

עצה:

אם אתה לא קורה את ההודעה הראשית בהרבה תשומת-לב, עדיף שלא תענה, למרות שהפעם זה היה בסדר. ואתה כמובן יודע ש"כשה" היא לא מילה בפני עצמה, נכון?

o.o'

מה הבעיות שלך? ^^' אז מה, אני עכשיו קובעת חוק ש"כשה" עכשיו נחשבת למילה בפורום הזה
זה יותר מעצבן מהילדים בשכבה שלי שמתקנים "לא שלוש בנים, שלושה" -_- ולמון: איך אפשר להשוות את זואי ללינה מהסליירז?! לינה מהסליירז גאונית חמודה ומקסימה פי מאה מזואי!!!!!!!! אין מה להשוות!!!! לינה אינברס לשילטון!!!! ^__^ (תתעלמו מהתמונה, סתם היה לי חשק לדחוף אותה ^^)

Dark SpaWn

New member
הפעם הוא צודק

אפילו שרוב הזמן הוא פשוט נהנה לעצבן אותי אם התיקונים שלו דיקדוקית כשה זה לא מילה בדיוק

Dark SpaWn

New member
עוד דבר אחד קטן

אם אתה כבר כאן רסטיליין אז תקרא את העלילה שהשארתי לעונה הזו של דיגימון אפילו שאין לי מושג מה אתם בדיוק עושים שמה (היה טוב אם תסביר לי) ואני פשוט שם את ההודעה הזו כאן כי שמתי שמה 3 הודעות הראשונה הייתה ניסיון להקפיץ את זה כי זה היה בתחתית העמוד השניה כי לא שמתי תגובה למקום הנכון ובטעות לא הקפצתי והשלישית היא העלילה שלי ולא רציתי סתם להוסיף עוד הודע מיותרת שמה או בקיצור 1. תקראה את העלילה שלי 2. הייתי רוצה לדעת מה אתם עומדים לעשות אם העלילה שלי 3. סליחה שהשארתי סתם 3 הודעות בדבר הזה שאתה עושה וצריך להצביע בו ולא הבנתי על מה זה אבל בכלליות זה שלא הבנתי זה סעיף 2

למעלה