תאומים בדרך!!

שירשור77

New member
תאומים בדרך!!

שלום לכולן, חדשה בפורום ומאד רוצה להיעזר בניסיונכן. אנו עושים תהליך פונדקאות בהודו ונקלטנו עם תאומים
.
אנו נשהה חודש ימים בהודו עד קבלת הויזות ומתכננים להביא עימנו את כל מה שדרוש (מחיתולים ועד עגלה) אשמח לשמוע האם לדעתכן יש משהו עקרוני מבחינת ציוד (לחודש הראשון) אשר נדרש או עוזר ספציפית בטיפול בתאומים.
אשמח גם לקבל המלצה על עגלה.

היי בשעה טובה

בשעה טובה לגבי ציוד אני חושבת שמנשא בד יכול מאוד לעזור לפעמים יותר נוח להתנייד איתו מאשר עם עגלת תאומים מסורבלת.
לי זה מאוד עזר במיחד בחודש הראשון כשהם כל כך זקוקים למגע וחום.

iron lung

New member
בשעה טובה

מסכימה עם עדי בנוגע למנשא וחושבת שמאוד כדאי לכם לקחת שניים. ״צמד״ הוא מנשא מעולה שהשתמשנו בו, נוח ללבישה ומאוד מצמיד, מתאים במיוחד להתחלה. יש עוד שדומים לו. אם תרצו, יש לי שניים להשאיל לכם, בהנחה שאתם נוסעים אחרי תחילת אוקטובר.
ציוד שלדעתי צריך לקחת
החתלה: טיטולים, מגבונים, משחה להחתלה (הייתי לוקחת שני סוגים, אחד יותר קליל / טבעי ובנוסף אינוטיול, למקרה שתהיה תפרחת חיתולים מהסוג הכואב - המשחה הזו עוזרת תוך מס שעות)
עזרה ראשונה וטיפול: מדחום, נובימול בתמיסה ונורופן בנרות, משהו נגד עקיצות של יתושים (יש ייעודי לתינוקות, בד״כ מבוסס על תמציות טבעיות), מספריים לצפרניים. ויטמין d
האכלה: בקבוקים, פורמולה, מברשת לניקוי בקבוקים. מחלק מנות אפשרי ויכול להקל על החיים בזמן נסיעה.
כלמיני: מוצצים (מאמ טובים מאוד לפגים, הלוואי שלא תצטרכו), 4-6 חיתולי בד - גם דקים (טטרא) וגם פלנל
בגדים: בעיקר בגדי גוף ומכנסיים, קצרים וארוכים בהתאם לעונה. הכמות תלויה באפשרות שלכם לכבס. בהתחלה התחלופה די גבוהה (יכול להיות גם 3 פעמים ביום) בגלל פליטות ויציאות מרובות.
שמיכות: הייתי הולכת על משהו עבה יותר. אם צריך שמיכה דקה אפשר להשתמש בחיתול טטרא. יש חיתולי טטרא ממש גדולים וגם קצת יותר נעימים, אפשר להצטייד בכאלה בתור שמיכות דקות, זה לא יתפוס מקום רב בתיק.
אם אחשוב על עוד משהו אוסיף בהמשך.
בהצלחה רבה!!

iron lung

New member
...

חשבתי עוד קצת אחרי שהעליתי את הרשימה והבנתי שבעצם לא יודעת באיזו עונה אתם נוסעים וגם כמה זמן יעבור בין היציאה מביה״ח ועד ההגעה הביתה...אם אתם יוצאים מביה״ח ישר לטיסה, אז אולי מספריים לצפרניים וויטמין d יכול לחכות לבית. גם נגד עקיצות - אם אתם נוסעים בחורף והם יהיו מכוסים רוב הזמן אז לא רלוונטי.
מה שהייתי מוסיפה זה קרם גוף (לעור עדין, בלי בישום) - המטוס מייבש מאוד את העור ואם העור רגיש זה יכול לגרום לאי נעימות אח״כ. לאחד הבנים שלי יש עור יבש/רגיש וכבר הייתי איתו בכמה טיסות. אני מורחת לו חמאת שיאה על הגוף - זה טבעי, מזין ומגן על העור. אם הרעיון הזה מוצא חן בעיניכם, רק תשימו לב שזה 100% חמאת שיאה ואין בזה עוד כל מיני דברים.

רק עדכון לגבי הנורופן

למיטב זכרוני נורופן מאושר לתינוקות החל מגיל חצי שנה בלבד
&nbsp
מעבר לכך ניתנו המלצות טובות. אם תשהו חודש- מספרי ציפורניים לתינוקות בהחלט יעזרו. כנראה שגם מנשא כי לא בטוח שעגלה תתנייד בכל מקום בקלות. כדאי סבון תינוקות - צריך מעט לכל מקלחת - אז לא להגזים בכמות
הרבה בקבוקים והרבה פורמולה. תיק נוח עם הדברים לתינוקות- משטחי החתלה חד פעמיים. נוח גם להשכיב תינוק על מקום לא מספיק נקי
אלכוהול נוזלי וצמר גפן (לניקוי הטבור)
&nbsp
בהצלחה

איזה יופי, בשעה טובה!!

כל הכבוד לכם, המון בהצלחה בכל התהליך.
לקבל שניים ליד בבת אחת, זו מתנה גדולה.
תנסו גם לחשוב על ציוד קל יחסית, כי אתם בהודו וכל התזוזות, הנסיעות
והתשתיות בעיר שונות מאצלינו. לצאת ולהסתובב עם תאומים יכול להיות מורכב בהתחלה לכן באמת מנשא ועגלה קלילה. משהו שגם תוכלו לעלות אתו בקלות על מונית בלי להתסבך עם "אמבטיות" של עגלות שמנות.

שוב - ב ה צל חה!

sigos11

New member
ערב טוב

ראשית מזל טוב
אשמח להציע את עזרתי , מטפלת מוסמכת ..

למעלה