תאום ציפיות ... נכון... אבל...

תאום ציפיות ... נכון... אבל...

אז עושים תאום ציפיות..יופי.. אבל זה לא אומר שזה עוזר.. כי אני לפחות.. ותקנו אותי בנות אם אני טועה.. אבל נראה לי שלנו לבנות יש נטיה להיסחף ברגשות.. ושום תאום ציפיות לא עוזר.. אנחנו לא מתכננות זה פשוט קורה לנו.. פתאום אנחנו מוצאות עצמינו עם רגש.. ואז הכל משתנה.. וגם אם הוא אומר אבל אמרתי לך בהתחלה וכדומה.. זה כבר לא משנה.. אנחנו כבר עמוק בקשר מבחינת רגשות.. ואז זה קשה ואז זה כואב ואז יש משבר.. לפעמים זה מסתיים בטוב.. בשימחה אבל לרוב זה עצוב וכואב..... שום תאום ציפיות לא הצליח לעצור רגשות.. לפחות לא אצלי.. וסליחה אם נשמעתי כאילו עושה הכללות......

mr_lonely

New member
רסיסים

רסיסי חייך מתפזרים, בחלל מרחפים כפרפרים. רסיס חייך שהותרת אצלי נצור ושמור כבבת עיני.

מיואשת3

New member
אומנם..

עשית הכללות אבל לא טעית בכלל!!! כולן כאלה.ותרשי לי לחדש לך שהגברים לא פחות מהנשים מפתחים רגשות רק שהנשים לצערי הרב לא יודעות לשלוט על הרגשות שלהן כמו הגברים. "הגבר" הישראלי יודע שלו אסור לבכות..הם מיללים בלילה עם הכרית. ושום תאום ציפיות <אם בכלל קיים מושג כזה באהבה ולא חשוב וירטואלית או לא > לא ימנע כאב משום צד.

הם בוכים בלילה אבל נראה שהם ממשיכים

לחיות בשעה שנראה כאילו אנחנו נשארות מאחור עם הכאב..לא נותנות לכאב לעבור..אנחנו,כך נדמה לי,מתעסקות ברגש..

מיואשת3

New member
אמרת את המילה הנכונה..

" נראה שהם ממשיכים לחיות " זה הכול משחק כלפיי חוצ.. כבר אמרתי הנשים לא יודעות להפנים. הכול אצלן נראה כלפי חוצ . יש משפט חכם שאומר.." מה שלא תתני שיעשו לך לא יעשו לך" אל תתני שישחקו לך ברגשות אל תתני שישאירו אותך מאחור בקיצר תשלטי בחיים שלך ואל תתני לחיים לשלוט בך..נשמע קשה אבל אפשרי תאמיני למי שלמדה על בשרה..<כבר נאמר שאין חכם כבעל ניסיון>ולצערי הייתי שם הפנמתי ולמדתי.

mr_lonely

New member
סיימתן ?

אני חושב שאין הבדל בין גברים ונשים יש גברים יותר רגישים ופחות רגישים יש כאלה שמסתגלים בקלות וכאלה שלא בדיוק כמו הנשים...

מיואשת3

New member
תתפלא אבל יש...

הבדל והבדל עצום. כן ברור שיש את היוצאים מהכלל בכול אחד מהמינים אבל בכללי הנשים הרבה יותר פגיעות ורגישות מהגברים אולי סטיגמה שנרכשה עם השנים אבל עם עובדות לא מתווכחים נשים משום מה נותנות שיפגעו בהם יותר בקלות מאשר הגברים<טעות מרה של הנשים> איףףף לא רוצה להרחיב בנושא זה סתם מעצבן אותי..

mr_lonely

New member
אוך....

אז ככה..

ההבדל מתבטא לדעתי באיך מביעים את הרגש..החיובי או השלילי..שימו לא מה קורה כאן בפורום..רוב הבנות מספרות כמה הן מאוכזבות או מאושרות והבנים רובם בכלל מחפשים מישהי.. בודדים כותבים כמה הם מאוכזבים או מאושרים וגם כשעושים זאת הם ממש קצרים..אצלינו זה אפילו מתבטא בכינויים..מיואשת אוהבת.. נכון לכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל נראה לי שאנחנו פשוט מאד אוהבות להתעסק ברגשות במקום לזרום.. כמו שאנחנו תמיד מבקשות או שואלות אתה אוהב אותי..תגיד שאתה אוהב אותי.. וכד..

מיואשת3

New member
בלי הכללות...

אפ פעם אבל אפ פעם לא שאלתי ולא מתכוונת לשאול את בן זוגי שהיה או שיהיה או איך שתקראי לזה.אם הוא אוהב אותי.....לדעתי ברגע ששאלת כבר יש בעיה מערכת יחסיים בריאה מושתת על אמון ואהבה הדדית וברגע שאני צריכה לשאול שאלה כזו זה מראה על חוסר ביטחון או בעצמי או במערכת יחסים.ומשו קטן לגביי הניק שלי..<ככה אולי תיבת המסרים שלי לא תסבול יותר>בכנות שאני לא מיואשת כבר מזמן עברתי את השלב הזה..<כןכן אתה רשאי לקחת קצת מהקרדיט אלייך>..אוהבת תנסי פעם להקשיב לשחית גברים <ככה שהם לא רואים אותך> תתפלאי לגלות על מה הם מדברים שם<הם בכיינים לא קטנים> "וגם שעושים זאת הם ממש קצרים"..נו באמת יש אצלם משו שהוא לא קצר.. קיצר יקירתי קחי הכול חפיף

למעלה