תאג"ד 2- שבוע שלישי

פרק 48- מועדון הלבבות השבורים

אז מה מסתיר בועז? &nbsp האם בן לולו יצליח להוציא עוד שיר? &nbsp ומה יקרה באירוע?

קחו חופשה בצפון

אז מה מסתיר בועז? &nbsp האם בן לולו יצליח להוציא עוד שיר? &nbsp ומה יקרה באירוע? &nbsp בסדר, בחיים בחיים הוא לא יסלח לה. מה אכפת לי. עוד פעם הוא רץ... כל הזמן הוא רץ. &nbsp רק חסר לי שפולצ'ק יתעורר בלחץ ויצעק שהוא אנס. &nbsp רק אוריין חסרה ליצור פה אידיליה. הנה! בונבון, למה?! &nbsp ויטמין פי, פולצ'ק. המון ויטמין פי. אידיוט. &nbsp זה תמיד קורה אצלה בלילה. הוא ישבור את הרגל? כן, רותם? כן? זאת הבעיה שלך? באמת? מסוכן כל הבזנ"טים האלה. אבל למה לא תלכו לשדה מוקשים? &nbsp שוב אלו. &nbsp ליה כבר סימנה טריטוריה, הבונבון שלי. מלכת המליפיקים מזמינה את הבונבונית שלי. &nbsp לא התנוחה שרצית לראות בה את אחיך החורג. &nbsp הבנתי, בונבון. אני קורא ללילה שתרצח אותה שוב... את באמת רוצה שאני אענה לך ברצינות, רונה? כי את אחלה והכול, אבל... אבל הבונבון שלי... נו! &nbsp הוא פשוט מאוד מעריץ החממה, טטרו. אבל סבתא ננולי לא מתה? אבל לא באמת? אתה הקורבן פה. מצחיק שהכותבים הלכו על אותו קו מחשבה של טטרו בנושא של "הוא אתיופי, היא אתיופית". מג"ד? מג"ד מאחוריה? ראיתי מה יש מאחוריה. תחת! המון תחת! &nbsp בסוף יצטרכו לפנות אותם מהכיסאות, שתדעו. מי זה שאול צירלין? היי, שי עמר זכה לחידוש מנופר סלמאן! הייתם רוצים את זה! אני יותר אהבתי את התרנגול, חבר'ה. כן, יש גם את זה. יש גם את גדעון כפן. איפה רונה וליה שישירו את ילד השדה? כן, יש גם את בן לולו. &nbsp גם חבר שלך קובי מרימי זמר של שיר אחד. איפה אביב, למה דווקא עכשיו היא לא פה אלא חזרה שבעים שנה אחורה... אולי אתה תיתפס ברשת של הג'ינג'ית העקומה הפעם? אני מרגיש שמסתתרת בדיחה שאשר מאוהב ברותם. אבל לא מצאתי. &nbsp מי זה טורו? &nbsp אבל מה כבר יקרה לך, דקל? מה? מה, יחנקו אותך עם ברך? המממ... אולי זה לא רעיון רע כל כך. מעניין מתי תהיה לי תמונה עם עדן. הרי תהיה לי תמונה איתה, זה ברור. בן אדם, הפעם היא בקטע של האתיופי. לא יעזור לך. ביי, צהוב. ד"ש לסבתא ננולי. &nbsp אולי עומר יכתוב לו שיר. הוא כתב לאדיר גץ... מי זה הטורו הזה? רגע, זאת לא... בוא'נה, העלוקה! מה היא עושה פה? &nbsp אוקיי, הייתה לי הפסקה, אבל עכשיו חזרתי לבועז מזיין מישהו מהאו"ם. שמור על ניטרליות, בן אדם. ואין לך שום טאקט. מה הוא עושה בשביל הכסף? יש פצועים, עזוב את המיטה. &nbsp יש אירוע! יש אירוע! נסיך נוביה נתן פקודה. ביי, טטרו. אני ידעתי שהג'ינג'ית העקומה תדפוק אותו בסוף. &nbsp אלוהים אדירים, הם מצליחים לעשות כאן פציעות ריאליסטיות מדי. ורותם עוד בטראומה. לא היה כל כך הרבה דם בעונה הקודמת. וגם אם כן, רק בחושך... מה אמבו?! מי אמבו?! לא שוב אמבו! אבל זה חיוני לראות את כל זה? ומה הוא קשור? מה הוא עושה? אתה לא איש רע, בטח. היי! זה הבילוי הכי נהדר בעולם! בילוי זוגי מוצלח! תדעו לכם שכאן זוג שאמיל מכיר באופן אישי נ... אה... לא משנה...

שיר m

Well-known member
כן אה, לא איש רע...

כל הזמן הם רצים אחרי סורים בסדרה הזאת...

שיר m

Well-known member
סוף פיצוץ

לא מבינה כלום מהסיפור של בועז. יותר מדי פרטים שאי אפשר עדיין לקשר ביניהם.

פרק 49- לב וכליות

אז מה ההשלכות של מה שקרה על הגדר? &nbsp מה ההשלכות על רותם? &nbsp ומה היה בסרטון ההוא?

בילוי בשדה מוקשים! כיף כיף כיף!

למה הוא מציל בחורה משדה מוקשים? פיצוי על משהו? תשמעו, אני לא ידעתי ששדות מוקשים יהיו חשובים כל כך לסדרות שונות. &nbsp באיזו שנה אנחנו? לא הבנתי לפי מהדורת החדשות... התחזית. &nbsp צהוב זה. אלוהים, או סתם הכותבים שתמיד מסדרים לו את זה. ליה כל כך נהדרת. זה נכון. טטרו צריך לסתום. גם מול עומר. כמה דם יש באמבולנס... היי, היי, מה זה המבט הזה?! ממתי מלכות שלי גם חולקות בחורים?! &nbsp דנה משחקת נהדר. ולי יש תמונה ולכם אין! למה את מקללת? לא יפה. &nbsp הכי רצינית. הרל"שית! רונה, אני לא ממליץ לך. מליפיקים תמיד שומרים על נאמנות. &nbsp כי הוא לא ממתין לכוחות חילוץ. ממתי אתה בתחנה ומציל חיים? בועז נראה קצת יותר מטורף. &nbsp רואה ונראית. אבל אם היו לה כוחות היא לא הייתה נראית. טטרו, אתה צהוב. אבל בונבון שלי! זאת אוריין! חברה... אני שמעתי שחיים כהן עובד על התפריט. אחרת למה דיברת איתו והלכת למסעדה שלו? אגם רומזת למישהו. אבל זה רק בגלל שחבר שלה לשעבר למד עם עומר בבית הספר הקרוב. &nbsp זה עדיין מוזר בעיניי שהיא פה. בשביל זה נטשת את החממריקאית? כאילו, ליטמן חיבל לגיורא? &nbsp בועז, סתום ת'פה. ואתה גם גזען. הוא גם עושה טראומות. אנחנו לא באותו צד. שוב שבת. בן אדם אכזרי. באתיופיה זה סודן. &nbsp לפחות הפעם הוא לא ירה לעצמו ברגל. &nbsp זה עניין עלילתי, ליה. שוב נטע קולמן! שוב! טוב שהבונבון שלי מרגיעה את כולם. בכלל היא הכי חכמה שם. אבל אם עומר וליה יצאו ביחד, החדר במשפחת חי-בר יהיה צפוף. &nbsp למה את מראה לה את זה? היא ילדה. &nbsp היי! חבר שלנו! שגיא ברייטנר! אה, לא, עידו. איזה מזל שהצטלמנו איתו כשהיה אפשר. אבל מעניין אם יהיה מפגש בינו לבין זהבי. זה יהיה מביך... הוא לא מתעניין ביסמין בכלל. &nbsp שוב הטלפונים מאוכנים... זה ספורט מאוד יפה, ריקודי מוקשים. מכיר מלא זוגות שעשו. אחותו המאמצת. אני מבין שזה בית זונות אצלם במשפחה. ועוד לא דיברתי על פרנקו. &nbsp בונבון... אולי בכל זאת? היי! חברה שלי! אני מעריץ. מעצר גדודי? מה עשית, אורייני? אוי, זה בשביל האהבה. גם אני מתגעגע אלייך. בבקשה תצלמו את השבת ההיא... &nbsp אתה צריך אותה פה, לא בסוריה. לוק קלאסי. &nbsp די עם הנטע הזאת כבר. &nbsp זאת רק צלקות יש לה. עוד לא דיברתי על ההיא במצח. והיא גם רדופה לגמרי.

שיר m

Well-known member
אוי לא...

התחלנו עם הזיות... אוי רותם
&nbsp כן חברים, אתם בהחלט תקועים בין עומר ובועז. &nbsp פרק ממש טוב. &nbsp הבחור עם הקרוהן, מי השחקן?

פרק 50- הישרדות רמת הגולן

אז מה קרה במסיבת פורים? &nbsp מה עם נטע קולמן? &nbsp והאם טטרו יצליח להדיח את אמיל?

יאללה נוביה, יאללה

נו, באמת, לראות את בועז מרקד זה מטומטם. אני מבין שלא כדאי שאנשי כדברא יחגגו פורים. &nbsp כן, אתה דפוק. ואפילו מאוד. הבנו, הבנו, השרשרת. &nbsp אה, בונבון מתעורר. שוב הם על הגדרות. מצחיק בעיניי, מדובר בשתיים שפגעו בתובל שפיר. &nbsp היי, אמיל, היום זה היום שבע עשרה שנה לפיג'מות, לא לשמש! התבלבלת! אז תזיין ותסתום. כן, זה הטבע שלו, לצערי אני יודע... אבל סודה לשתייה אמורה לעזור. שוב הפרמדיקית הזאת... וואו, פולצ'ק! אתה נהדר! &nbsp היי, אחלה שיר, אגם. איפה הכיפה, פולצ'ק? אבל זה חבר שלך, אגם... &nbsp תפילה מוזרה יחסית לצהוב. הלוואי שיירגע כבר וליה המסכנה תוכל לנוח כבר. לדקל נמאס להיות השחור? אבל אתה הצהוב! אמיל, אתה תהפוך אותו ליותר צהוב. איך עושים קרב מוטיבציה? אז אם הישרדות אז זה ייקח איזה ארבעה פרקים... אתה האור, אתה הצדק, אתה החוג"ד החתיך שלי, אתה שליט נוביה, אתה החבר של הבת של ההוא שמשרתת בפלמ"ח עם אמיל אחר. &nbsp שלחו אותה לבידוד!!!!!!!!!! תשמעו, חברים, זה מוזר שהם צריכים לצלם סצנות אחרי שגילמו אחים חורגים. אמרתי כבר שתאג"ד זה הקיבוצניקים של YES? מגה איחוד בין מלא סדרות. &nbsp משהו בפרצוף של דור הררי גורם לי לרצות להביא לו כאפה. פשוט כאפה. &nbsp אז מי צילם? אני מהמר על אשר. &nbsp רק חייל אחד? חסרים לנו כמה. אוקיי, אבא שלו זה זה. אתם יודעים שהוא עומד לחזור בקרוב בסקיי? ובתפקיד מעניין? כמו שאמרתי. מגה איחוד. &nbsp מקרר מקבל יותר דגש העונה. עדן לא באה, טטרו. די כבר. אה, היא כן באה. משום מה פולצ'ק עובר לי כגיא זוארץ. ליה, את... אוי, את מתאהבת ב... מה חברה שלך תגיד? כולנו בצד של אמיל. &nbsp איך זה לא מעניין אותם? ומי זה החדש הזה? אני לא מבין מה בועז מתכנן. &nbsp אני מבין שגם יסמין קיבלה כוחות מליפיקיים של הקרנת פלאשבקים. ומה אמוץ שהפך לשוטר סמוי מתכנן? שמתי לב שכל פעם שהוא פה, הפורים לא רגוע. &nbsp לא לרעוד, אמיל. לא לרעוד. תזכור מה חברה שלך הייתה אומרת. לא, לא החברה של הבונבון שלי. עד הסיר והמכסה זה היה יכול להיות נהדר. &nbsp בועז שלח לו? &nbsp ההבעות של דנה לפעמים דומות לשל אביגיל. אני מהמר שיסמין תיפגע באיזושהי צורה בסוף העונה, היא תלותית. &nbsp טטרו, אתה שאפת מהעשן? דביל. יאללה, נוביה! יחי עומאר אל שריף! &nbsp נו, מה זה?! זה נראה כמו זיכרון שלוק עבר עליו ומחק הכול. &nbsp יסמין, את תדלקת את הפונץ'?! משהו לא נראה טוב... אלו ההורמונים מאשמורת שהפכו אותה למסיבת חשק גדולה? רגע, למה כל זה היה אם בסוף אנחנו לא יודעים מה?!

למעלה