יאללה נוביה, יאללה
נו, באמת, לראות את בועז מרקד זה מטומטם. אני מבין שלא כדאי שאנשי כדברא יחגגו פורים.   כן, אתה דפוק. ואפילו מאוד. הבנו, הבנו, השרשרת.   אה, בונבון מתעורר. שוב הם על הגדרות. מצחיק בעיניי, מדובר בשתיים שפגעו בתובל שפיר.   היי, אמיל, היום זה היום שבע עשרה שנה לפיג'מות, לא לשמש! התבלבלת! אז תזיין ותסתום. כן, זה הטבע שלו, לצערי אני יודע... אבל סודה לשתייה אמורה לעזור. שוב הפרמדיקית הזאת... וואו, פולצ'ק! אתה נהדר!   היי, אחלה שיר, אגם. איפה הכיפה, פולצ'ק? אבל זה חבר שלך, אגם...   תפילה מוזרה יחסית לצהוב. הלוואי שיירגע כבר וליה המסכנה תוכל לנוח כבר. לדקל נמאס להיות השחור? אבל אתה הצהוב! אמיל, אתה תהפוך אותו ליותר צהוב. איך עושים קרב מוטיבציה? אז אם הישרדות אז זה ייקח איזה ארבעה פרקים... אתה האור, אתה הצדק, אתה החוג"ד החתיך שלי, אתה שליט נוביה, אתה החבר של הבת של ההוא שמשרתת בפלמ"ח עם אמיל אחר.   שלחו אותה לבידוד!!!!!!!!!! תשמעו, חברים, זה מוזר שהם צריכים לצלם סצנות אחרי שגילמו אחים חורגים. אמרתי כבר שתאג"ד זה הקיבוצניקים של YES? מגה איחוד בין מלא סדרות.   משהו בפרצוף של דור הררי גורם לי לרצות להביא לו כאפה. פשוט כאפה.   אז מי צילם? אני מהמר על אשר.   רק חייל אחד? חסרים לנו כמה. אוקיי, אבא שלו זה זה. אתם יודעים שהוא עומד לחזור בקרוב בסקיי? ובתפקיד מעניין? כמו שאמרתי. מגה איחוד.   מקרר מקבל יותר דגש העונה. עדן לא באה, טטרו. די כבר. אה, היא כן באה. משום מה פולצ'ק עובר לי כגיא זוארץ. ליה, את... אוי, את מתאהבת ב... מה חברה שלך תגיד? כולנו בצד של אמיל.   איך זה לא מעניין אותם? ומי זה החדש הזה? אני לא מבין מה בועז מתכנן.   אני מבין שגם יסמין קיבלה כוחות מליפיקיים של הקרנת פלאשבקים. ומה אמוץ שהפך לשוטר סמוי מתכנן? שמתי לב שכל פעם שהוא פה, הפורים לא רגוע.   לא לרעוד, אמיל. לא לרעוד. תזכור מה חברה שלך הייתה אומרת. לא, לא החברה של הבונבון שלי. עד הסיר והמכסה זה היה יכול להיות נהדר.   בועז שלח לו?   ההבעות של דנה לפעמים דומות לשל אביגיל. אני מהמר שיסמין תיפגע באיזושהי צורה בסוף העונה, היא תלותית.   טטרו, אתה שאפת מהעשן? דביל. יאללה, נוביה! יחי עומאר אל שריף!   נו, מה זה?! זה נראה כמו זיכרון שלוק עבר עליו ומחק הכול.   יסמין, את תדלקת את הפונץ'?! משהו לא נראה טוב... אלו ההורמונים מאשמורת שהפכו אותה למסיבת חשק גדולה? רגע, למה כל זה היה אם בסוף אנחנו לא יודעים מה?!