תאג"ד 2- שבוע שביעי!

Roei152

Well-known member
מנהל
די לכנות אותי "שונא מירן " .. אתה סתם מנסה לחמם אש על כלום...
אני מפרגן לך ולמירן..
סתם הייתי סקרן אז אםם סיפרת לה עלינו ..

אגב זה ששחר עם קירקי התגשם בסוף בעקיפין , בתחנה , הוא עם זאת שאתה הצגת בפנינו כחברה לטבעונות של גילי , לפני שהכרנו אותה יותר לעומק כיובל גונן - שחקנית בדאנסטורי ובתחנה ...

YossihNew

Well-known member
לא בעקיפין ולא כלום, שקט כבר. גם בוזי היה איתה, זה אומר שגיא וקירקי ביחד?!

אם כבר אני זה שחזה שהתחנה זה בגלל ששמש ראובני התנדבה למד"א.

יא אוהב נעמה ויעל ושונא אסיה.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה שהתחננה הוא המשך של פלאשבק , בגלל שמש , זה ברור ...
כל אחד שצפה בסשתי הסדרות יכול לדעת את זה .. זה כמו שגיורא יגיד חשבתי על שכונה בגלל שרציתי להכנס למחלמתת האנטיגות של החממה בפוליטיקה ולצדק חברתי יותר לעומק , גאב הוא חשב על שכונה בעקבות המחאה שהיתה ב2011...

YossihNew

Well-known member
אבל אני חזיתי לפני כולם!

אני זה שצחק על זה והסתבר שצדק!

בכלל אני אמרתי המון דברים שהתבררו כנכונים!

אז אל תאהב את יעל!

ואל תהמר על זוגות!

בעונה שעברה הימרת על אמירה!

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תשכח את לילוק ,אלינור ואורי, נטע ודורי ...
אלינור ואורי , טענת שבגלל שיעל ההיא הפוסטר של הסדרה , סביר ששהיא תגמור עם עומר ...

YossihNew

Well-known member
רגע רגע רגע, בוא נעמיד דברים על דיוקם!

לילוק- אני הזהרתי לפני כולם שליטמן רודף אחריי ועלול לפגוע לי בלילה (בסוף הסתבר שצדקתי). אתה גם פסלת את האפשרות שיתפתח משהו בין לילה ואירה (היי, גם תחושת קרבה חזקה זה משהו!).

אלינור ואורי- זה מתאזן עם זה שאמרת שלעולם לא יגידו על אלינור "צאן לטבח", אז כאן צדקתי.

ובנושא נטע ודורי- אני לא פסלתי את הרעיון, אני גם קיוויתי ששירה תהיה, אני בסך הכל ניסיתי להמציא עלילות שיוסיפו פלפל לסדרה. כי בוא, מעוכב המשכורות לא יביא לנו עלילות, כנראה... בפעם הבאה שאפגוש את אשתו אני אגיד לה להפליק לו על חוסר הבנייה.

וכמובן:

אגמודי (אני אמרתי ואתה תמיד היית בעד מיטלודי, עוד בעונה הראשונה), גילי ורומי (חשבת שירן בכלל!), גאולה ודן (והעלילה שלה עם הרדיו!), ומי היה זה שאמר לך מי זה אבא של פרנקו?!

כדי שתקנא, אוסיף עוד תמונה שלי מקבל אהבה ממפורסמים.

1596485934330.png

Roei152

Well-known member
מנהל
כי לי בניגוד לך , לא כ"כ דחוף ללכת להצגות, ולהצטלם עם כל מפורסם שאני תופס ., אם הייתי רוצה את זה , תאמין לי שהייתי עושה את זה באובסטיביות , זה נחמד מדי פעם , אבל לא צריך להפוך את זה לדרך חים ,
בתברחו למשל לא הצטלמתי עם אגם , למרות שהיא היתה נגישה לי ...
" צאן לטבח" זה ביטוי נוראי לילד בן 8 שצופה בסדרה , זה בסדר לספר סיפורי שואה עדיננים כמו למשל מרי ויוחנן בסצנה שמרי מספרת לו על מה היא מפחדת במבחנים ..

YossihNew

Well-known member
בוש והיכלם לך. בוש והיכלם! מה זה?! אני מייסר את עצמי על היכולת להצטלם עם ג'וי שסירבתי לה, ואתה פשוט זורק?! כי כשאני איתך בהשקות אתה מאוד אוהב להצטלם איתם!

אתה יכול להתווכח, אבל כן נכנס בסוף צאן לטבח!

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון , אני מאוד אוהב להצטלם איתם ואיתך, אבל פחות עסוק בזה ממך.. פפחות מתייג שחקנים , פחות מביע דעה באינסטגרם ..
האינסטגרם הוא בעיקרון חשבון לצפיה בעדכונים של הסדרות , אם תשים לב לרשימה של הנעקבים שלי , תראה בעצמך , רק כמה שחקנים אהובים מאוד ובעיקר סדרות , וחברות טלויזיה ואימא של רוני שאני עוקב אחריה , רק כי היא המנהלת של קידז והוט בידור , ולפעמים היא מפרסמת על סדרות בערוצים לפני כולם ....
הכל אני עושה בשביל הפורום ...

YossihNew

Well-known member
בוש והיכלם, בוש והיכלם!

לכן אתה מקנא בי ובמי-רן, כי כשפגשתי אותה קיבלתי ד"ש לעצמי!

למעלה