היי! מה זה השיר הזה ברקע...? מוכר לי... אני לא זוכר מאיפה, טיפש טיפש שכמוני... לא, לא, תשאלי את רונה מה הבעיה עם סגל הזה... רגע, אני לא מבין, ממתי היא יודעת על פיונה?
אני לא רוצה לדעת שחלמת על ניסים בלילה. לא מדברים על מה, ליה? אמירה. הוא גנב לך את העלילה. רותם בלי עלילה כרגע. אמיל, למה ככה? אגב, יש שם חדש לזוג, אמיליה. שזה משתלב. אבל אני בצד של אוריליה. כן, הוא יוצא הביתה. אחלה של בית, תדעו. בכיף, טטרו, יא צהוב. אל תקרא לה לילה, זה עושה לי בלבלות מלכות. תכף אתה תבין גם. אני אגיד לך מה עושים. עוברים את הגבול לנוביה. תשאלי את החברה שלך.
פולצ'ק, אתה אידיוט. רק שתדע.
היה אירוע אירוע. כן, החיים האלה יכולים להפתיע מאוד, ליה. לא, הדליד לא יכול לשחרר כבר?! הלוואי היה מתקדם כבר לרותם, אין לה עלילה. יסמין, את הסטנדאפ תשאירי לאוג. טוב? גם אני רציתי להגיד עומר. אה, אחלה, יפה לך, ליה. כן, מה לגביה? מה לגבי חברתי הטובה והמתוקה? איו, איו, דנה לב, תשמרי על השפה! את לא רוצה להישאר בעולם הילדים?! לא כמו הנשיקות עם אוריין. לא לא לא. ממש, טיפשה טיפשה. אבל את ליה, את מלכה.
היי, ראש הממשלה כבודו. הכוחות החמיצריים פה משתלבים בצורה הזויה ודברים מתבהרים יותר מתמיד. לא לא לא לא לא, אני לא נותן לך לקבל עזרה ממשקיע אמריקאי! היינו בסרט הזה!
וגם את, בפעם הקודמת שעשית מאהל את יודעת מה קרה. היא... היא אמרה אחלה בחלה!!!!!!!!! כן, ראש הממשלה בבית חולים. ההפגנות האלה גמרו לו את הבריאות. מיואש מאוד, גברת. המדריך שלך לשעבר. והיא היא.
הסמור סופסוף מתעורר. אבל למה על האוכל?! חבר'ה, זה אחלה, אבל איפה הפורנו המשובח?
לא מבין, זה התפקיד החדש של רותם? לישון? לרותם אין עלילה, בן לולו. תיסגר על זה.
שירה. מקלחת. שירה. מקלחת. שירה מקלחת. הרל"שית. תחת. מה אכפת לי מהצורות? פשוט תראי לי! בטח, את מהפנטת.ספרי לי עוד, רונה. ספרי לי עוד. דברים הזויים קורים לאליפים האלה.
חיים שליייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תראו מי פה, המהממת המקסימה שלי. רגע, אבל מה עם ה... פורנו. קיבלתי. תודה, מיי-מיי. את חברה אמיתית.
הם הכניסו לכריזה של בית החולים "ד"ר רובין למחלקת קורונה"! גדול! ציון רובין, אתה עכשווי. וואו... מי... מי יכול היה לסדר את הדבר הנורא הזה עבור עומר... איזה אויבים כבר יש לו... כותבים פרמדיקית, יא עילג.
יסמין, תעיפי את הפרחים כבר. לעזאזל, יסמין. טיפשה טיפשה שכמוך.
זה מה שהוא ספג במלון באילת. נו, די, בן לולו, רותם לא רוצה עלילות. תן לה לישון ולא להיות בעלילות. כמה תוכן שיווקי, שלא נדע!!!!!!!!!! יאללה, לא משנה מה עושים, אנחנו רוקדים. נכון? חזרת לשורשים.
יש מפגש פסגה חמיצרי פה. כל השנים. המון שנים בהמון מימדי זמן. היא גם הודחה מראשות המועצה בגלל כסף. ובגלל שהיא נולדה בכביש החוף. אני לא יכול עם השילוב החמיצרי הזה.
יפות שלי. מהממות שלי. חמודות שלי. אוי לא. תקרית דיפלומטית. את מהממת, אוריין, אני יודע את זה. מה את רוצה, חיים שלי? בא לך אנטריקוט? לא השתפר. מלכתי, שיש לה מקבילה שהיא אחות למלכה, את בדרך להיפגע. אבל לכי תכניסי את רותם לעלילה! סע! אתה נהג, סע!
כן, הוא בסדר. הוא ימשיך לכהן. טוב, זה זוג שלא אכפת לי שיישאר. איך הוא לא מגיב, לוק קלאסי. אז בקיצור נקרעים בין אוכל לבין אהבה. הגיוני.
שילוב בין שלוש היפות. כן, שלושתכן לישון! אבל עכשיו, עכשיו! תרחיקו את אמיל!
לברוח מאמיל!!!!!!!!!! הנה אמיל. היי, אדוני. תקרית דיפלומטית פה. טוב, יש לה חברה לסדר לך אם לא יעזור. ותמיד יש את ההיא מחיל חינוך שתוכל לשחק איתה. או איזו מישהי, יש לה אבא מפורסם.
היא רק עולה במעליות זאת. אוקיי. סבבה, מסיבת חשק אחת גדולה. אבל יש פה אנשים, חבר'ה. גם אני חושב שאתם אחלה של זוג. בואו, חבר'ה, הבחירה השנייה זה בועז. ועל סגל לא נדבר בכלל.
מחנה. אנחנו בגאליס, בתכל'ס. וכמובן, כמו תמיד, רותם תמצא משהו ביער. כי זה גאליס והיא פראית. או... מה זה היה?