תאג"ד 2- שבוע רביעי

YossihNew

Well-known member
פרק 51- ליה קרני 👑
👩‍❤️‍👩

אז מה אמיל יעשה כחוג"ד?

מה מעצבן את ליה מאוד?

ו... יש לי תחושה ששכחנו משהו... אה, כן, מי ניצח? שושנה או ברדוגו?

YossihNew

Well-known member
אמיל... מה אתה עושה? גם אתה מעורב? אלונה יודעת? אין, אולי בנצי גופשטיין צדק לגביך.

לוויין? מה אתה מחפש, בן אדם? זה קשור למגנטיט?

איזה שם לפרק. איזה פרק בונבוני! איזה זוג חמוד! איזה עיניים ליצור החמוד בטלפון שחושב שאני ספרן מקסים! היי, הבונבון שלי שיחקה את רות וסטהיימר ביהודים באים, היא הסבירה על המיניות הזאת. ו... אני עשיתי את שלי, מיי-מיי. את יכולה ל... אה, יש גם את החצי שלה. לעזאזל, גם אצלי זה הקטין! גם אצלי משהו קטן! אני מסתכל לך בעיניים וזה מרגיש. הבונבון חסין, נו. אה, גברת, את משתי עונות אחריה בגאליס!

אני רוצה להבין, הוא מרגל לנוביה? אה... זה כי הוא דרוזי. יש המון דרוזים מהגולן שמופרדים מהמשפחה שלהם בסוריה.

בונבון, את תמיד היית יפה בכל גלגול.

נכון, מיי-מיי. צודקת. היא כתבה 'פסדר' ו'טוף'? היי, המרגל. אבל ליה... בונבון שלי... אוריין... אותו תשמרי לחברה הטובה שלך אם כבר.

סוריה, ואני חשבתי נוביה, תראו מה זה. חשבתי שהבונבון שלי התאהבה באל מקדסי..., לא בסמיר עוודאללה...

כמה איקרוס שווה? אה... זאת שם לא... זאת ההיא... בונבון, נאצי זאת מילה בין לאומית... ראית? אמרת את זה כמוני. אנחנו חושבים זהה.

לא כדאי לך, היא הייתה עם בועז לפני.

אוף, בונבון, את נאיבית. האו"ם זה משמר הלילה, אני מבין. זה נכון, ליה. זה נכון.

אמרתי. שאני רוצה. פרק. של דורה! לא של ג'ורה!

זאת דבורה, מה שזה שם?

אז בגלל זה הוא שונא את יאיר והמשפחה שלו... ענייני דת... אתה תאכל הכול, קובי פרג'. כולנו יודעים את זה. הוא בטח לוקח את כל האוכל לעצמו ומשלים מברכה. אני עם הבונבון שלי. לא לא לא ניתן לכם להגיד לליה שהיא תאכל את האוכל, אנחנו רוצים אוכל, ואתם תתנו לנו אוכל, ו... למה קטעתם אותי באמצע הסיסמה?! מזכירה את רשף, מה? אגב, שמעתם ברקע שאמרו לניסים שאסור חיות בחדר אוכל?

כן, יש בעיה...

ההתערבות מתבוטלת? לא, ההתערבות תתקויים!

אף פעם לא אהבתי את בזיק ויויו. עכשיו יש לו משהו שיתחרה בכורסה של אילן.

בונבון, למה את לא מכירה ביכולותייך המנהיגותיות? והמערכת זה ליטמן! הוא נדפק! (כאן נתקע השידור החי. ממשיך למחרת.) אוי לא. ג'ורה.

תכתיר אותה למלכה! יצר מרדנות מלכתי. איך אחיך החורג באמת ירגיש? ג'ורה לוקחת פרויקט את דורה. נפלא.

למה אתם מעבידים מלכות?!

מה אתה חוקר?

שונאי מלכות שכמותם.

כולם צריכים שיעזור להם. היי, זה מהלך היאבקות בכלל... חממה פוגשת את... זאת בעיה. אמה, תתמקדי בחממה שלך. מה הוא רואה?

בועז. מה אתה מתכנן... שיט, נו, בועז. זה לא הגיוני. מה הוא מסתיר?

משחקים לך בראש כמו מליפיק.

רותם, תקשיבי לליה לפעמים.

פולצ'ק, נו בחייך!

אז מה בועז מתכנן לעשות לעומר...? ולמה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 52- עתיד מתוק 🍰

אז מה יש בתיק שעומר קיבל?

האם ליה תרצה את העונש?

ומה הפעם ייפול על התאג"ד?

YossihNew

Well-known member
מה כתוב פה בערבית? יפה, אז הוא עלה על זה...

זה לא בסדר שהיא עובדת מאתמול. לא בסדר. בונבוניות לא צריכות לעבוד. אבל אם כבר לעבוד, עם משינה ברקע.

בטח עומר בשוק, היא שרה לו רק אריאנה גרנדה... הבועז הזה מטריד מאוד.

אין כתוביות! איך אני אמור להבין את הערבית?! מה אמיל אומר?!

מה ניסים אומר?! שמישהו יתרגם לי!!!!!!!!!!!!!

שאם אתה בסביבה, תבוא לבקר? היה חיוך קטן. בלעדייך לא הייתה לו ג'ורה.

באמת מה עם שני אלו? עדיין מרססים? אולי גם אתה הוצאת גימל...

מה זה? מה קורה בגדוד?

אבל מה יש לכתוביות?! מה קורה להן?! ולמה ניסים החליף מדים?!

אמיל, אני גם צריך שתעזור לי לתרגם משהו.

איפה רונה הייתה אתמול?! באמת איפה המטווח?! וואו, איזה תחת...

מה לעזאזל קרה לכל התאג"ד? נכון, וליה הייתה הראשונה שחזתה את הדברים האלה. ופולצ'ק, היה ברור שיקיאו עליך. קצת היגיון. לא, אתה לא יוצא לאפטר.

מגיע לך, אתה לא הקשבת לליה. אולי המקרר לא בסדר.

תגידו, איפה בן לולו לעזאזל?! כמה פרקים הוא כבר לא פה?! גם אתמול הוא לא היה! מפגש בין בונבון לבין... יסמין. שהיא בסדר, כעיקרון.

נכון, ליה. נכון. הכול בגלל שלא הקשיבו לך. מיי מיי! אוי... נדפקנו... לא, בנות, לא לריב! לא לריב! מיי! בונבון! לא לריב!!!!!!!!!!!!!!!

הנה בן לולו. אבל למה חלק כן וחלק לא? נכון, הוא לגמרי צהוב. חוסר מזל, פולצ'ק.

בונבון עוזר.

מה זה הבית זונות הזה?! רגע, אני לא מבין, אתה לא יכול להפוך לסבבה סאלי ולהכשיר משהו?

בונבון מסייע לתינוקות. רק הבונבון שלי רגישה לבעיות של התרגום. ברור. הכול בזכותך. ליה, תרגמי לי פרק!

גם ברדוגו הקיא עליו. הבחור הזוי... היית פה והתמלאת בקיא.

רונה, את הרובאית הכי טובה בצה"ל. והכי פמיניסטית. וריבונו של עולם, התחת שלך... כישרון טבעי של מנהיגת המליפיקים. למרות שמוזר לי שלרונה אין עלילה עם מישהו אחר. זאת עלילה מנותקת. אלא אם היא... היא כן.

ליה קרני, מושיעת הסוריות. היי! תפסת קצת ערבית! אבל ברור שאנגלית את יודעת הכי טוב... הרי לימדת דור שלם. עכשיו תלמדי אותם ערבית.

פולצ'ק! לעזאזל איתך, יא בן אדם מעצבן! מה ליה אמרה?! מה היא אמרה?! ופעם אחרונה שהיית בבית החולים... עזוב, זאת לא הסדרה. מי זאת השחקנית...

מאוד חשוד.

רגע... זאת הפעם הראשונה ששירה פוגשת חברה של ליטמן... כלומר, עד שנראה את איילת... ברור, הם קרובים כמו אחים! אחים חורגים! חמודות אלה. וסיימתי פרק שלם!

YossihNew

Well-known member
פרק 53- דבר אליה🤵👰

אז האם פולצ'ק יודה שהוא (לא) אנס?

מה עם עומר והיומן של דלאל?

ומה הבונבון תוציא מיסמין על כוס וויסקי?

שיר m

Well-known member
פרק 53- דבר אליה🤵👰

אז האם פולצ'ק יודה שהוא (לא) אנס?

מה עם עומר והיומן של דלאל?

ומה הבונבון תוציא מיסמין על כוס וויסקי?
טוב צחקתי מלא הפרק...

ליה מלכה. פשוט מלכה. היא ואמיליו הולכים להיות זוג כל כך טוב.

העלילה של פולצ'ק הזויה במיוחד... אבל משעשעת. מעניין מה יקרה כשנטע תתעורר.

לא יודעת איך עומר מחזיק את עצמו, אני הייתי פשוט יורה בבועז.

YossihNew

Well-known member
טוב צחקתי מלא הפרק...

ליה מלכה. פשוט מלכה. היא ואמיליו הולכים להיות זוג כל כך טוב.

העלילה של פולצ'ק הזויה במיוחד... אבל משעשעת. מעניין מה יקרה כשנטע תתעורר.

לא יודעת איך עומר מחזיק את עצמו, אני הייתי פשוט יורה בבועז.
ליה מלכה אבל מעניין מה גאיה תחשוב.

שיר, שעומר ירה? את הרי זוכרת שהוא ורובים זה מורכב.

YossihNew

Well-known member
בונבון שלי!!!!!!!!! הכי כיף לשתות וויסקי. תראי לה מה זה. לא, הם ברוגז מאז שהיא ירדה על איילת. תשתחררי באמת. עכשיו הבנתי שדנה לב תמיד תישאר מדוכאת ככה. דבורה, או רחב... מישהי מהן. מישהי שיעל שרוני שיחקה ביהודים באים. מה באשמתך? איפה הגירל פאוור? כן, רותם סימנה אותו ודניאל הלך ונסע לחו"ל כמו כל פעם שקשה לו.

קוראים לה שיר פופוביץ. כן, בטח. כמו אושר שכמעט התארסת איתה שם. פאק, אתם קולטים שעדי חבשוש יצרה קריירה שלמה מאז העונה הראשונה?! היי! עודד ליאופולד! למה הרסת, למה... כוכב הצפון הורסים היום...

אל תתן לו קרואסון. אבל סבתא ננולי לא מתה? אבל לא באמת? עדן, תראי, הוא הקורבן פה! לא מבין את עדן. היא ראתה אתיופי ומחליטה לגייס אותו. לא שוב ממריצים, נו...

אגם, את צודקת לגמרי. ניסים, אתה יודע כמה אוכל חשוב. אבל אתה הסבבה סאלי, לא? תכשיר מטבח!

עם מי אתה מנהל מו"מ?! זאב נאמן?!

מי מטביע את ליטמן? ולמה אליעד ברקע? מליפיקים שונאים מים. הטלפון הזה בטח יהיה חשוב.

זה בטח הוא. בוודאי. הבועז הזה דפוק. פורים, קצת אחרי וונדנדיינז. הנה יסמין. יסמין נראית שיכורה קמעה. עכשיו גם היא תקיא. אבל זה מהוויסקי.

לא הבנתי את עדן. ממש לא. את כוכבת ילדים, דברי יפה.

אני מניח שבשביל מר קולמן... האדמה רעדה. סטדגיש! ברור, היא זקוקה לו. הוא לא אנס! והיא לא צריכה לדעת על מה שהולך בבסיס המטונף שלכם.

(כאן, כרגיל, נתקע השידור. נמשיך מחר!)

לא דיברה ולא כלום, ואין זרימה, האגם יבש.

הוא מתפשט די הרבה.

מקרר יקיא עליך ואז הוא יתרוקן. ואז אתה תנקה היטב. אגם, ציטטת את נועה קירל, ואני אומר: רד מהשמיים, אתה לא טייס.

אני לא מאמין שהוא חושב שהוא שחור. כבר היינו בקטע של זוגיות של עדן...

לא. הוא לא עשה את זה. הוא לא. לא. אני משער שמיכל קופר קרן מסתכלת על הסדרה ולא יודעת איפה לקבור את עצמה מרוב שכוכבות שלה מקללות כאן. ומסוממות.

כאילו, כל דמות של דניאל גל תצטרך חתך?

בונבון, את זמרת מהממת. בעיקר כשאת שיכורה. אולי שוב תעירי את רונה בחמש בבוקר? אמיל, אתה לא רגיל, אבל זה משהו שקיים אצלנו בבסיס. זה הווי. צריך יותר סצנות של שיכורים בסדרה הזאת. התשובה היא כן. ומיליון.

באמת מה הוא עושה...

זה מה שבן לולו עושה?!

כולם על הילדה...

הוא והקרוהן, אנחנו והקורונה. זאת רק משפחות אומנה יש לה.

אבל אין לי כתוביות! מה אני אמור להבין?! זה כאילו אני שוב ילד אצל סבתא שצופה בערוצים בערבית ואין לי מושג מה רוצים מהחיים שלי!

למה כולם עם ממריצים?! למה לא למדו לקח?!

מה אתה בדיוק עושה עם הכרית...? היי, דלאל.

נערך לאחרונה ב:
למעלה