אמיל... מה אתה עושה? גם אתה מעורב? אלונה יודעת? אין, אולי בנצי גופשטיין צדק לגביך.
לוויין? מה אתה מחפש, בן אדם? זה קשור למגנטיט?
איזה שם לפרק. איזה פרק בונבוני! איזה זוג חמוד! איזה עיניים ליצור החמוד בטלפון שחושב שאני ספרן מקסים! היי, הבונבון שלי שיחקה את רות וסטהיימר ביהודים באים, היא הסבירה על המיניות הזאת. ו... אני עשיתי את שלי, מיי-מיי. את יכולה ל... אה, יש גם את החצי שלה. לעזאזל, גם אצלי זה הקטין! גם אצלי משהו קטן! אני מסתכל לך בעיניים וזה מרגיש. הבונבון חסין, נו. אה, גברת, את משתי עונות אחריה בגאליס!
אני רוצה להבין, הוא מרגל לנוביה? אה... זה כי הוא דרוזי. יש המון דרוזים מהגולן שמופרדים מהמשפחה שלהם בסוריה.
בונבון, את תמיד היית יפה בכל גלגול.
נכון, מיי-מיי. צודקת. היא כתבה 'פסדר' ו'טוף'? היי, המרגל. אבל ליה... בונבון שלי... אוריין... אותו תשמרי לחברה הטובה שלך אם כבר.
סוריה, ואני חשבתי נוביה, תראו מה זה. חשבתי שהבונבון שלי התאהבה באל מקדסי..., לא בסמיר עוודאללה...
כמה איקרוס שווה? אה... זאת שם לא... זאת ההיא... בונבון, נאצי זאת מילה בין לאומית... ראית? אמרת את זה כמוני. אנחנו חושבים זהה.
לא כדאי לך, היא הייתה עם בועז לפני.
אוף, בונבון, את נאיבית. האו"ם זה משמר הלילה, אני מבין. זה נכון, ליה. זה נכון.
אמרתי. שאני רוצה. פרק. של דורה! לא של ג'ורה!
זאת דבורה, מה שזה שם?
אז בגלל זה הוא שונא את יאיר והמשפחה שלו... ענייני דת... אתה תאכל הכול, קובי פרג'. כולנו יודעים את זה. הוא בטח לוקח את כל האוכל לעצמו ומשלים מברכה. אני עם הבונבון שלי. לא לא לא ניתן לכם להגיד לליה שהיא תאכל את האוכל, אנחנו רוצים אוכל, ואתם תתנו לנו אוכל, ו... למה קטעתם אותי באמצע הסיסמה?! מזכירה את רשף, מה? אגב, שמעתם ברקע שאמרו לניסים שאסור חיות בחדר אוכל?
כן, יש בעיה...
ההתערבות מתבוטלת? לא, ההתערבות תתקויים!
אף פעם לא אהבתי את בזיק ויויו. עכשיו יש לו משהו שיתחרה בכורסה של אילן.
בונבון, למה את לא מכירה ביכולותייך המנהיגותיות? והמערכת זה ליטמן! הוא נדפק! (כאן נתקע השידור החי. ממשיך למחרת.) אוי לא. ג'ורה.
תכתיר אותה למלכה! יצר מרדנות מלכתי. איך אחיך החורג באמת ירגיש? ג'ורה לוקחת פרויקט את דורה. נפלא.
למה אתם מעבידים מלכות?!
מה אתה חוקר?
שונאי מלכות שכמותם.
כולם צריכים שיעזור להם. היי, זה מהלך היאבקות בכלל... חממה פוגשת את... זאת בעיה. אמה, תתמקדי בחממה שלך. מה הוא רואה?
בועז. מה אתה מתכנן... שיט, נו, בועז. זה לא הגיוני. מה הוא מסתיר?
משחקים לך בראש כמו מליפיק.
רותם, תקשיבי לליה לפעמים.
פולצ'ק, נו בחייך!
אז מה בועז מתכנן לעשות לעומר...? ולמה?