תאג"ד 2- שבוע חמישי

YossihNew

Well-known member
פרק 54- אוקסיטוצין 💉

אז מה עם המשולש טטרו/עדן/דקל?

האם רותם תגלה את עומר ותעזור לו?

האם ליה פתוחה להצעות?

ומה עם רונה וזהבי?

YossihNew

Well-known member
היי, דלאל. לא, לא לברוח, זה חבר. חבר מקומי. חתיכת בעיטה... ליטמן התחיל לתקוף ילדות, מה?

לבנות לא ממש אכפת, נראה לי. טטרו, אתה לא מתכוון להנשים אותה? גל חום? בידוד, עדן. בידוד.

הסורית נראתה פה. אני מרגיש שהוא פשוט מחליף את דניאל. חבל. קשה לקבל דמויות כאלה.

הרעה מכדברא והרע מנעלמים. יפה. רונה, יש לך אחלה תחת. הנה, אמרנו. היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית! מהממת.

אם כבר מהממת... הם לא יעזרו, גם אם הוא נסיך נוביה. האו"ם זה דרדסים? שונאי ישראל ודרוזים. כן, אלייך. מה אני עושה כשאני חרמן אש?!

לא אוהב שטטרו ודקל כבר לא בעלילות קומיות כל כך. חברים שמתחרים על בחורה זה לא קומי. למה מאחוריהם יש ציור של חייל שמציע כדורים?

ליטמן לא מעשן, אני חושב. בגלל זה הוא לא עישן בסצנה. תדעו לכם שמאוד מקובל בכנרת ובגולן להסתיר מבוקשים. זה מקובל מאוד. אימא שלו? איזו אימא שלו? אני מכיר אימא אחת שלו ש... מזדהה מאוד עם עומר כאן. (אוי, שיט. זה מתחיל) אבל רותם, חבר שלך בחו"ל. את יודעת איפה הוא. תמיד הוא בחו"ל. כל הזמן.

שלום לך, ריצ'רץ'. ידעתם שהגר טישמן נשואה לדניאל סבג? ידעתי שהם ביחד, לא חשבתי שהם נשואים. תן לה לקנא!

יש לה ניסיונות חיזור הזויים. ועכשיו אני רואה את סופי. חסר לך בורג במוח.

נמתחת כמו רקדנית. היא יורדת עליך, טמבל! מה יש לך?! (וכאן כרגיל השידור החי נגמר, אמשיך מחר כך)

איפה היינו? כן, אומני טרפז מעופפים. בכל אופן, היא גמישה כמעט כמו אחותה המצוינת. הבנו, הם עפים על עצמם, הדניאלים. אבל הדניאל השני עף במטוסים.

עדן נהדרת. דקל לא רוצה להסתבך שוב עם מקרר. תאמינו לי. סטלין גרוזיני, זה טטרו. אני מאוד אוהב את עדן הנמרצת. היא צריכה להיפגש עם רותם השיכורה.

בן לולו, מתי לעזאזל תכתוב שיר? יש אחלה שיר. "זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים, מן הבוקר עד הערב כאן עובדים וגם שרים"... ואגב, זומזום, זאת בדיוק הסיבה בגללה אגם מקבלת יחס טוב שם. היא דבורה בעצמה, הייתה תקופה שגם לה היה שיר דבורים. חכו שעומר יביא את אלפי, בכלל חגיגה. בכל אופן, הם מקדמים מאוד את הקולה-קפה הזה. רגע, רגע, מדריך לשירה מזרחית? פנה לניסים! כולנו מכירים את הלהיט המזרחי שהוא כתב.

כל הזין באהבה.

מה זה?! מה הוא קשור?!

אז הייתי אומר שהכותבים לא כתבו לו עלילות טובות. אני מבטיח לכם, זה לא מה שאתם חושבים.

דלאל, תישארי כבר במקום אחד. באימא שלך.

כן, נשמות. אחלה.

דלאלללללללללללל!

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
פרק 54- אוקסיטוצין 💉

אז מה עם המשולש טטרו/עדן/דקל?

האם רותם תגלה את עומר ותעזור לו?

האם ליה פתוחה להצעות?

ומה עם רונה וזהבי?
😲 הם אשכרה שלחו לנו שיחה מדניאל ולקחו אותה אל הלא נודע!
פשוט התעללות!

רותם מותק. קרעה אותי עם הסיפור על הקרקס:-):

פרק טוב.

YossihNew

Well-known member
פרק 55- אח שלי אתה בסדר, העולם דפוק 🏴

אז מה דלאל מסתירה?

מה יסמין תגלה?

ומה עם עדן? נרגעה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פרק 56- בועז 👿 (הייייייי מה זה פה פלמ"ח?!)

אז מה בועז מסתיר?

איך יגיבו על המעשה של עומר?

ומה טטרו יעשה?

YossihNew

Well-known member
אני רק מחכה לסצנה של יסמין וסגל עם רונה. זה יהיה שילוב בין אליפים וכדברא בצורה אכזרית. היא חותכת לו את הלב. או שהוא חתך בעצמו?

אל תדאג, בן לולו. המחלות הסוריות הן לא העניין. כולם בטוחים בזה.

אני לא חושב שמיכל שמחה מהסצנה של דנה ועדן. ממש לא. חוקרת על בחור, מה, יסמין? הבועז הזה מפחיד. הוא יודע להגיע ברגעים הזויים.

לא מדויק, מה שקרה זה שאתה היית הקורבן. כי סבתא ננולי? היא מתה. אבל לא באמת.

רב נגד מתקדם מאוד. ביי, פיקצ'ו. אתה תירצח בידי אובססיביים לערוץ הראשון.

נמאס לי מהתפילה של טטרו. איזה יופי, לחברה של ליה יש כלבה והיא יודעת לדאוג לה! אבל טטרו... אתה היית הקורבן שם. בונבון שלי, את חכמה. אבל למה הוא מדבר על שערות? למה דווקא שערות? ועכשיו אני מרגיש שזה פרק בפיג'מות. ככה מתחיל פרק בפיג'מות. איזה קטע, אתמול היה גיליוטינה. אולי אצל עומר. וזה לא מה שאתם חושבים.

מה בועז הזה רוצה... הוא כזה מתוחכם. עשירון עליון? אולי זה ממריצים? אולי זה קורונה?! לבידוד, אשר! מה הוא מסתיר ומה הוא עושה? לא לרדת מהאמבולנס, את יודעת מה קרה לבן אדם האחרון שירד מאמבולנס? אוקיי, עכשיו גם השיר שלנו הצטרפו לפה. סבבה.

אולי גם אתה סבלת מהאוכל.

לדנה יש פרצוף מדוכא. זה לא היה ככה איתי בתמונה. אימא עם אירוע מוחי?

שיחה עם המג"ד.

רונה ממש אובססיבית לרובים, אני מבין. מפגש מליפיקים! קצר מאוד אבל מפגש מליפיקים. תצדיע, לוק, תצדיע! היי, לא יפה לעשות אצבע משולשת למדריך שלך מהפנימייה! אז מה אם בגללו הסתבכת אז... הוא לא יציב. שדה מוקשים זה מקום נחמד לבילויים. חכו ותראו. טוב, מי מהפנט את הקב"ן?

(ושוב, מחר כך)

לא, למה אתה לוקח איתו טרמפ, למה כולם לוקחים איתו טרמפ?!

הוא הקורבן פה. טטרו, אתה נמשך לג'ינג'יות. זה לא יפה. שוב הכלב. הוא כזה הקורבן. אבל לא באמת.

מקווה שהוא לא מסתיר שהיה מעורב בשוד! הוא סומך על ביטוח לאומי. יופי, בועז. אתה מאוד אקטואלי היום. אני לא מבין, הוא עשירון עליון? הוא לא? בטח יתנו לך, 750 שקל שלמים! זה די ברור שהמצב שלו נוראי והוא יהיה חייב לשדוד בנק בשביל זה. ההיא מאוהבת בליה בכלל.

אבל אני רציתי ליה ואוריין, מה אכפת לי מבועז והרומנים שלו עם או"מניקים בשירותים כשבחוץ צובאים על הדלת?

מנסים לאשפז אותו? לא טוב.

בועז, יש לך חברה מוזרה... היפנטה אותך, מה? רגע... אולי אמיל... יצטרך... לא, לא ממש. הדמות של בועז השתנתה קצת. פתאום רואים אותה באור אחר. למרות שליה המלכה בטח תיקח לו את החברה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
תתמקד בלכתוב שיר לאגם במקום. דלאל! אל תברחי! רק בשביל של ליה! איזה שביל שימושי. הוא לא יודע באמת ערבית. וזה גם ניב אחר. אולי ניסים יודע... לא, גם הוא יודע רק קללות.

ואני נשבע לך, זה לא מה שאת חושבת.

אמיל, תעשה את מה שאתה יודע לעשות. תדבר איתה בערבית. קדימה. למה אתה פה?

תשאלו את בועז. היא תברח בסוף. או שבועז ימצא אותה.

לא הבנתי אף פעם מה זה "קולה" בקשר. סגל התחמן הזה... תמיד היה תחמן. עוד כשהתחזה לשגיא ברייטנר היה תחמן. חייב להגיד שלדנה לב יש שני מצבים: שמחה מאוד, או מבואסת ומדוכאת מהחיים. ראינו את זה בכדברא. חשבתי שהאקס שלך קלינט איסטווד מרמת הגולן.

זה מרטין לותר קינג מול מלקולם אקס. אתם לא בתחתית הסולם, סליחה, יש ערבים. אני מבין שיש לנו חברה חדשה לבוזי. הוא ידווח לשירלי והיא תקשר ביניהם. אבל עדן מדהימה, באמת. יש לה כישרון.

היא מסרקת אותה. יפה.

בעיה של עומר! נכון, רותם והילדה.

יסמין, תהיי חברה. את באלימות, יסמין? קנאה. ליה מוסרית. לא לדחוף אותה!

גם ליסמין יש צדק בדבריה.

היום יום הבסטיליה. עדן יכולה לערוף ראשים. יעקב נזלת? האח של עומר נזלת? איזה בן אדם? בן אדם שמן. איזה שמן? לא משנה. הם מתנשקים. נו, בחייך, דקל. מה זה השטויות האלה... תחזרי לדניאל פישר.

הוא ייקח לה את הטוסט, תאמינו לי. הוא לא מבין שיש קשר בין ההיעלמויות?!

ליה תמיד צודקת. תמיד. (וכאן נקטע הפרק. מחר כך!)

אבל זה אחיה החורג, זה דוחה! כן, עשו המון. בעיקר פולצ'ק האנס. נכון, מה כולם על ליה ועל השבתות שלה?! מי דיווח? יסמין דיווחה.

מה זה, קורונה? אסור לבוא איתה במגע? אה, אם רק הממשלה הייתה פועלת כמו סגל. היי! טייזר זה רק באמריקה! הם אפילו לא פגעו לו ברגל. בושה.

עכשיו הוא ממש עצבני. ממש עצבני. וקירקי הייתה באטרף על טבעת.

לדור הררי יש משהו שהופך אותו ללא אהיב. כן, איזה וירוס? הם לא חולים! זאת סתם שפעת!

לא, כי הסינים. ליה לס. אני לא מאמין בשום וירוס.

יופי, עדן.

YossihNew

Well-known member

איך היא מתארחת!

איך היא מהפנטת!

איך היא עם התחת!

היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית!

שיר m

Well-known member
שאלה אחת על הפרק הזה, איפה הפלאפון?!?!?!?!?!?!?!?!

ויסמין, נשמה, המניפולציות הן קודם כל עלייך...

שיר m

Well-known member
יופי, אז בועז לא עשיר כמו שהוא מספר, יכולנו להבין את זה לבד...
אבל לא הבנתי עדיין מה הוא עושה בשבילם שהם רוצים להכפיל?
ואיך זה קשור לסגל?
בקיצור הסיפור עדיין לא ברור.

ויופי רותם, שמת לב שאבד הפלאפון? עכשיו חכי שדלאל תתקשר.

שיר m

Well-known member
איזה אור אחר? הוא אוכל את הדיסה שהוא בישל לעצמו.
עדיין בלתי נסבל.

למעלה