היי, דלאל. לא, לא לברוח, זה חבר. חבר מקומי. חתיכת בעיטה... ליטמן התחיל לתקוף ילדות, מה?
לבנות לא ממש אכפת, נראה לי. טטרו, אתה לא מתכוון להנשים אותה? גל חום? בידוד, עדן. בידוד.
הסורית נראתה פה. אני מרגיש שהוא פשוט מחליף את דניאל. חבל. קשה לקבל דמויות כאלה.
הרעה מכדברא והרע מנעלמים. יפה. רונה, יש לך אחלה תחת. הנה, אמרנו. היא מלכה ויש לה כתר וקוראים לה הרל"שית! מהממת.
אם כבר מהממת... הם לא יעזרו, גם אם הוא נסיך נוביה. האו"ם זה דרדסים? שונאי ישראל ודרוזים. כן, אלייך. מה אני עושה כשאני חרמן אש?!
לא אוהב שטטרו ודקל כבר לא בעלילות קומיות כל כך. חברים שמתחרים על בחורה זה לא קומי. למה מאחוריהם יש ציור של חייל שמציע כדורים?
ליטמן לא מעשן, אני חושב. בגלל זה הוא לא עישן בסצנה. תדעו לכם שמאוד מקובל בכנרת ובגולן להסתיר מבוקשים. זה מקובל מאוד. אימא שלו? איזו אימא שלו? אני מכיר אימא אחת שלו ש... מזדהה מאוד עם עומר כאן. (אוי, שיט. זה מתחיל) אבל רותם, חבר שלך בחו"ל. את יודעת איפה הוא. תמיד הוא בחו"ל. כל הזמן.
שלום לך, ריצ'רץ'. ידעתם שהגר טישמן נשואה לדניאל סבג? ידעתי שהם ביחד, לא חשבתי שהם נשואים. תן לה לקנא!
יש לה ניסיונות חיזור הזויים. ועכשיו אני רואה את סופי. חסר לך בורג במוח.
נמתחת כמו רקדנית. היא יורדת עליך, טמבל! מה יש לך?! (וכאן כרגיל השידור החי נגמר, אמשיך מחר כך)
איפה היינו? כן, אומני טרפז מעופפים. בכל אופן, היא גמישה כמעט כמו אחותה המצוינת. הבנו, הם עפים על עצמם, הדניאלים. אבל הדניאל השני עף במטוסים.
עדן נהדרת. דקל לא רוצה להסתבך שוב עם מקרר. תאמינו לי. סטלין גרוזיני, זה טטרו. אני מאוד אוהב את עדן הנמרצת. היא צריכה להיפגש עם רותם השיכורה.
בן לולו, מתי לעזאזל תכתוב שיר? יש אחלה שיר. "זום זום זום עולה הזמר מכוורת הדבורים, מן הבוקר עד הערב כאן עובדים וגם שרים"... ואגב, זומזום, זאת בדיוק הסיבה בגללה אגם מקבלת יחס טוב שם. היא דבורה בעצמה, הייתה תקופה שגם לה היה שיר דבורים. חכו שעומר יביא את אלפי, בכלל חגיגה. בכל אופן, הם מקדמים מאוד את הקולה-קפה הזה. רגע, רגע, מדריך לשירה מזרחית? פנה לניסים! כולנו מכירים את הלהיט המזרחי שהוא כתב.
כל הזין באהבה.
מה זה?! מה הוא קשור?!
אז הייתי אומר שהכותבים לא כתבו לו עלילות טובות. אני מבטיח לכם, זה לא מה שאתם חושבים.
דלאל, תישארי כבר במקום אחד. באימא שלך.
כן, נשמות. אחלה.
דלאלללללללללללל!