רוצח קר לב. היום דיברתי המון עם מי-רן בלייב, אגב, זיהתה אותי ואמרה שמי שחושב שליה צריכה להיות עם אמיל צריך לעוף. אז למה אנחנו פה, דביל?! כן, יותר טוב לו עם ניסים, אז אל תלך לסוריה מלכתחילה רק כדי לסגור חשבונות! אתה רוצה לדעת מה יקרה עכשיו כשיגלו שרצחו אותו?! אני אמרתי לכם שאמירה תחזור. מה נראה לך שזה היה?!
זהבי, עונה שלמה אתה מתלבט אם לדפוק את רונה. די כבר. דפוק. אבל הוא עושה כושר! בטח שכתב שירה. בפיצולי האישיות שלו. תפשיר במבה. רגע, הבמבה של אילן במקרה? לא משנה, מזוג. בירה בטטה, הכי חזק. נרניה זה לא כמו רמת גן. ידעת? ואיך אתה חושב שהיא מתה? הפורה?! רונה ממש ממש לא גורילה. היא נפלאה. אבל למה גורילה? תשווה לפנדה.
רק צרות החרא הזו.
מזלך שאתה לא ליה. הבחורה שנואה על כולם. אני לא הייתי סומך על הדפ"רים החדשים... ארבעה מפגרים. אני דווקא שומע את בן לולו... משאבת חלב חי... רגע, אני אמרתי את זה לפני ששושנה וברדוגו... אוף, התכנית הזאת משפיעה עליי שכלית.
ליה פשוט עוברת הכול ולא אכפת לה. רצח, אונס, פרידות... וכלום. בן לולו, לא למדת משהו?! תשאל את עומר, ההורים שלו לימדו אותו דבר אחד: לא מביאים לבית חולים. גם האבא הקודם שלו לימד אותו שבמקסימום מביאים פינצטה ומוציאים את הכדור. תזכור שגם אתה הסתרת את דלאל. לא?
חיות אדם, אבל אולי היא יזידית.
אני לא מאמין שעומר ויסמין הם דניאל ורותם החדשים. העלימו לנו את כל השחקנים הקודמים.
טוב, הוא כמו סימבה, לא? גם סימבה חוזר. אז מה ניסים? זאזו?
תוציא לה את הכדור בפינצטה!
חזרו הביתה. חיסל וחזר. אמיליו, לא קיבלת פקודה. לא יפה. חכו ותראו שזה יסתבך בסוף. ואנסו אותך, ליה. אל תשכחי. זוכרת שאנסו אותך? היה את זה.
יופי, עוד להיט. עכשיו זה יצא וכולם יתלהבו מזה וישכחו מחלב אם והכול כלול.
רונה ממש אהובה על ימנים ברחבי הרשת וגם על הצל. שלא ראה תאג"ד עד הסוף, כנראה. לך, ראול. לך. עלילה מופרכת שכמוך.
אני תמיד מרגיש שעוד שנייה פולצ'ק נעצר.
כי הוא הקורבן פה. ושוב פעם יחטפו אותו... איך ידעתם שהמירוץ למיליון משודר מולכם?! זה לא הרעיון הכי הזוי שלו. הוא פעם חשב שג'ינג'ית עקומה זה יפה...
אם הייתם שואלים את רונה היא הייתה אומרת לכם שזה לא טוב. אבל אי אפשר להגיד שהם לא קורעים. למה אני מרגיש שזה לא ייגמר טוב בכלל? אבל הם הקורבן פה! בסוף הם יקבלו עוד צל"ש.
פתקים מוסתרים? מה אתה, יונתן? אה, דיסק און קי.
מעניין למה הם צריכים את בועז. לא שמישהו מאיתנו יתגעגע. אליו או לפיונה. חיילים סינים! הם מפיצים מחלות!
אז מה? מה הפעם קיבלת? בחייאת דינאק, זה נמרח יותר מאימא של יונתן.
וצירפתי את השיר... לחן: טטרו.