למה יש קאבר ל"סתם" ברדיו של הכוורת? אני לא אוהב את הדבילים מהכוורת. בסדר, לך לחברה של גילי. שוטגאן זה לשריין. דבילים. דיבס זה על אוכל! טוב, עכשיו הם יהיו הזוג החדש של צה"ל.
היי, היי! אמיליו! זה השיר של פרטוק ודנה חינוך! מה אתה מערבב?! יבוא, יבוא, הבחור, בגנים שלו לעבור גבולות בגולן. רגע, למה היא צריכה שעומר יבוא? פרט לרצון שייהרג והיא תשתלט לו על החדר?
טטרו הוא הקורבן פה. אבל לא באמת. בלי מאמץ ובלי לצאת מהבית, זה מחשיד. אני שותה אחלה מוצרים מחלב פרה. עזוב אותי, טטרו. בבקשה.
אבל למה ליה לא מגיבה לאונס שעברה?! ממש מטומטם בעיניי. אמירה זה פאסה. יאללה, דורה מטיילת בסוריה. ולה יש דיבור עם ילדים, תדעו לכם. המשפטים של שירה גורמים לי לצפות ליהודים באים הלילה. אוהבת בנות. מאוד.
ללא מין. מנצור מוכר לי. כן, למה לא? יש לך אחלה חלב. מה היא הוציאה לו?! רימון?! לא, אבל זה שבן לולו שם את הרינגטון עם המילים האלה... יש את הרב הצבאי שאני לא מבין למה הוא מקבל משכורת שחקן.
מתי הם יתנשקו כבר? לא שמענו על החיים האישיים של רונה כל כך. זה לא מקרר בישל, הוא גנב מחיים כהן. למה רוצים להבריח את זהבי? התאריכים ל-2016?! בחייכם, זאת העונה הראשונה! בן לולו, זה שיר של ליה. ורונה לא מתה על השיר הזה כידוע לנו. בן לולו מחרטט. עוד פעם החלב אם...
אני לא מבין את העלילה הזאת. אנחנו צריכים לשמוע על הברית של ראול. למה?! (מחר כך מעולם לא היה מתאים יותר. אבל לא, זה ממשיך!)
אבוטבול הזה מנצל את התקציבים של הצבא... בן לולו מחרטט. מלא יהודים בשואה, ברור. ברור. תדעו לכם שליה אוהבת טקסי ברית, זה מזכיר לה את הפתיח של היהודים באים. הוא רוצה קש, בן לולו. קש. וכתבתי את זה לפני זה.
טטרו הוא רק הקורבן פה... באנו טטרו לגרש. אני ניסיתי להבין את המילים של השיר...
הוא לא נימול בעצמו... אז למה כל הזמן הוא דיבר באנגלית רצוצה אם הוא יודע ספרדית?!
היי, היי! המפגינים לא אמורים לתקוף אתיופים! השוטרים צריכים! אאוץ'. מסכן דקל. זה נקרא לינץ'. פולצ'ק, אין חתונה? ליה צודקת לגמרי. ליה בכלל זה שם מלכותי. איך הם הבריחו לשם את ראול בכלל?
ליה יודעת איך עושים את זה! זה בפתיח של היהודים באים! איך מאמנים מוהל? יש לו תיק עבודות? טטרו הקורבן פה. אבוטבול, גע בבולבול!
ומה אמיליו מתכנן לו?
אני רוצה להבין, פרק שלם הם היו בבית החולים? ומה יש לבועז?