תאג"ד- שבוע 10

תאג"ד- שבוע 10

הקשב!

האם חושחש יברח לירדן? האם בן לולו יוציא סינגל שני? האם יחזירו למנצור את הזין? והאם רותם ודניאל יחזרו?

פרק 32- עד מתי?!

שלוש שנים ודי...

"מה עובר עלייך? את קורעת אותי"

צודק, דניאל, צודק...
&nbsp
האליקו הזה מקבל כל אחד לתחנת הרדיו שלו.
&nbsp
אתם מבינים, חברים, איך יוצרים שמועות? הרי הנחש לא נשך את מנצור בזין, רונה סתם המציאה את זה...
&nbsp
הנחש הזה מקפיץ את כולם! אבל רותם חכמה.
&nbsp
"לכי תזדייני"?! היי, דניאל, זה בדיוק מה שאני רוצה, אבל משום מה אתם לא נותנים לי את זה, וזאת הבעיה! "לך תחבק אותה", ליה, מלכה.
&nbsp
"אני לא מתראיין אצל איילה חסון, אימא." "אבל כל החברים שלך הלכו להתראיין בכתבה על תאג"ד! רק אתה לא?!".
&nbsp
כולם מכורים לאקטיק. אבל הזוגות שרציתי פשוט התבלבלו... אח, תומר קפון הממזר הקטן הזה. באמת מה יש לו שם? אבל התלבש מהר כשהקפיצו.
&nbsp
ליה ופולצ'ק בשיחת נפש.
&nbsp
בטח, רותם, מצטערת. פעם שנייה שאת בוגדת במישהו. כמו בגאליס! אבל כאן את יותר יפה אז נחליק את זה.
&nbsp
השמועות אומרות שידידיה יעלים עין בתמורה לאחוזים מהכסף שהחבורה תקבל.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 33-תלוי על הצלב

רוחות נושבים לסוף...

מתקרבים לסוף?

מה היה דחוף לאוריין לשכב עם דניאל?
&nbsp
חכמה, רותם.
&nbsp
"מה לכתוב לה", טטרו? "מה לכתוב לה"? אני אסביר לך. תכתוב לה: את ג'ינג'ית עקומה וחיוורת וחסרת כריזמה. איייייייייייייכס, הם הראו את התמונה שלה!
&nbsp
איך כבר בוקר כשטטרו ודקל נוסעים, והאמבולנס עדיין לא חזר ממשימת לילה? טוב, חבל שלא אמרת להיזהר מנחשים... לא מספיק דקלה, עכשיו גם דקלה במבטא אמריקני?! כן, טטרו, היא במצב לא טוב. היא חיוורת. אה, ככה זה תמיד?
&nbsp
בן לולו! הפך לכוכב. אמרתי לכם שילך לאגם...
&nbsp
טוב, אני חושב שעליתי על איך גורמים לדקלה להיראות פחות מאוסה. שמים אותה עם טטרו, ונותנים לו לדבר באנגלית שגורמת לי לשבור את הראש. והוא מדבר עם בחורה שכתבה שהדבר שהיא הכי רוצה לקחת לאי בודד זה קרם הגנה.
&nbsp
אברי הלוזר.
&nbsp
יופי, לכל מקום שמי-רן הולכת דקלה באה.
&nbsp
מזל שדניאל הוא לא הזמר בגדוד.
&nbsp
יש לנו כסף.
&nbsp
יום נגד אלימות נשים. ידידה חונק את רותם בטלוויזיה.
&nbsp
פרק רע. מה מכניסים לי ג'ינג'יות עקומות לצבא?

אוי ואבוי

דקלה זקס עם טטרו... איכס... לפחות היא ברחה מהר.
&nbsp
ליה המסכנה צריכה חיזוקים. לא נורא. שקדי נותן לה.
&nbsp
איתן הטמבל, כל הסגל שם טמבל.
&nbsp
בן לולו יצא מלך הפרק, גם בטענות כלפי רותם ודניאל. אגב, דניאל בקושי הופיע הפרק. אבל אגם ובן לולו זה זוג? הנהג המסכן, מחרבן...
&nbsp
מסכן דקל. הדבר האחרון שהוא רוצה ששירלי תחשוב עליו כשהיא רואה אותו זה זה. עצוב כל כך...
&nbsp
ידעתי שההקפצה זאת הדרך של שפיק להביא את הכסף. אבל הכסף לא הגיע ליעד...
&nbsp
מה קרה, אביב? התחלת לככב בערוץ הילדים את כבר לא מש"קית חינוך?

"כשאת מול המראה...

את אומרת לעצמך את האמת?"
&nbsp
אני לא יודע אם דניאל יודע שהיא מנסה לצותת לו או שהוא סתם לא מאמין לה. בכל מקרה עצוב. אבל הוא אדם חכם.
&nbsp
אגב דניאל- ידעתם שההפרש בין תומר קפון לסופי צדקה הוא עשור בלבד? היא צעירה מדי בשביל להיות אימא שלו.
&nbsp
אוי, ליה...
&nbsp
רונה דואגת לזהבי. פעם ראשונה שהיא אמיתית.
&nbsp
יופי על רועי.
&nbsp
אביב המתוקה... איך אני אוהב אותה. באמת, כל הכבוד לה על הזינוק המטאורי.
&nbsp
אוריאן עושה אאוטינג לה ולליה. ו... רונה שמחה מאיך שרותם מגיבה.
&nbsp
טטרו הוא רק צרות. מקווה שלא יהרוג את סבתא שלו עוד פעם מתישהו בשירות. בן דודה שלי פעם אמר שדוד שלנו מתחתן והוא צריך לצאת לחתונה (החתונה הייתה לפני ארבע עשרה שנים, אם זה מעניין).
&nbsp
רונה הזונה, היא אוכלת במבה אדומה, זה מראה כמה היא מרושעת.
&nbsp
שירלי מתאוששת קצת מהר מדי מהאונס.
&nbsp
כן, דניאל מלך. רק מי ידע לגבי ליה ואוריאן? רותם? אגם יפה. כן, ליה מביאה את המשפט שהיא מתה על הגדוד.
&nbsp
רק אל תדפוק גם את ליה, אה, דניאל? שלא תהפוך לדניאל אחר. אח, הסצנות שלו עם רותם... אבל הוא טועה. וגילה משהו חשוב.
&nbsp
אוי, טטרו, אמרתי לך לא לסמוך עליה... לרגע חשבתי שניסים עבד עליו בחזרה, אבל הוא לא מספיק מתוחכם בשביל זה. נו, אמרתי לך, לא לסמוך על דקלה!

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל אתה יודע שזה באמת נכון ?
שירה סיפרה בראיון שבא לה סצנת סקס עם תומר...
ואם חוזרים לליטמן ,, אז אוהו כמה שחקניות בסט של פול מון היו מתות לסציננות סקס אתו...
המצב רע מאוד בסדרה ...
מתי כבר יגיע נקודת אור?

ליטמן לא כ-ז-ה שווה

תומר דווקא שווה. יש לו שפיץ מזהב!
&nbsp
לליטמן? בוא נגיד שזה ג'וני כשלוני... יוסי די, לא לרדת על ליטמן.

למעלה