הצילו! כדברא! שמישהו יציל אותה! אני מפחד לחשוב מה אמיל יעשה לילד ההוא. איפה בועז באמת? שבועז היה נדרס.
היא חווה טראומות מהימים שבהם היא מצאה מגנטיט במערה. בן אדם, בסדר, הבנתי. שוב לא האמנת לחברה. אתה אמור להיות רגיל לזה.
אוי, דקלה. איך אני אוהב אותה. מגיע לך. גם אתה צריך להרגיש ליטמניות.
אח, אגמי, עשית לי דיכאון על הנשמה. צריך לראות אותך בזומזום כדי להתעודד. למה את אוספת את הלחם? כן, הכבשה. למה את שוב עם המשפטים האלה? למה סרדינים, יא רוסי? את יודעת, רונה, שבין הסירים והמחבתות קורים הרומנים הכי טובים. נחליף אותו בריבה ויהיה אוכל טעים. פרצוף עשרה באב. בתשעה באב אף אחד לא אוכל אז אגם בחופש. בעשרה באב כולם רעבים (ותודה לדניאל גד על המשפט הזה). למה אגם לא כתבה שיר? היא מוכשרת. כן, היא לא תגיד. בטח. בן לולו, אתה אדם מוזר. הכישלון שלך הוא ההצלחה של דניאל סבג.
אל תעשה שטויות, אמיל. אני מתכוון עם הילד. היא אף פעם לא מרגישה טוב. נסיך נובי. אבל למה על חשבון מיי-מיי, למה?
אבל לפחות התנשקתן! בסדר, את בסדר. עומר מצד שני עשה שוב טעות. למה הוא לא מאמין לחברות שוב פעם?! יש אקדחים לזה, אמיליו. מה?! הבחורה קודחת! דחוף בידוד!
וואו, יזידים... זוכרים כשדאע"ש רק התחיל בזמנו? ואז רק שמעו על המונח הזה? אז הבדיחה הייתה שדאע"ש חייבים קודם להרוג את אלו שעושים בדיחות על יזידים. "יש לי יזידה, כל הלילה אני איתה". לך, מניאק. על הזין שלך? אני לא חושב שכדאי שתדבר עליו פה, בן לולו. תכף כולם ידברו עליו. יאללה, זומזום זום נגמר הזמר בכוורת הדבורים, כי שושנה וברדוגו עוד מעט הם ישנים, כי צריך את הכוורת אז לסגור ולפנות, ולהפסיק עם השירים מהסדרות הישנות... בן לולו, זאת בדיחה ישנה כמו השיר שלהם. יש לי יש לי יש לי! לאיזה עוף לא נותנים רישיון? לעוף דורס!
יופי, עכשיו שניהם יצאו למשימות בגבול למען נוביה. תתבייש לך, בן לולו. חוסר הערכה לבנות איכותיות בבסיס הזה. אגם, יש לך נשמה פיוטית. וגם קצת ערסיות. קצת. אני חושב שאני אעבור אליה. יאללה, להחזיר הצגות כדי שאוכל לפגוש אותה.
יש לרונה את השם שלה על הפאוץ'. ענק. מה את אומרת, רונה. רגע... אז יש להן גם אחות קטנה, שלולית? יש לזכור שאגם הייתה הראשונה שיצאה עם אלפי רשף. רק שתדעו. הוא רק יודע לאיים...
זה הבן של יוצר הסדרה. אה, זה ההוא... אבל יכולתם לעשות את זה מוקדם יותר. יסמין טעתה, נו. למה הוא עזב? כי... קירקי גנבה לו את המקום או משהו...
יאללה חדירת גבול! תביאו לי איקרוס! עקצה אותו ממש. לא אוהב אותה. נתפסה על דרקון מזויף. אגב, מה עם מה שבועז עושה?
מקרר התחיל לפתח אופי. (את השאר מחר כך! מחר כך, מקרר!)
חזרתי, מקרר. חזרתי. לא נכון... מה זה עכשיו? מה זה היה עכשיו? בואו נסכים שזאת הסצנה הכי מטומטמת שראינו בתאג"ד. חבל, אני בעד בן לולו ואגם. אוקיי, הנהג של גורבצ'וב. בסדר. מה אני... מה אני רואה? למה זה... הכול בסדר איתם?
אבל מה בועז עושה שם? כן, הרוסים, הרוסים. רונה, רונה, אמיליו. ההיא והתחת.
היי, ליטמן, השיר האחרון בכלל מגאליס ואתה לא בגאליס! זוכר? זרקו אותך ואז חזרת מהחממה. לא, כל הזוגות כאן פשוט לא בסדר היום. אני לא מוחק תמונות כאלה. יש לי אוסף! אבל הוא השאיר את עצמו. הכי חשוב.
אבל מה היא קשורה? ולמה הוא מדבר אליה כמו דניאל לרותם? אני לא יודע אם יש לה מושג, אולי מחקת לה יותר מדי זיכרון. ומה אתה מטיף שקרים, מר "היצור הכי שקרן בעולם"?! בסדר, יש פה בית מרגוע באזור. אה, דנה, את כוכבת ילדים ולא יפה להגיד את זה. אבל תגידי את זה. איה! יסמין, זה... אני מאוהב בך. אפשר... אפשר להציע לך נישואין, יסמין? אני ממש מרגיש שלא מיצינו את עצמנו כשפגשתי אותך לבד בלי רועי. כן, סגל, אחלה של דבר זה היה, לא?
אחלה פרק, אני מרגיש נהדר, כאילו כל מה שהיה צריך להתעסק בו ה... איפה רותם לעזאזל???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!