תאג"ד- שבוע תשיעי

YossihNew

Well-known member
פרק 66- מה המצב יא אמיליו 👑|כאפיה|:
אז מה יקרה עם אמיל וסוריה?

האם אמירה חוזרת?

ומה עומר מסתיר בעבר?

Roei152

Well-known member
מנהל
זהו אוריין הלכה לתמיד .. ליה מתפרעת אמיל , רותם , מי הבא בתור פולצ'ק או רונה?
חלב אם ??? צחקתי כל הפרק .. מה אומירם ? בכל צחוק יש גרעין של אמת ..
אז רותם הלכה ... רגע לא נראה אותה יותר? נחמד שפגשה את אשר, וגם דניאל התקשר , אז רגע בסוף זה היא ודניאל , לא עומר והיא?

שיר m

Well-known member
פרק טוב.

ממש אהבתי את זה שאשר שם. הוא ורותם הולכים לפענח כמה תעלומות.

כן, רותם לא דמיינה כלום. יש ילד, יש גופה. אנחנו מאמינים ברותם.

עדן דפוקה לגמרי.

אמיליו |נחמה|

YossihNew

Well-known member
וואו, וואו, המצב בסוריה מה זה רע. וגם בלבנון לא נחמד. ונוביה בכלל מתפרקת, תדעו לכם. יאללה, להפעיל את הצבא הנובי! יאללה, אמיליו.

באמת מה המצב? וזה שיש לו פה מעבדה סודית זה סבבה מבחינת כולם. אתה רואה, זה בדיוק לא השבוע להיפרד מבת של חבר של ביבי.

למה אתה משתמש בשיר של זמר של להיט אחד כצלצול? היו לה בעיות דרקון, אגב. כן, אין לה מזל. האו"מניקים זורקים זין.

אבל הרגל עברה, העיקר. נכון? כן, הוא רגיל לחברות מדמיינות. אבל אם היית רואה שומר יערות... כן, כולנו זוכרים את הסיפור הזה. אולי זה היה מליפיק שהתחזה לו.

מתי בן לולו מביא עוד שיר? יש קבוצה של דרוזים בוואטסאפ? וקבוצה של אתיופים? מה עם דתיים? דרקון, ליה. דרקון. אולי עם עזרה של הצבא הנובי... אה, חזרתם. לא התגעגעתי. אתם מעריצי סברי מרנן? אכן, מקרר. אגם מסכנה. טוב, תמיד יש דניאל סבג. בועז, אתה יודע, איך אמרה המלכה? אתה לא חייב להיות מגעיל כל פעם שאתה נכנס. אמיליו, לא. די, לא הספיק לך עם גבולות? לא, לא, זה לא קורה לנו שוב...

אבל אתה יכול לפחות לשלוח את אלה לי איתו כדי להציל את המשפחה שלו. כבר הייתם במצב הזה. איך אתם עברתם את הגבול? אוי, שדה מוקשים, באמת, כל העולם ואשתו היו בשדות מוקשים פה. לאמיר פתאום בלט המבטא הערבי. טוב, מי מצטרף אליו להקמת ממלכת נוביה החופשית במקום סוריה?

באמת מה קורה עם עדן? אוקיי, ענו לי.

עצבנתם את האתיופית. מטורפת לגמרי! מה יש לך?! לא, למה שברת את היד, לא-מליפיקית שכמוך?! הוא טוב רק בשברים ברגליים! אח, אם היא רק הייתה בכדברא היו כאן כל כך הרבה בדיחות... טוב, זה עדיין לא מטומטם כמו "לירות לעצמך ברגל". צ'ורצ'חלה זה מעניין, זה הממתק הגיאורגי הזה. לא, הוא מומחה בשברים. אח, אם היא רק הייתה מליפיקית והוא יכול היה לפקד עליה...

מעניין מי המליץ לה על בית המרגוע הזה. מעניין. לא, אני מאוד כועס עלייך כי נפרדת מאוריין אבל... אבל הכול נסלח בגלל שרותם... בסדר. סלחתי. האח החורג הזה מתערב כל פעם שלא צריך.

לא, היא סתומה לגמרי. דווקא מתאים לה טטרו. חבר'ה, עשו טובה... בואו לא נשקיע אף פעם במיזמים של טטרו? הוא הקורבן פה. מיכל, את בטוחה לגמרי שזאת הבחורה שאת רוצה שתהיה בספיידרז? דנה, אני מבין. אבל עדן?! את דפוקה!

רואים, רותם וליה, זה אפשרי.

אפשר אולי לדעת מה העסקים של בועז וסגל?

שוב השיר הזה...

מה התפקיד של סגל בכוח?

תתראו בחוסר העלילה שלכם. תזכרו שפולצ'ק לא אנס. המומחה מספר אחת לרגליים שבורות אמר שהיא בסדר.

יאללה, הצבא הנובי. קדימה.

היי! איפה מיכל לוי?! מי החליף אותה?! אוי, עכשיו הוא... תיזהרי ממנו. למרות ששניכם פגעתם פעם באליאנה.

אני... רק שאלה... אמיל כועס... מאוד... ויש לנו את הילד של המפקד של ג'בהת א נוסרא בבסיס. אה... מה החוק הנובי אומר על... עזבו.

למה הוא חייב לדבר על זה?!

יופי, עלילה היישר מהחממה. תכף תדעו שגם זאב נאמן חי.

פחד.

ותכף תראו את זאב נאמן.

YossihNew

Well-known member
פרק 67- הבבושקה שבתוך הבבושקה 🇷🇺:

אז מה זה אומר שיש גופה?

למה אגם בוכה?

והאם המצב בסוריה יסתדר?

YossihNew

Well-known member
הצילו! כדברא! שמישהו יציל אותה! אני מפחד לחשוב מה אמיל יעשה לילד ההוא. איפה בועז באמת? שבועז היה נדרס.

היא חווה טראומות מהימים שבהם היא מצאה מגנטיט במערה. בן אדם, בסדר, הבנתי. שוב לא האמנת לחברה. אתה אמור להיות רגיל לזה.

אוי, דקלה. איך אני אוהב אותה. מגיע לך. גם אתה צריך להרגיש ליטמניות.

אח, אגמי, עשית לי דיכאון על הנשמה. צריך לראות אותך בזומזום כדי להתעודד. למה את אוספת את הלחם? כן, הכבשה. למה את שוב עם המשפטים האלה? למה סרדינים, יא רוסי? את יודעת, רונה, שבין הסירים והמחבתות קורים הרומנים הכי טובים. נחליף אותו בריבה ויהיה אוכל טעים. פרצוף עשרה באב. בתשעה באב אף אחד לא אוכל אז אגם בחופש. בעשרה באב כולם רעבים (ותודה לדניאל גד על המשפט הזה). למה אגם לא כתבה שיר? היא מוכשרת. כן, היא לא תגיד. בטח. בן לולו, אתה אדם מוזר. הכישלון שלך הוא ההצלחה של דניאל סבג.

אל תעשה שטויות, אמיל. אני מתכוון עם הילד. היא אף פעם לא מרגישה טוב. נסיך נובי. אבל למה על חשבון מיי-מיי, למה?

אבל לפחות התנשקתן! בסדר, את בסדר. עומר מצד שני עשה שוב טעות. למה הוא לא מאמין לחברות שוב פעם?! יש אקדחים לזה, אמיליו. מה?! הבחורה קודחת! דחוף בידוד!

וואו, יזידים... זוכרים כשדאע"ש רק התחיל בזמנו? ואז רק שמעו על המונח הזה? אז הבדיחה הייתה שדאע"ש חייבים קודם להרוג את אלו שעושים בדיחות על יזידים. "יש לי יזידה, כל הלילה אני איתה". לך, מניאק. על הזין שלך? אני לא חושב שכדאי שתדבר עליו פה, בן לולו. תכף כולם ידברו עליו. יאללה, זומזום זום נגמר הזמר בכוורת הדבורים, כי שושנה וברדוגו עוד מעט הם ישנים, כי צריך את הכוורת אז לסגור ולפנות, ולהפסיק עם השירים מהסדרות הישנות... בן לולו, זאת בדיחה ישנה כמו השיר שלהם. יש לי יש לי יש לי! לאיזה עוף לא נותנים רישיון? לעוף דורס!

יופי, עכשיו שניהם יצאו למשימות בגבול למען נוביה. תתבייש לך, בן לולו. חוסר הערכה לבנות איכותיות בבסיס הזה. אגם, יש לך נשמה פיוטית. וגם קצת ערסיות. קצת. אני חושב שאני אעבור אליה. יאללה, להחזיר הצגות כדי שאוכל לפגוש אותה.

יש לרונה את השם שלה על הפאוץ'. ענק. מה את אומרת, רונה. רגע... אז יש להן גם אחות קטנה, שלולית? יש לזכור שאגם הייתה הראשונה שיצאה עם אלפי רשף. רק שתדעו. הוא רק יודע לאיים...

זה הבן של יוצר הסדרה. אה, זה ההוא... אבל יכולתם לעשות את זה מוקדם יותר. יסמין טעתה, נו. למה הוא עזב? כי... קירקי גנבה לו את המקום או משהו...

יאללה חדירת גבול! תביאו לי איקרוס! עקצה אותו ממש. לא אוהב אותה. נתפסה על דרקון מזויף. אגב, מה עם מה שבועז עושה?

מקרר התחיל לפתח אופי. (את השאר מחר כך! מחר כך, מקרר!)

חזרתי, מקרר. חזרתי. לא נכון... מה זה עכשיו? מה זה היה עכשיו? בואו נסכים שזאת הסצנה הכי מטומטמת שראינו בתאג"ד. חבל, אני בעד בן לולו ואגם. אוקיי, הנהג של גורבצ'וב. בסדר. מה אני... מה אני רואה? למה זה... הכול בסדר איתם?

אבל מה בועז עושה שם? כן, הרוסים, הרוסים. רונה, רונה, אמיליו. ההיא והתחת.

היי, ליטמן, השיר האחרון בכלל מגאליס ואתה לא בגאליס! זוכר? זרקו אותך ואז חזרת מהחממה. לא, כל הזוגות כאן פשוט לא בסדר היום. אני לא מוחק תמונות כאלה. יש לי אוסף! אבל הוא השאיר את עצמו. הכי חשוב.

אבל מה היא קשורה? ולמה הוא מדבר אליה כמו דניאל לרותם? אני לא יודע אם יש לה מושג, אולי מחקת לה יותר מדי זיכרון. ומה אתה מטיף שקרים, מר "היצור הכי שקרן בעולם"?! בסדר, יש פה בית מרגוע באזור. אה, דנה, את כוכבת ילדים ולא יפה להגיד את זה. אבל תגידי את זה. איה! יסמין, זה... אני מאוהב בך. אפשר... אפשר להציע לך נישואין, יסמין? אני ממש מרגיש שלא מיצינו את עצמנו כשפגשתי אותך לבד בלי רועי. כן, סגל, אחלה של דבר זה היה, לא?

אחלה פרק, אני מרגיש נהדר, כאילו כל מה שהיה צריך להתעסק בו ה... איפה רותם לעזאזל???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
תודה יסמין. תודה. אגב יכולת להחטיף לו עוד קצת, בהחלט מגיע לו.

אני מחבבת את עידו ברטל, אבל כרגע סגל הוא הדמות השנואה עלי ביקום.

ליה |נחמה|

ואל תשכחו, לעולם אל תסמכו על טבח רזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
למה אתה רואה חצי פרק ביו ם, וחצי פרק אח"כ ?

YossihNew

Well-known member
כי השידור החי נקטע ברשת ורק למחרת היום מעלים לי את הפרק המלא.

YossihNew

Well-known member
רואה, שיר? בסוף אני תמיד צודק ובסוף מחטיפים לליטמן.

אני רק הוטעיתי בנבואות, כמו אירה. ראיתי את דנה ואת אינה ואת ליטמן חוטף מכות, אז הסקתי כדברא.

YossihNew

Well-known member
פרק 68- סיבוך שהסתבך |אילם|:

אז איך יסמין תגיב לפרידה מעומר?

מה המשמעות שהבן של עיישה בבסיס?

אה, והאם חלב אם זה... לא, נו, זה לא יעבוד בחיים. טטרו, אתה הקורבן פה.

YossihNew

Well-known member
איזה מוזר השיער שלה אחרי מקלחת... גברת, הם אחים חורגים סך הכול. כן, כמו חיה! מזלה שהיא... פוצצה אותו מכות... איזו מדהימה היא... היא פוצצה אותו מכות... לי יש תמונה איתה ולכם לא! כן, היא הקורבן פה. הקורבן האמיתי פה. מעניין מה באמת עם האח... אולי הוא הוזה הזיות מליפיקיות. מצאו גופה!

בבקשה ממך, תרד מזה. אין... אין שוק. למה רק פרות אפשר להעמיד שיפיקו לך חלב?! ונשים לא?! תשאל את אחות של יסמין! כן, נוביה רוצה לייצא חלב אם, בטח. שוב תברואה... בן לולו, מספיק להאמין לשטויות של וירוסים. בחייך. היא תענה בכלל, דלאל? די עם הווירוס, פולצ'ק. שטויות. חיות ידביקו אנשים, באמת... מגפה... בחייך.

איך פעם הוא עם שפם כחבר של מירב ופעם הוא מגולח מאוד והרס"ר... טוב, יאללה, עכשיו כדי שהסיפור יהיה אמין, תראה לו הפיג'מות.

גם איתו יש לי תמונה. ושיר, אני מתנגד, הוא לא הכי מעצבן. בועז הכי מעצבן, הוא והמבטים המפגרים שלו וההידחפויות שלו. הוא דורש סטירה.

איפה הטבעונים שיסבירו שזה ממש בסדר ושבדרך כלל אנחנו שותים חלב מאימא של מישהו אחר? טטרו הוא הקורבן פה. כן, היא תגנוב לך את הרעיון. הם מעדיפים רק דבורים ודבש. שים להם דבש. עוד פעם הקולה קפה?! די כבר עם זה. לא, לא בן לולו... יופי, עכשיו כולם יודעים שזה לא עלה יפה. כן, מישהו כאן קורבן של מישהו. מישהו כאן יהיה קורבן.

אילם? בחייכם. זה לא יעבוד בחיים, זה כמו להכחיש את הכורסה של אילן. טוב, רונה, יאללה, נוהל מליפיק: תמחקי לכולם את הזיכרון ותהפנטי אותם לחשוב שהוא הבן של ניסים. כן, אל תשאלי, רונה. יש להם גם פיצול אישיות במשפחה. אבל הם נהנים מזה.

גרושתו, אשמדאי. אחלה. עלילה הזויה לגמרי. עוד פעם מעיינות...

יאללה, אמיליו.

יסמין, מה זה... מאיפה זה? נו, טוב. אחלה מבחינתי. (מחר כך) בכל מקרה, קצת קיצוני אבל בסדר.

לא יודע למה, אבל אני סומך יותר על סבתא של מקרר. אני לא סומך עליו, כמובן. ועל טבחים רזים.

אמיליו, אל תהיה רוסי. לא סומכים על נובי רוסי. או על בועז, על בועז בכלל אני לא סומך. חכו עד שאמיליו ישמע שיש פה את הבן של עיישה. שוב פעם הסתבכתם עם סמוטריץ'. אחלה פתגם. עוד פעם המצלמות תנועה... כל הזמן הוא אובסס למצלמות תנועה.

מלכה שלי. אל תקרא לה לילה, זה מבלבל אותי. אתה לא הכנת לה, שקרן. רואים? לא מתאימים. בסדר, רותם מטורפת. די עם צפת כבר! מרק סודי, עלק.

למה אותה לא פינו לצפת לבית ההבראה? כן, היא סוג של... דוגמנית. לא משנה.

תפסיקו עם הקולה-קפה הזה כבר. רונה הפכה לפרסומת מהלכת. איזה חיים נוחים בראשך?! היא מכירה את ראול, היא יודעת מי זה. נכון, רונה צודקת. נפש אחת מישראל, בן לולו. עכשיו מה בן לולו יצטרך לעשות בשביל שהיא תירה...

איזה זוג אתיופים חמודים. תמיד אהבתי אותה. אבל היא מטורללת. עכשיו טטרו יגלה ויתעצבן והלך על חלב האם.

וואי וואי וואי, בועז, הסתבכת... בוא נראה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך בשביל כסף.

רואים קרבות ברשת? לא יודע, פולצ'ק לא היה המתאבק האהוב עליי.

היי, היא ענתה!

בועז. לעזאזל.

טוב, אחלה שבוע, כנראה שכל הדמויות קיבלו איפה רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?!

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
סיבוך שהסתבך בהחלט.

יסמין , סוף סוף את פועלת!
היא תעלה על בועז? היא תגלה איפה הוא היה ותגיד למישהו ואז הם ידעו כבר שזה הוא? אולי יסמין תשיג את ההוכחה שהם צריכים?
יאללה יסמין צריכים אותך בשיתוף פעולה פה.

אמיליו נשמה.

ליה מותק.

למעלה