אל תדאגי, רותם, זה יתאושש בסוף. מי כמוהו יודע... ומי כמו יסמין יודעת שקמפינג יכול להיות ממש בעייתי. רגע, למה היא לא התקשרה בקונטאטו?! פעם ראשונה שהם מדברים בפלאפון כמו בני אדם ולא כמו מליפיקים. אני שונא מזרקים. שונא מזרקים.
פחחחח, איחרתם את המועד, סוריה מה זה אאוט, היום הכול לבנון. לגמרי מלכה. ואת מדברת? אל תדאגי, היא עדיין גולדסטארית. לא נגעה לו ב... ולזה שיר קוראת מעצבנת. לבחורה שמדברת מאוד בהגינות ובכנות. למה אני שומע ברקע את "פגישה לאין קץ" משל הייתן זוהר ותמרה? איזו נחמדה אוריין, העיקר ששיר לא אוהבת אותה. הכול בגלל שהיא נוטרת לה טינה על מני. מסכנה אוריין. "אל תתחנני אל הנסוגים מגשת"...
אני מניח שהוא מסתכל על אחת שהוא רוצה לשלוח לקב"ן. אל תדבר ככה לאחותך החורגת!
הוא עצמו לא בריא נפשית כל כך. לא קרובים, לא רומנטי, ולא אינטימי. פעם ראשונה שהוא אמר את זה. זהבי, עשה טובה, ראינו כמה אתה מתאפק. ראינו מה עשית עם הטלפון. תביאי לו קולה קפה. עדיף. על זה מקבלים אחוזים. רונה, עשי טובה, לא עכשיו. הוא גם ככה מאוד עצור. מחכים לרונה.
אה, זה ההוא עם הזריקה בתחת... בסדר, סטוקר, גם לי לא עונים חוץ מיחידי סגולה (אוריין ענתה לי!). אתה לא בא אליה ככה, בן אדם. היא לא כזאת ווירדית. ואל תעשה לה פורפאבור, היא לא קלאודיו!
עצוב. מאוד. זה היה גם בעונה הקודמת. ואוריין צודקת, מלכה מטפחת מלכה. אצילות מלכתית! היא תחזור, אוריין. ודיר בלאק אתם כותבים "ברוך שפטרנו", שמעת, שיר?! דיר בלאק או שאני מביא לך את עופרה! נכון, היא תוכל להגיד "גם אני כמו גאיה!". הוא יודע את זה טוב מאוד. וגם חברה שלו. בסדר, הבחורה חיה על הקצה. גם ביהודים באים היא השתתפה. רואה, מלכה, למה את בוכה? היית נשארת איתה.
ילד לא מנומס. חראב שתעל, פשוט. כאן גר בכיף? עודד כתב את השלט, נכון? הלא אם זה היה אילן היה כתוב "כאן גרים בבאסה".
וואו, את ממש עומדת בגבורה במבחן הליטמני. גם אני אוהב את יסמין עם עומר. הם לא שכבו, זה היה כמו עם יפתח ועופרי המהממת. זה עוד דבר שקורה ברמת הגולן. זה כמו שיש דברים באשמורת. לא שכבו, נו. כמו שאוג לא עם יסמין. יצאת פסיכית.
כוסאמק? למדת מצופית? יחסית למליפיק הוא נהנה ממים מאוד, הבחור. היי, לא לזה המקלחת נועדה.
תזכירו לי מי משחקת את קרן? מוכרת לי מאוד. אה, היא הייתה בחממה. רועי יגיד בתור מה. אבל זה מאשש את התיאוריות שלנו! ראיתי אותה כבר. לא מאמינה בלדבר על עצמי- אמרה דניאל גל לפני ההרצאה שלה על הטראומה שלה. היי, אז אלישע בנאי שהוא אח של רותם גם יצא עם גאיה! ליה, שמעת?!
(את שארית הפרק- אראה מחר כך)
דניאל בחו"ל, כמו תמיד. כשהייתם ביחד העלילה הייתה מעניינת. הוא ברח כי הוא בורח, זה בטבע שלו לנסוע לחו"ל! כמו השיימינג של גילי! את לא... מה?
גם ליה לא מתה על בשר על האש. לא, אצלו זה לא בטוח. זה כמו הנסיעות של חו"ל של דניאל. הסתבכת, בן אדם. שוב פעם בכלא... שוב פעם עוצרים לו מישהו. כולם עוברים פוליגרף עכשיו! כולם! עם המזל שלנו נטע תתעורר ותהיה בטוחה שהיא אשתו של פולצ'ק.
הוא מוציא אגרסיות באינסטגרם. רונה... מכאן לשם... רונה... זהבי, אתה המג"ד היחיד שאכפת לו שהחיילת מתלבשת ככה. אין חברים באו"ם, רונה גם דיפלומטית. אל תתנשאי עליו, הוא בא מהרחוב.
יש פה בית מרגוע קרוב, תשלחו אותה לשם. את אותה השיחה עברנו מלא בסדרות.
מלך האריות? בחייך, בן אדם. תראה לו הפיג'מות. אבל הטימון ופומבה שלנו זה שושנה וברדוגו או טטרו ודקל. זה לא טוב.
הוא היה הקורבן כאן. מוכר מאוד. מי האדריכלית, מי? מי המלכה? זה החייל בשטח שעשה טעות. קורה. הכול באשמת פולצ'ק. הייתם מביאים את טטרו היה עושה עבודה יותר טובה. הוא הלך, הוא הלך. הוא אידיוט. העלילה מוזרה. פולצ'ק מכניס בנות להריון ולא שוכב איתן.
מונטאז'! נו, בסדר. זהבי, תעשה מה שאתה צריך לעשות. זה חשוב לעשות. אחרת האו"מניק ייקח.
בן לולו ואמירה. הנה זה חוזר.
רואה איזו טעות עשית, ליה?! סעי מיד לבסיס ותתנצלי!
למה אותם אני יותר אוהב? ומה אכפת לי מחתולים?!