תאג"ד- שבוע שמיני

YossihNew

Well-known member
פרק 63- אולי אני לא כאן: 👻

הקמפינג של אוריין, ליה ורותם!

האם זכרונות מגאליס יתעוררו?

והאם רותם חיה? רגע, למה אנחנו שוב שואלים את זה?!

בגלל הפרק המיוחד, הפרק הועלה ליוטיוב.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
גאליס עושה טראומות, אני חושב. גם מוזר שהחתך שלה בצוואר ולא במצח. עזבי, מיי, הבחורה פסיכית לגמרי. מישהו צעק אוריין. הייעוד קורא לה. את מבינה את הייעוד. אולי יש פה ים קרוב שקורא לייעוד? מה פתאום, ואם יש בעיה... היא תוציא את ה... מפה! אני מפה אני מפה אני... לא? זה רק הגנים של דורה, אוריין. למה הן לא מקשיבות לחוקרת היערות? נכון, אוריין? לגמרי.

היי, ממתי יש כאן כתוביות של אורי גרוס?!

אני בחורצ'יק רע! דה! מיי... זה כל כך יפה. עכשיו תגידו אתם אם אמיל היה יכול לרקוד ככה. לא, נכון? לא. אתם מבינים, ליה טובה במפות. לא באוהלים. יהיה נחמד, מיי-מיי. גם אני סומך עלייך. כן! היא איבדה אותו! לסורית! כן, הן אלו שנסחפות פה. איזה מבוגרים אנחנו... היא זוכרת יותר מדי. הן עפו לארצות רחוקות?! חבר שלך עשה מזה קריירה! סלפי של יפות יפות. שלחי לאימא שלה, את זוכרת? זאת שאבא שלך גנב ממנה מלא כסף. שקט, אמיל, תשלח לאלה לי. היא אישה ייחודית וטהורה. לגמרי. תודה, שתיכן חיים שלי. תודה גם על הלייק. ותמסרו גם למלכת המליפיקים. למה אתן חייבות להיות כאלו מתוקות ויפות? למה? כן, תצלמו ותשלחו לי! מיי, את יודעת את האינסטגרם שלי! נכון?!

אם אתה רוצה לברוח, והכל נראה אפור... למה תמיד ביערות יש חרא של דברים? ואולי זה איזה שומר יערות תועה מהניסוי של המגנטיט?

בנות, תגידו, מה דעתכן על שלישייה? היי, היי, דברי יפה על אתי! שיח פילוסופי מעניין. זהו, אולי את כן מתה. עברו מאז איזה ארבע שנים. מה היית בארבע השנים האלה?

בנות, לעשות דברים שאני לא הייתי עושה. בסדר?

הייעוד קורא לך, רותם פולק...

מה מפריע לכן, בנות?! מה?! אוי לא, הפראים מגיעים לחטוף אותה! האמת שהיא לא משרתת פה כל כך... אולי עומר יודע. אה?! ואם לתנים האלה יש כלבת?! אה?! אאאוווווווו... תקשיבי לאוריין בנושאי כלבים. אנחנו בפרק אימה. מקריפ פה ברמה.

חזרי הביתה, פראית שלי. אוי ואבוי, היא לגמרי פראית. היא השתגעה לגמרי. אוריין, פייסי ביניהן. היי, אל תאשימי אותה בזוגיות הכושלת של אח שלה החורגת! פולצ'ק ייעצר בגללך. הבחורה השתגעה. לא, דניאל בחו"ל וזה לא מוזר בכלל, הוא תמיד בחו"ל. טוב, תקראו לפסיכולוג. בונבון, תקראי לפסיכולוג. לא היה כזה דבר מאז שהיא הייתה שיכורה. כן, או שזה יער גאליס או שזה היער שאבד בו שומר היערות בגלל המגנטיט. טוב, הבונבון לא הייתה הרבה כמוה ביער גאליס. רק חצי קיץ. היי, היי! מה זה?! רותם, אלו בדיחות תחנה בכלל! אוקיי, הבנתי. אתם מכירים את תסמונת ירושלים? שכל מי שמגיע לירושלים חושב שהוא משיח? אז זאת תסמונת רמת הגולן. זאת תסמונת כזאת שכל מי שמגיע לרמת הגולן ונחשף למישהם (לא חשוב שמות, אבל אחד ערבי נוצרי ואחד משתתף בכל סדרה) מתחיל להזות דברים. תכף היא תראה גם את מורדי גרשון, זה מאוד נפוץ בתסמונת הזאת. היי, קקטוסים! מי בא להתחשגץ? אלוהים אדירים, מה שמתי בטלוויזיה?!

אנחנו בתאג"ד או בסרט אימה?! בא לי להקיא... הבחורה בפסיכוזה. אוקיי, הבנתי, את עם עומר בסוף. את פסיכוטית. לא באשמתך, בונבון. לא באשמתך. אוריין, תרגיעי אותה. חיים שלי. אלוהים אדירים, מה זה הפרק ההזוי הזה?! אוקיי, אז את האוהל בטח הרס אוחיון בפקודת לואיס, הוא ראה וחשש מדריה. מצחיק שעכשיו גם הטלפונים שלהן נהרסו...

אני זוכר את הפלאשבק הזה... אבל גברת, את לא רוקדת מצוין. אחותך יותר טובה. אח, דניאל יא דניאל... למה אתה חייב לנסוע לחו"ל כל פעם... איזה זוג חמוד הייתם... ואני מעדיף בכלל יסמין ועומר... אה, יש כאן פליט מסוריה! יופי, רותם. היה שווה את זה?!

אה. פרק שעוסק בתופעה. או תשדיר?

ועכשיו בלי צחוק: דניאל גל, מגיע לך אוסקר.

YossihNew

Well-known member
פרק 64- חום ואהבה 💕:

האם יצילו את רותם?

מה היא ראתה?

ומה בן לולו יעשה היום לאגם?

YossihNew

Well-known member
זה מה שיש לך להגיד, שיר?!

חזק?!

לא "אוסקר לדניאל גל"?!

לא "מקריפ פה ברמה"?!

לא "אוריין וליה מה זה מתוקות ואמיל סתם היה נתקע אם היה יוצא איתן לקמפינג"?!

חזק?!

שיר m

Well-known member
רותם|נחמה|

האמת שהייתי בטוחה שיש גופה, ובסוף מסתבר שיש ילד|טמבל|

עוד מהפרק הקודם היה ברור שאוריין תגיע להודעות של אמיל...

אחח אמיליו. אתה כל כך חסר. כל כך חסר.

כמה שפולצ'ק טמבל ככה הוא חבר טוב.

ליה. את נהדרת.

בהצלחה ניסים.

YossihNew

Well-known member
שיר, את יורדת על חברה?!

את יורדת על חברה?!

תיזהרי ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!

זאת לא מלכה, זאת חברה!!!!!!!!!!!!!!!

YossihNew

Well-known member
מה מעצבן בה?!

היא נחמדה, עוזרת, תומכת, אפילו לרותם היא האמינה!

אוהבת!

רגועה!

שנואה על הומופובים ברחבי הפלנטה!

או שרק בגלל שהיא עומדת בדרכו של אמיל את עצבנית?

כי אני לא שונא את אמיל! הוא חמוד! הוא אחלה! השחקן מוכשר ויוצא עם בת של חבר כנסת!

אבל מי-רן חברה, את יודעת שאני והיא מדברים עוד?

איך אפשר לשנוא חברה?! איך אני אמור לא לתמוך בה?!

הבחורה הצילה את שוברי גלים!

שיר m

Well-known member
אין לי שום דבר נגד מי-רן, היא אחלה!

אבל אוריין מעצבנת.
למה?
א. כל הזמן שואלת שאלות דביליות.
ב. כל הזמן יורדת על ליה.
ג. כל הזמן הכל צריך להיות כמו שהיא רוצה.
ד. יש עוד אבל הפרקים האלה התישו אותי אז לילה טוב

YossihNew

Well-known member
איך הכול כמו שהיא רוצה?!

היא זורמת עם הכול!

בסדר, גם ליה יורדת על כל העולם.

כולם יורדים שם על כולם!

ומה זה שאלות דביליות, שיר?!

ומה את שמה לי "שונות" בסעיף ד'?!

מגן על חברה! מספיק שאחותה מנסה לעצבן אותה ואומרת שהיא תומכת באמיל. אין, כשלתי בחינוך.

YossihNew

Well-known member
בפרקים הקודמים של התשדיר של נט"ל... אוי ואבוי. איזה נוראי. למרות שאולי אני בעד רותם וליה. אבל השמות שלהן לא משתלבים יפה. טוב, עשית משהו טיפשי ונפגעת ברגל, את עם ליטמן. היא רואה אנשים מתים.

אולי הגופה חיה. ואולי היא מתה. היא בהתקף חרדה כי היא רגילה לחיות נחמדות ורותם בהתקף פסיכוטי.

העונה הראשונה! יופי, בן לולו, תיזכר בתקופה שהיית רלוונטי. לצלול לתוך אגם, אח... אגם המתוקה... אגם הנשואה... אגם ההריונית... היי, הזכרת את הצופה סמוטריץ'! אחלה! יופי, עכשיו הציגו את בני עקיבא כשרמוטות. סמוטריץ' לא מאשר את הפרק! עזוב אותך, בן לולו, אגם כבר נשואה ועם הריון.

בואו לא נעודד גם פה מיועדים. ככה זה התחיל גם עם ניקו. אני מבין, תסמונת רמת הגולן. הגיוני.

לגמרי וואו. הייתי מכניס אותה להריון אבל אני מפחד להתעסק עם דניאל סבג. לכבוש, תכבוש. כן, איך הוא הגן עליה מפני ההוא מראש גדול... תמיד העדפתי זומזום.

יפה מאוד ולא אכפת לי שתהיה איתה בכלל! אתה מציל אותה בכלל מבועז.

חשוב לציין שהשירה של אמיל היא אלתור של הרגע בין החממיסטים. ואמיל, אתה חמוד. למרות שליטמן רוצה להסית אותך נגדי. אבל אני מפרגן לך אביב (אלון יכבוש אותה). מפרגן לך אלונה, אתם זוג שמנצח את בנצי גופשטיין. מפרגן לך בשר. רק ליה לא. גם אתה והסמור שלך בסדר. מה?! לא... בן לולו... לא... לא עלה הזמר? בוש לך. תדקור, תדקור. ביי, אמיל. ד"ש בנוביה. אולי החברה שלו תעזור לו בזקיפות קומה לאומית. או אבא שלה. אבל למה הוא כזה רע אליו?

פרק חדש! דורה ביערות רמת הגולן בחיפוש אחרי גופה! למה שיר על דיבור עם מתים ברקע, למה?

אתה חייב להפסיק שהריוניות יעבדו עליך. ולעזור לליה מלכתנו.

לא הוא! לא רציתי אותו! מי קרא לו?!

מעיינות זה דבר מסובך עם ליטמן.

יאללה, קח פיקוד, בעיות רגליים ואתה המומחה פה. היא הרימה טייזר? היה טייזר מעורב?! שומר יערות?! אין ילד, שומר יערות זה יותר הגיוני. טוב, שברה רגל, חושבת שיש מזימות ביערות רמת הגולן, זה כבר מושך אותו.

דיבורים על נשמות... בחורה הזויה. תני לו, הוא מבין ברגעים האלה, הוא היה שם כבר... תכף היא תדמיין לנו את מורדי גרשון ואז זאב נאמן גם... בסדר, יש פה בית מרגוע באזור... יש גופה, יש... היא מדמיינת גופות, אלה לי מדמיינת אנשים חיים. ברור שהיא לא תצליח לדרוך על הרגל. אבל היי, אין לך סירופ נגד שיעול?

אני סתם צחקתי כשאמרתי שהרגליים הפצועות מגרות אותו. סירופ נגד שיעול, נו... איפה ג'סטין באמת? איכס...

כן, אה? לא נשכח כלום. גם אני אוהב אתכן, בנות יפות ומתוקות שלי, אבל תורידו קצת את המצלמה ותחלקו תא.

או זאב נאמן. גם יכול להיות שהיא ראתה. מקווה שלא קרוב למצוקים או משהו.

זהבי, יא שובב. אבל לי היא עשתה לייק השבוע. זה רובה או שאתה שמח לראות אותה? בן אדם, אתה נורא בזה. עכשיו הבנתי את הבעיה... משהו באינה גורם לאנשים להתמכר לאינסטגרם. זה קרה גם למליפיקים תחת הנהגתה. זה מה שפורר אותם מבפנים. הוא לא עשה כלום, רונה. כלום כלום כלום. רק רותם משתגעת? כל הצבא משתגע. אין, הבועז הזה בוחש.

אוריין, מאמא, הצילי אותו. אולי תשימו אותו באורז מלא? חברה שלך משוברי פעם עברה משהו דומה. כן, הגיע הזמן שאחרי 24 פרקים הבלגן יתחיל כבר.

אוקיי, כבר הבנתי. זה אוחיון בפקודת לואיס... לא המאהל הראשון שנהרס כאן... מה זה הגבס הזול הזה? הוא לא יכול היה להביא חומר טוב יותר? עם הצלקות האלה היא נראית כמו פראית. רק חסר ה-X על המצח. לא, זה בסדר, זה תסמונת רמת הגולן, יש פה בית מרגוע, מסדר את זה טיק טק.

זאת סצנה שיכלה לקרות בגאליס. לא שאני... מתי הוא שיחק את סמארס? החליפו אותו או שהוא החליף? אה, נחל העורבים... ברור ברור... הכול ברור. יש לך שם את מומחה השברים ברגל, אגב. אולי שומר יערות. אמרנו כבר. לכו תדעו מה עושים שם, זה מקום עם המון ניסויים.

מה זה פיטנגו?! חצאית לב זאת יסמין בכלל.

יש בית מרגוע נהדר באזור, למה אתם לא מפנים אליו? לא, נסיך נוביה אישר! זהבי, לך תאונן על מליפיקיות.

הוא מסובך מספיק. לוק קלאסי.אוף, אם הם ביחד אז יסמין הולכת לבועז המניאק.

שיט, ההודעות האלה. לא פעם ראשונה שהיא נחשפת בגללן. אוריין נראית רגועה להפליא.

ילד מעצבן שכמוך! לא יכולת להופיע כשאמרו שהיא חולה? ומה עם בועז והאח שלו בכלל?

רגע, איפה פיקאצ'ו?!

YossihNew

Well-known member
פרק 65- קחי לך זמן ⏳:

אז איך אוריין החיים שלי והמקסימה תגיב לגילוי שליה מתרועעת עם נסיך נוביה אמיליו?

האם רותם תסולק מהתאג"ד?

אה, ומה עם פולצ'ק האידיוט?

YossihNew

Well-known member
אל תדאגי, רותם, זה יתאושש בסוף. מי כמוהו יודע... ומי כמו יסמין יודעת שקמפינג יכול להיות ממש בעייתי. רגע, למה היא לא התקשרה בקונטאטו?! פעם ראשונה שהם מדברים בפלאפון כמו בני אדם ולא כמו מליפיקים. אני שונא מזרקים. שונא מזרקים.

פחחחח, איחרתם את המועד, סוריה מה זה אאוט, היום הכול לבנון. לגמרי מלכה. ואת מדברת? אל תדאגי, היא עדיין גולדסטארית. לא נגעה לו ב... ולזה שיר קוראת מעצבנת. לבחורה שמדברת מאוד בהגינות ובכנות. למה אני שומע ברקע את "פגישה לאין קץ" משל הייתן זוהר ותמרה? איזו נחמדה אוריין, העיקר ששיר לא אוהבת אותה. הכול בגלל שהיא נוטרת לה טינה על מני. מסכנה אוריין. "אל תתחנני אל הנסוגים מגשת"...

אני מניח שהוא מסתכל על אחת שהוא רוצה לשלוח לקב"ן. אל תדבר ככה לאחותך החורגת!

הוא עצמו לא בריא נפשית כל כך. לא קרובים, לא רומנטי, ולא אינטימי. פעם ראשונה שהוא אמר את זה. זהבי, עשה טובה, ראינו כמה אתה מתאפק. ראינו מה עשית עם הטלפון. תביאי לו קולה קפה. עדיף. על זה מקבלים אחוזים. רונה, עשי טובה, לא עכשיו. הוא גם ככה מאוד עצור. מחכים לרונה.

אה, זה ההוא עם הזריקה בתחת... בסדר, סטוקר, גם לי לא עונים חוץ מיחידי סגולה (אוריין ענתה לי!). אתה לא בא אליה ככה, בן אדם. היא לא כזאת ווירדית. ואל תעשה לה פורפאבור, היא לא קלאודיו!

עצוב. מאוד. זה היה גם בעונה הקודמת. ואוריין צודקת, מלכה מטפחת מלכה. אצילות מלכתית! היא תחזור, אוריין. ודיר בלאק אתם כותבים "ברוך שפטרנו", שמעת, שיר?! דיר בלאק או שאני מביא לך את עופרה! נכון, היא תוכל להגיד "גם אני כמו גאיה!". הוא יודע את זה טוב מאוד. וגם חברה שלו. בסדר, הבחורה חיה על הקצה. גם ביהודים באים היא השתתפה. רואה, מלכה, למה את בוכה? היית נשארת איתה.

ילד לא מנומס. חראב שתעל, פשוט. כאן גר בכיף? עודד כתב את השלט, נכון? הלא אם זה היה אילן היה כתוב "כאן גרים בבאסה".

וואו, את ממש עומדת בגבורה במבחן הליטמני. גם אני אוהב את יסמין עם עומר. הם לא שכבו, זה היה כמו עם יפתח ועופרי המהממת. זה עוד דבר שקורה ברמת הגולן. זה כמו שיש דברים באשמורת. לא שכבו, נו. כמו שאוג לא עם יסמין. יצאת פסיכית.

כוסאמק? למדת מצופית? יחסית למליפיק הוא נהנה ממים מאוד, הבחור. היי, לא לזה המקלחת נועדה.

תזכירו לי מי משחקת את קרן? מוכרת לי מאוד. אה, היא הייתה בחממה. רועי יגיד בתור מה. אבל זה מאשש את התיאוריות שלנו! ראיתי אותה כבר. לא מאמינה בלדבר על עצמי- אמרה דניאל גל לפני ההרצאה שלה על הטראומה שלה. היי, אז אלישע בנאי שהוא אח של רותם גם יצא עם גאיה! ליה, שמעת?!

(את שארית הפרק- אראה מחר כך)

דניאל בחו"ל, כמו תמיד. כשהייתם ביחד העלילה הייתה מעניינת. הוא ברח כי הוא בורח, זה בטבע שלו לנסוע לחו"ל! כמו השיימינג של גילי! את לא... מה?

גם ליה לא מתה על בשר על האש. לא, אצלו זה לא בטוח. זה כמו הנסיעות של חו"ל של דניאל. הסתבכת, בן אדם. שוב פעם בכלא... שוב פעם עוצרים לו מישהו. כולם עוברים פוליגרף עכשיו! כולם! עם המזל שלנו נטע תתעורר ותהיה בטוחה שהיא אשתו של פולצ'ק.

הוא מוציא אגרסיות באינסטגרם. רונה... מכאן לשם... רונה... זהבי, אתה המג"ד היחיד שאכפת לו שהחיילת מתלבשת ככה. אין חברים באו"ם, רונה גם דיפלומטית. אל תתנשאי עליו, הוא בא מהרחוב.

יש פה בית מרגוע קרוב, תשלחו אותה לשם. את אותה השיחה עברנו מלא בסדרות.

מלך האריות? בחייך, בן אדם. תראה לו הפיג'מות. אבל הטימון ופומבה שלנו זה שושנה וברדוגו או טטרו ודקל. זה לא טוב.

הוא היה הקורבן כאן. מוכר מאוד. מי האדריכלית, מי? מי המלכה? זה החייל בשטח שעשה טעות. קורה. הכול באשמת פולצ'ק. הייתם מביאים את טטרו היה עושה עבודה יותר טובה. הוא הלך, הוא הלך. הוא אידיוט. העלילה מוזרה. פולצ'ק מכניס בנות להריון ולא שוכב איתן.

מונטאז'! נו, בסדר. זהבי, תעשה מה שאתה צריך לעשות. זה חשוב לעשות. אחרת האו"מניק ייקח.

בן לולו ואמירה. הנה זה חוזר.

רואה איזו טעות עשית, ליה?! סעי מיד לבסיס ותתנצלי!

למה אותם אני יותר אוהב? ומה אכפת לי מחתולים?!

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
שם הפרק קחי לך זמן אבל לא היה את השיר... הוא סתם התנגן לי בראש כל הפרק.

אוריין, את חתיכת... לכי מפה, לכי חפשי את החברים שלך.

ליה, נשמה שאת, אל תקחי אותה ללב. תכף אמיל יבוא ותרגישי יותר טוב.

תקשיבו, מה שליה עוברת בעונה הזאת... זה מטורף.

יופי קרן, בטח שהיא מותשת! את יודעת איזה לילה עבר עליה?! לא נותנים לנשום שם רגע... תנו להתאושש.

בהצלחה ניסים.

כל הכבוד לעומר, יצא גדול מול זאתי.

פולצ'ק ליה ובן לולו קרעו אותי :-D

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב , אני צופה בפרקים בימים שאני נמצא בדירה עם היס פלוס החתיך שלי בקטצפ .
קודם כל זה פרק של תאג״ד זה?? זה פרק של סדרת אימה לא של דרמה קומית... דניאל גל בהחלט נהדרת בפרק הזה .. והדיבור על נשמות 4 וגופים , בואו נגיד שזה לא זמן הצפייה האידאלי , צפיתי בזה ב10 בלילה ואח״כ לא בדיוק הצלחתי להרדם ..
ואוריין באמת מקסימה לליהה , היא מהוווה משענת לאי יציבות שלה .. אבל היי גם הנסיך מהווה משענת לאי יציבות של ליה ..

YossihNew

Well-known member
לא מבין אתכם, במלחמה בין נוביה לאסיה, ברור שאסיה מנצחת.

יופי שאתה מודה שאוריין מקסימה, אבל גם אמיל מתוסבך.

למעלה